Teraz jest 16 paź 2018, 07:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 sie 2011, 17:11 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2010, 12:34
Posty: 57
Jak zmienić format domyślny robionych screenów? Screeny zapisywane są w rozszerzeniu PNG a mnie interesuje format JPG.

Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2011, 18:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
Polecam XFire, po zakończeniu gry wszystkie screeny są pokazywane i można sobie wybrać, które chcesz upnąć.
przykład

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sie 2011, 14:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Dogrzeb się do silnika, i tam zmień rozszerzenie zapisywania obrazków ;]

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL