Teraz jest 18 lis 2024, 01:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2007, 00:26 

siemka poszukuje wszelkich serverów z polskimi graczami którzy nie są oszustami tak jak to jest na niektóruch servach zagranicznych.
Bede wdzieczny za jakies IP z serwerem z następujacymi zasadami

1. Bez hopopingu
2. Bez artylerii
i co najwarzniejsze
3. Bez kolesi którzy strzelajac z np. saw-a 249 nie zabijaja cie jedna kulą co jest nieznacznie wku...............................

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 00:41 

1. rotfl?
2. Infantry serwery
3. naucz sie grac?

Nie wroze ci zbyt dobrze w tych poszukiwaniach bo ty najwyrazniej kiepsko grasz i stad problemy - bez obrazy

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 00:48 

nie spoko nie mam urazy tylko zołwarzyłem ze większość ludzi co gra BF-a to ci co uczyli sie grac na takich imitacjach gier jak Canter Strike bąć Quake do kturego nic niemam do tam styl gry ala walnienty królik byłjedynym sposobem na przeżycie a ja jestem zwolenikiem gry taktycznej i wojskowego działania a nie leć na pałe zi zabij co sie rusza
a pozatym znalazłem już serva nistety niemieckiego ale są tam takie zasady i jest cool :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 01:11 

jJkbys tak jeszcze bys zwolennikiem slownika ortograficznego byloby cudownie... :shock:

Counter-Strike imitacja gra? Ciekawe...Quake'a nie lubie ale swoja role w FPSach ma. Bunny hopping wystepuje w kazdej grze. Z tego co widze to ty powinienes grac w Armed Assault a nie Battlefieldy

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 02:41 

Andre napisał(a):
nie spoko nie mam urazy tylko zołwarzyłem ze większość ludzi co gra BF-a to ci co uczyli sie grac na takich imitacjach gier jak Canter Strike bąć Quake do kturego nic niemam do tam styl gry ala walnienty królik byłjedynym sposobem na przeżycie a ja jestem zwolenikiem gry taktycznej i wojskowego działania a nie leć na pałe zi zabij co sie rusza
a pozatym znalazłem już serva nistety niemieckiego ale są tam takie zasady i jest cool :!:

To idź tam graj i nie zawracaj gitary...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 09:36 

DZiwne ze uncle Jakis tam nie napisal zeby se chlopok zainstalował PR jak lubi taktyke itp. Wiec idz sobie do dzialu na forum posiwecoemu Project Reality tam sie dowiesz z kad sciagnac (tyle ze tera sie chyba sciagac nie olaca bo za jakis tydzien wychodzi nowa wersja i bys musia od poczatku sciagac.

PS tak pozatym mam wrazenie ze gralem na tym niemieckim serwerze admini to byly straszne lamki i pewnie dlatego maja takie zasady (zreszta nikt prawie ich nie przestrzegal no chyba ze sie z adminem strzelalo :D)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 13:47 

Kocham serwery z zakazanym bunnyhoppingiem. Przykład z jednego z nich: leżę sobie spokojnie snajperem w jakichś krzaczorach, a tu nagle bum i ban za bh :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 17:36 

Dakon_forost napisał(a):
Kocham serwery z zakazanym bunnyhoppingiem. Przykład z jednego z nich: leżę sobie spokojnie snajperem w jakichś krzaczorach, a tu nagle bum i ban za bh :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:

Przecie bunny hoppingu juz nie ma od patcha 1,4 no ale to szczegół...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 19:10 

ja mam dla niego serwer, w wyszukiwarce serwow masz po prawej tryby couqest i coop wybize coop to sa serwery dla poczatujacych! nawet jak jest 0 osob to i tak tam ktos jest, taki bug!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 15:55 

Hm... niewiedzialem gdzie to napisac to pomyslalem ze napisze tutaj :]
Poszukuje fajnego serweru gdzie leci najlepiej dragon 24/7, gdzie sa pingi w granicach 0-100, admini nie banuja za to ze ktos ich zabija, bo bardzo czesto widze cos takiego http://img167.imageshack.us/img167/7835/nubio9.jpg Nie mam gdzie trenowac helika bo juz mam na TV2 Bana i na 24/7 Dragon Valey 28 CD... tez ban. Zna ktos jakis fajny serwer gdzie graja ludzie :P i mozna pograc helikem na dragonie?

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 17:12 

Kiedyś na ACT było mozna ale ze tego serwera wiecej nie ma niz jest juz sobie nie polatasz, na PTG tez bylo dobrze ale panowie z PTG zbanowali juz chyba kazdego łącznie z adminami i raczej nikt tam nie siedzi :lol:
Na Jolcie czasami jest tak ze ledzi dragon caly dzien, poza tym poszukaj sobie serów dragon 24/7 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, 17:32 

Adasi napisał(a):
na PTG tez bylo dobrze ale panowie z PTG zbanowali juz chyba kazdego łącznie z adminami i raczej nikt tam nie siedzi

Prawdopodobnie zbanowali także adres ip serwera i dlatego nie widać go w przeglądarce

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 03:09 

To ja też skorzystam z tematu, szukam jakiegoś serwera, na którym ludzie grają drużynowo, tzn wykonują rozkazy itp. i raczej chodzi im o wygraną całego zespołu niż o podbicie statystyk, z góry dzięki.

PS Aha no i fajnie by było żeby to był jakiś serwer w miare blisko i, że by to jakoś banglało, bo ja niestety mam chello, a na chello pingi są przemakabryczne.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 04:10 

Drużynowo ? tylko na klanówkach, i to tak jak ma sie dobry team xD

Polecam PR'a tam grają drużynowo :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2007, 09:10 
Spamer!

Maul napisał(a):
Drużynowo ? tylko na klanówkach, i to tak jak ma sie dobry team xD

Polecam PR'a tam grają drużynowo :D

PR - Project Reality taki modzik do BF 2 :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2