Teraz jest 21 lis 2018, 09:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 lis 2005, 22:42 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lut 2004, 18:16
Posty: 3389
Lokalizacja: Kraków
Prosze bardzo - temat w którym właściciele serwerów Special Forces mogą dodawać adresy i informacje o nich.

.pl *CQF* - Ranked | GamesNET.pl|32ms|212.203.134.104:16567

EA POLSKA | Aster BF2:SF Ranked Server|212.76.32.54 16568/29901

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 gru 2005, 00:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2005, 23:00
Posty: 77
.pl =GROM= | Ranked | GamesNET.pl

IP: 212.203.134.101:16567

Aktualny status serwera tutaj.

http://dfgrom.com/ - http://bf2grom.prv.pl/
__________________________________________________

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 18:30 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Tak, wlazłem na status i co widzę? Dalian plant? To chyba nie SF :roll:

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2007, 18:31 
Offline

Dołączył(a): 7 kwi 2007, 19:03
Posty: 7
a na jakich serverach gracie oczywiście na SJ bo bym sobie pograł z polakami


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2007, 09:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lut 2007, 15:25
Posty: 682
Lokalizacja: Drawsko
Cytuj:
Wto Cze 06, 2006 5:30 pm


Cytuj:
Sro Kwi 11, 2007 5:31 pm


Gratuluje! Wlasnie zostales najwiekszym archeologiem !

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2008, 11:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2008, 13:32
Posty: 230
Lokalizacja: Żagań
Zna ktoś z wam może jakiś serwer SF gdzie gra w miarę dużo osób, powiedzmy tak z 32 (minimum). Z góry dzięki za odpowiedź

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2008, 12:26 
Offline
Spamer!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 gru 2006, 19:48
Posty: 5032
Lokalizacja: żyję od 14 mld lat ;] więc skąd ?
w SF jest tak, ze zawsze znajdzie sie serwer do pogrania, wiec uzyj wyszukiwarki serwerow...

_________________
Obrazek
#5000. post i "spamer!" :lol: | prawie od początku ciekawiło mnie co czeka na mnie tam (:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 cze 2008, 13:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 cze 2008, 13:32
Posty: 230
Lokalizacja: Żagań
OK, tak robie w BF2, w Special Forces rzadko gram i dlatego chciałem się dowiedzieć czy sa jakieś serwery godne uwagi. Dużo ich nie ma więc poszukam :)

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2009, 11:47 
Offline

Dołączył(a): 28 lis 2008, 22:39
Posty: 5
Polecam servo gotland :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re:
PostNapisane: 22 maja 2009, 14:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2009, 19:11
Posty: 11
Lokalizacja: Toruń TRN, TORONTO !
=GROM=Maras napisał(a):
.pl =GROM= | Ranked | GamesNET.pl

IP: 212.203.134.101:16567

Aktualny status serwera tutaj.

http://dfgrom.com/ - http://bf2grom.prv.pl/


Czemu wasze 2 serwery jeszcze stoją ? Klan GROM przecież usunoł sekcje BF2 a wy macie dalej 2 serwery. Nikt na nich nawet nie gra. Za dużo kasy macie ? ;p

_________________
Odważni nie żyją wiecznie, ostrożni nie żyją wogóle !

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2009, 22:58 
Offline

Dołączył(a): 30 wrz 2009, 22:48
Posty: 1
panowie a ja mam taki problem ze niby mam wszystko njabardziej aktualne w sf itp ale jak wchodze i che grac znjaduje mi 2 serwery z czego jeden pusty a 2 to tylko bez pojazdow macie pomysl czemu ?? naprawde wczesniej znajdowalo mi wiecej serwerow zreszta w samego BF2 tez znajduje mi nie tylko mniej serwerow alei i duzo wiecej mi sie pokazalo na czerowno ze niby inna wersja a patch mam najnowszy chyba ze jest nowszy niz 1.41 prosze o pomoc lub ip dzialajacych serwerow SF najchetnije z pojazdami i roznymi mapami ;) bede naprawde wdzieczny


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 paź 2009, 23:14 
Offline

Dołączył(a): 18 lut 2009, 13:11
Posty: 155
ściągnij patcha 1.5


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sie 2010, 20:44 
Offline

Dołączył(a): 23 sie 2010, 20:23
Posty: 1
Chciałbym sobie popykać z Polakami jak co to można mnie znaleźć praktycznie tylko na Novatest albo NovaVest Infantry Online.
Pozdro.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lis 2010, 15:17 
Offline

Dołączył(a): 3 lis 2010, 15:14
Posty: 1
<zły_dział>


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 gru 2010, 17:02 
Offline

Dołączył(a): 25 gru 2010, 16:51
Posty: 7
Witam!

W Battelfielda gram od kilku dni.. zakupiłem klucz i pobrałem przez EA download.. wszystko było by ok gdyby nie to ze nie wyszukuje mi żadnych serwerów... Co zrobic??


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL