Teraz jest 15 paź 2018, 22:19

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lut 2005, 11:23
Posty: 7
Lokalizacja: Lublin
Czy ktoś wie jak odblokowac bronie w trybie dla pojedyńczego gracza??
Bo u mnie są zablokowane. Odblokowałem sobie na online broń G3 ale nie ma jej w trybie dla 1 gracza. :(
Najlepiej żeby odblokować wszystkie to "obczaje" je i będzie potem łatwiej wybierać na onnline. :D

_________________
AMD Athlon2800+XP, 1GB RAM DDR400,
ASUS A7N8X-E Delux nForce Ultra 400,
MSI GeForce 6600GT


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 13:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sie 2005, 18:09
Posty: 18
Lokalizacja: Olsztyn
Wejdź w C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\python\bf2\stats\ i otwórz plik "unlocks" notatnikiem. Znajdź linijkę defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0] i zamień wszytkie zera na jedynki. Powinno to wygladać tak: defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1, 1] Zapisz zmiany i graj ze wszystkimi broniami w Single Playerze. :D :D

_________________
[url=http://www.userbars.com/]Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 14:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 lip 2004, 11:47
Posty: 348
Lokalizacja: Kołbiel
Wszystko pięknie, ale musisz mieć wersję nie patchowaną! A bez patcha, jak wiemy nie ma gdzie grać online...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 14:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 sie 2005, 18:09
Posty: 18
Lokalizacja: Olsztyn
Zgadzam się

_________________
[url=http://www.userbars.com/]Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 15:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 13:24
Posty: 42
Lokalizacja: Olsztyn
A miało być tak pięknie....

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2005, 19:34 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2005, 19:40
Posty: 2627
Lokalizacja: Alt Stettin/Birmingham UK
Godryk napisał(a):
A miało być tak pięknie....

za duzy SIG

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2005, 11:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lip 2004, 14:13
Posty: 66
Lokalizacja: Ciechanów
ej chłopaki ale umnie to nie działa zminiam ten plik i nic
powiedzcie co dokładnie trzeba zrobić
z góry DUŻE THNX
pozdro

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2005, 00:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2005, 19:37
Posty: 108
Lokalizacja: okolice Gliwic
Nie wiem jaką masz wersję gry,ale od v1.3 ten trick nie działa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2005, 15:46 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2005, 10:10
Posty: 409
Lokalizacja: Warszawa
Kot_Behemot napisał(a):
Nie wiem jaką masz wersję gry,ale od v1.3 ten trick nie działa


od v1.1 nie dziala

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 07:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 06:56
Posty: 1697
Lokalizacja: Burton On Trent
Straszna bzdura z tym singlem.
nie dosc ze broni sie nie da odblokowac to jeszcze fiziologia sterowania pojazdami jest z podstawowej wersji,nie z patchowanej.wiec latanie na signlu duzo sie rozni od tego w multi.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 10:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lip 2005, 11:06
Posty: 63
Lokalizacja: Coventry / UK
90s napisał(a):
Straszna bzdura z tym singlem.
nie dosc ze broni sie nie da odblokowac to jeszcze fiziologia sterowania pojazdami jest z podstawowej wersji,nie z patchowanej.wiec latanie na signlu duzo sie rozni od tego w multi.


...straszna BZDURA to jest z ta "fizjologia sterowania pojazdami", Boze ale belkot..... :shock: :shock:

PS. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fizjologia - polecam zapoznac sie z tym "trudnym slowkiem"

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, 11:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 06:56
Posty: 1697
Lokalizacja: Burton On Trent
...straszna BZDURA to jest z ta "fizjologia sterowania pojazdami", Boze ale belkot..... :shock: :shock:

PS. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fizjologia - polecam zapoznac sie z tym "trudnym slowkiem"[/quote]

belkotem jest twoj post ktory nie nawiazuje do tematu.jak nie masz nic do powiedzenia to wejdz i lepiej cos napisz na forum brawo.

co do fizjologi to kazdy bystry wie o co chodzi.widocznie ty szukasz glebszego konsensusu tego slowa znaczenia,albo sam go nie rozumiesz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, 12:36 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lip 2005, 16:13
Posty: 958
Lokalizacja: Aberdeen, Szkocja
Cytuj:
widocznie ty szukasz glebszego konsensusu tego slowa

Ale to był już joke prawda? :lol:
A wracając do tematu to u mnie 1,1,1,1 nie działo już przed piewrwszym patchem.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 09:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 paź 2005, 06:56
Posty: 1697
Lokalizacja: Burton On Trent
pasqdnick napisał(a):
Cytuj:
widocznie ty szukasz glebszego konsensusu tego slowa

Ale to był już joke prawda? :lol:
A wracając do tematu to u mnie 1,1,1,1 nie działo już przed piewrwszym patchem.


dokladnie :) nie ma jak blysnac :lol:

co do singla to powinnien sie zmieniac tak samo jak multi.

strzelal ktos z TV na singlu??
masakra!!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: do tematu
PostNapisane: 20 gru 2005, 00:29 
Offline

Dołączył(a): 15 lip 2005, 12:25
Posty: 19
Może więc wróćmy do teamtu i niech wypowie się ktoś, kto znalazł sposób na próbne odblokowanie broni (choćby i na singlu, lub LAN-ie), w celu ich przetestowania. Może jakiś mod?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL