Teraz jest 21 lis 2018, 10:20

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2010, 14:18 
Offline

Dołączył(a): 6 paź 2005, 11:56
Posty: 31
Lokalizacja: Opole
Po długiej przerwie witam i pytam.

Dawno już to było bo 2006 roku postawiłem sam sobie serverek do wesołego pykania z bootami.
Jakoś tak ostatnio powróciłem do BF2 i postawiłem serwer na nowo z doświadczenia już wiedziałem że jak zacznę grzebać w ustawieniach to sprawa się skomplikuje i w sumie tak nie do końca się stało ;). przechodząc do sedna:

Serwerek sobie śmiga jak odpalam go z BF2ServerLauncher'a to działa i nawet mam unlocki dostępne
natomiast jak użyłem Bf2CC to dla odmiany serwer też działa tylko bez unlocków oczywiście wszystkie ustawienia a takie same w obydwu przypadkach, już nawet programom nie wierze tylko ręcznie wchodzę w pliki ".con-figuracyjne" i wszystko ustawiam ręcznie, nic to nie daje. W sumie możecie spytać - jak działa to po co bf2cc używać?- no niby tak ale jednak łatwiej się mi "administruje" przez bf2cc. Może trafił wam się taki przypadek i może ktoś sobie poradził z nim?

A drugie małe pytanko czy przez te 4 lata ktoś wymyślił sposób na mapy w trybie co-op żeby były 64 osobowe? W sensie osób nie musi być tyle aby mapa była wielka. Wiem ze kiedyś chyba ktoś mi takiego moda wyszukał ale teraz szukam szukam i nie znajduje.

Pozdrawiam i czekam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2010, 15:27 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
SP 64, ale tylko single na 16 osób na dużych mapach.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2010, 16:04 
Offline

Dołączył(a): 6 paź 2005, 11:56
Posty: 31
Lokalizacja: Opole
właśnie zależy mi na trybie co-op


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 kwi 2010, 23:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Mógł byś podać tu zawartość pliku konfiguracyjnego żeby unlocki były dostępne?
Bo kiedy ja przerobie to w pliku to kiedy włączam serwer, to zawsze mi się automatycznie odznaczają.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 kwi 2010, 00:49 
Offline

Dołączył(a): 6 paź 2005, 11:56
Posty: 31
Lokalizacja: Opole
Rozumiem o co ci chodzi tez tak mam na bf2cc unlocki zaznaczone a nie działają a w zwykłym launcherze zaznaczone i działają rano wkleję oba pliki konfiguracyjne.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2011, 20:10 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2011, 20:06
Posty: 2
:D mam pytanie da sie grac w 64 graczy na duzych mapach z botkami :D :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL