Teraz jest 19 lis 2024, 02:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 kwi 2007, 19:56 

dzień dobry leszcze z klanu PRO _CQF ,Ja rozumiem ,że nie lubicie cheaterów ,bo ja też też ich nie lubię ,ja rozumiem, że pro-mastahy nie lubicie pro_configów ,mimo że sami ich używacie w przeciwieństwie do mnie!!!Ale dalczego wyrzucacie mnie z wazego noobowatego serwerrka ,tylko dlatego że mam prefiks FOW,ostatnio to zrobił lolek pod tytułem ROzbryzgg!!!To juz jest jakaś patologia Z waszej strony!!!Tak jest niemal za każdym razem mimo ,że nie mam co najmniej srednią fragów w czasie rundy!!!Rozumiem że to wasz kochany serwerer za który płacicie,ale ja na takim badziewiu nie bede więcej grał,bo gówniarze -admini nie kikcuja zawodników .,kórzy używaja claymore lub commander aby zrobic miejsce dla siebie i wszystko gra!!!
_

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 21:06 

Ja mogę powiedzieć czemu Cię kickują za FOW. Bo te lamy z CQF założyły że wszyscy z prefixem FoW to oszuści, kanciarze itp... Mamy taki już otwarty konflikt z tymi panami, bo po ostatnich ich tekstach pod naszym adresem nie mam już obiekcji o pisaniu co o takich praktykach myślę. Wk... mnie że karze się wszystkich bez użycia szarej masy, co niektórzy widać mają jej w ograniczonej ilości, że prefix FOW nie jest znakiem towarowym Frogs of War. Kiedyś skończy się era BF2 i przyjdzie inna gra i zapewniam że wtedy inaczej sobie z nimi pogadamy.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 21:46 

60zł na konto klanowe i masz miejsce pewne przez 3 miesiące. A tak pisz sobie śmieszne posty dalej. Powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 21:50 

*CQF*Dr4go napisał(a):
60zł na konto klanowe i masz miejsce pewne przez 3 miesiące. A tak pisz sobie śmieszne posty dalej. Powodzenia.

A zamierzasz odprowadzać podatek od tego?

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 21:55 

*CQF*Dr4go napisał(a):

W tym kraju ludzie kupują stołki w sejmie ;D ale żeby Sloty na servie ;d :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 22:05 

RedShadow napisał(a):
Kiedyś skończy się era BF2 i przyjdzie inna gra i zapewniam że wtedy inaczej sobie z nimi pogadamy.

:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

ukradniecie nasze pkt. doświadczenia, albo zrobicie respawna na naszych ciałach

a tak na serio :lame:

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 22:45 

ja jestem po stronie FOW-u to jest klan któremu mozna zaufać i pozyczyc serverek na spara(prawda Akki ?) :)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 22:50 

RedShadow napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):

A zamierzasz odprowadzać podatek od tego?

Ja nie muszę :P GamesNET.pl serwery sprzedaje. Nie rozumiem po co ten temat. Taka to obraza być usuniętym z serwera dla kogoś z teamu? Ile razy mam powtarzać, że to jest serwer klanowy. Nie chcesz, nie podoba się to nie graj.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 22:51 

Szymas^PL napisał(a):
*CQF*Dr4go napisał(a):

W tym kraju ludzie kupują stołki w sejmie ;D ale żeby Sloty na servie ;d :lol:

Tak, płacisz i wymagasz? dziwne?

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 23:07 

Tak dziwne nigdy nie wykopaliśmy z naszego serva freeplayowca bo nie płacił za server ;d OMG :D Także nie robiliśmy miejsca dla naszych graczy chyba że jakiś troll sie prosił ale to inna sprawa ;D. Bo generalnie z waszych postów wnioskuje że on jest wasz i tylko wy tam macie prawo grać :D a na meczach jak gracie ? :D nie na swoim servie pewno ? :d

Ostatnio edytowano 13 kwi 2007, 23:08 przez Szymas^PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2007, 23:57 

Widzę że w CQF same dekle siedzą, nic nie rozumieją co się do nich pisze :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 00:23 

RedShadow napisał(a):
Widzę że w CQF same dekle siedzą, nic nie rozumieją co się do nich pisze :(

Wracam z pracy, zasiadam przed kompem i co widze, nasz zajebisty server znowu full, hmm kogo by tu wyjebać - patrze na liste ooo cheaterki FoW - i tak na wieki wieków amen :).

Nie ma reguły wg ktorej robimy sobie miejsce na serverze, raz wylatuej sie za max ping, nieraz kickuje SOF,a bo mi sie tak nacisnie, czasami gosci co siedzą i zajmuja slot a nei grają. Scena BF2 jakos szybko zapomniala o cheaterach z FoW, ja was bede gnaebił, taki private war :)

PostNapisane: 14 kwi 2007, 01:01 
Zbanowany

Robby_pl napisał(a):
ale ja na takim badziewiu nie bede więcej grał,bo gówniarze -admini nie kikcuja zawodników .,
Czy Ty wogole wiesz ile rozbryzg ma lat ze mowisz na niego gowniarz :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 01:16 

$towarzysz$ napisał(a):
RedShadow napisał(a):
Kiedy¶ skoñczy siê era BF2 i przyjdzie inna gra i zapewniam ¿e wtedy inaczej sobie z nimi pogadamy.

ukradniecie nasze pkt. do¶wiadczenia, albo zrobicie respawna na naszych cia³ach

Eyy mustafa I tink I must do lots of smileys, I look more pro!!!!!! :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :?: :?: :!: :!: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :x :x :P :P :oops: :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2007, 02:46 

Philizer napisał(a):
$towarzysz$ napisał(a):
RedShadow napisał(a):
Kiedyś skończy się era BF2 i przyjdzie inna gra i zapewniam że wtedy inaczej sobie z nimi pogadamy.

ukradniecie nasze pkt. doświadczenia, albo zrobicie respawna na naszych ciałach

Eyy mustafa I tink I must do lots of smileys, I look more pro!!!!!! :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :?: :?: :!: :!: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :x :x :P :P :oops: :oops:

ale nie powiesz że nie fajnie te emotki wyglądają :lol: :omg: Wracając do tematu, serwer jest opłacany tylko przez członków klanu CQF i mają prawo robić z nim co chcą, także z graczami na nim przebywającymi. NIepodoba się > nie wchodź > masz ponad 2000 innych serwerów z czego połowa jest używana i ma przyzwoite pingi > GL&HF :wink:

Ps. Robby_pl - na co liczyłeś zakładając ten temat, na przeprosiny :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2