Teraz jest 24 kwi 2018, 23:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 maja 2012, 17:03 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2011, 16:44
Posty: 14
Mam problem z modem do BF'a 2 (PR). Zainstalowalem wszystkie 3 party , gdy uruchomiłem (skrót był na pulpicie) właczyło sie okienko PR potem BF2. Pojawil sie czarny ekran , trwal przez jakies 5 sek. potem sie pojawil kursor i wywalilo do pulpitu... Wersje BF'a mam 1.1 lub 1.2 a wersja PR 0.95. Probowalem uruchomic tez .exe ale bylo tak samo. Jesli bylo prosze o linka do posta. Z gory dzieki :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 maja 2012, 17:07 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Odinstaluj PRa, zainstaluj patche 1.41 i 1.5 do BFa, a dopiero potem PRa.I instaluj nie 0.95, tylko 0.97+ Vietnam + Mappack + Mumble 1.0, bo bez tego nie pograsz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 maja 2012, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2011, 16:44
Posty: 14
Musze vietnam ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 maja 2012, 21:35 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Powinieneś gdyż większość serwerów ma go w mapliście i jak zmienią mapę to może ci się gra wywalić. Tak samo mappack.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL