Teraz jest 23 wrz 2018, 14:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 wrz 2010, 19:47 
Offline

Dołączył(a): 25 wrz 2010, 18:47
Posty: 1
Siemka :)
Chłopaki mam problema z AIX modem :/
Chciałem sobie pograć więc pobrałem instalke (AIX_CORE_MOD.exe)
i wszystko cacy do puki nie uruchamiam wspomnianego moda :/
Otóż przy włączani wywala błąd:

StaticMesh.fx(2):error X1507:failed to open source file: 'mods/xpack/shaders/datetypes.fx

Jaka jest przyczyna?
Mój system to Windows Vista Home Basic.
Z góry dzięki za pomoc.

Ps: Chciałbym sobie pograć bo napaliłem się na Jutubie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 wrz 2010, 22:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
http://aixtended.com/clientfiles.html do granie jeszcze jest potrzebne core maps

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 wrz 2010, 14:19 
Offline

Dołączył(a): 26 wrz 2010, 10:43
Posty: 2
Mam to samo, uruchomiłem instalkę, a później mapki i problem nie zniknął.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 wrz 2010, 16:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
zinstalowliście patche 1.41 i 1.5?

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2010, 18:42 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2010, 16:22
Posty: 9
A ja zaś mam problem z możdzieżem w aix moddzie.Czy potrzebny jest jakiś patch do wersji 2,0?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2010, 18:57 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Moździerz nie działa na patchu 1.50

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2011, 15:30 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2010, 16:22
Posty: 9
W takim razie nie mogę używać jóż nigdy moździeża?Jasna cholerka a jóż myślałem że powymiatam :lol: :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 sty 2011, 16:18 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3919
Lokalizacja: Białystok
Andrrre napisał(a):
W takim razie nie mogę używać jóż nigdy moździeża?Jasna cholerka a jóż myślałem że powymiatam :lol: :lol:

Obrazek Możesz się przynajmniej pouczyć ortografii...

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2011, 18:19 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2010, 16:22
Posty: 9
o jeju czepiasz się. pisałem na szybko i całkiem zapomniałem o ortografii. Przeparaszam ale nie o to w tym temacie chodzi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 sty 2011, 22:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Andrrre napisał(a):
o jeju czepiasz się. pisałem na szybko i całkiem zapomniałem o ortografii. Przeparaszam ale nie o to w tym temacie chodzi.

to o tym się myśli?
ja mam tak automatycznie :|

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2011, 17:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 317
Lokalizacja: Biegun Zachodni
ja piszę automatycznie dobrze, jeśli chcę. jak kiedyś mi na tym nie zależało to robiłem błędy.
spójrz tu : http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=39&t=35016

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sty 2011, 17:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
jak zobaczyłem ten temat to stwierdziłem że...
to pasuje doskonale

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 16:09 
Offline

Dołączył(a): 11 gru 2010, 16:22
Posty: 9
Dobrze panowie, zrozumiałem co do słowa o co wam chodzi i obiecuję poprawę. No więc wracam do pytania: Czy można coś zrobić aby moździerz działał jak należy? Za odpowiedź (DO TEMATU!!!) serdecznie dziękuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 16:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
nie ;]

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2011, 17:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 lip 2010, 17:32
Posty: 317
Lokalizacja: Biegun Zachodni
w Forgotten hope jest taki ckm, można by go "przerzucić" do AiX'a i wsadzić do kita lecz za cholerę mi nie wychodzi przerzucanie broni nawet z kita do kita. Szq1 jest w tym dobry, może on ci powie jak to zrobić. Ale jeśli cię to już nie interesuje to poproś o zamknięcie tematu

_________________
Twój podpis był sprzeczny z regulaminem i został usunięty. Uapa
Kliknij, by odkryć mroczną prawdę...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL