Teraz jest 21 lis 2018, 05:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 15:05 
Offline

Dołączył(a): 29 gru 2005, 14:50
Posty: 6
[quote="Burack"]Wejdź w C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\python\bf2\stats\ i otwórz plik "unlocks" notatnikiem. Znajdź linijkę defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 0] i zamień wszytkie zera na jedynki. Powinno to wygladać tak: defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1, 1] Zapisz zmiany i graj ze wszystkimi broniami w Single Playerze. :D :D[/quote]

No tak i nie zapomnij tego zamienic spowrotem bo dostaniesz bana na jakims dobrym serverku i będzie KOPA!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 17:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2005, 19:37
Posty: 108
Lokalizacja: okolice Gliwic
Ehh...można sobie mówić, że na spatchowanej wersji to nie działa...i tak nikt nie słucha :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 12:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 lis 2005, 19:40
Posty: 68
Lokalizacja: Pole Bitwy
Jeżeli chodzi Ci tylko o SP to mozesz zmienic ten plik. A jeżeli chcesz tylko przetestowac te bronie to powinieneś zrobić kopię tego pliku zanim go zmienisz bo jak będziesz mieć bronie odblokowane i chciał wejść jakiś server to dostaniesz bana na niego.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lis 2011, 22:16 
Offline

Dołączył(a): 31 paź 2011, 15:01
Posty: 14
Lokalizacja: Polska-Maszewo Lęb
Dobra sam szukałem odpowiedzi i wpadłem na pomysł.
Iż oto sposób który wymyśliłem szukając odpowiedzi na pytanie a raczej stwierdzeniu z tematu.
W folderze z grą jest plik BF2ServerLauncher
ustawiasz PunkBuster, Internet, i wszystko związane ze słowem Global.
W map list są dwie listy w tej po prawej ustawiamy gpm-coop zamiast gpm-cq i wybieramy mapę.
Ot to co wymyśliłem sprawdzicie sami bo mi się nie chce.

Mam nadzieje że pomogłem. Za BYKI związane z interpunkcją wielkie sory ale się już i tak o Google Chrome się postarałem żeby mi orty poprawiało. Mój E-mail kuszak321@interia.eu.

_________________
Nie irytuje was ten temat?
viewtopic.php?f=152&t=39969


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lis 2011, 15:37 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Czekamy na odpowiedź Świebodzina?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL