Teraz jest 22 kwi 2018, 06:30

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 wrz 2012, 20:25 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2011, 16:44
Posty: 14
Siema , sciagnalem sobie moda PoE2... Zainstalowalem , wlaczam mod'a , daje singleplayer , wybieram mape , daje start singleplayer i mnie wyrzuca do pulpitu. Nie wiem czym to jest spowodowane , prosze o szybka i precyzyjna odpowiedz :P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2012, 21:39 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Jesteś pewny że masz tą wersja moda jest pod tego patcha którego masz? Próbowałeś uruchomić co-op?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2012, 21:55 
Offline

Dołączył(a): 27 gru 2011, 16:44
Posty: 14
Moszeusz6Pl napisał(a):
Jesteś pewny że masz tą wersja moda jest pod tego patcha którego masz? Próbowałeś uruchomić co-op?

Wersja BF (2) : 1.5 Wersja PoE : 2.5 ...
Probowalem uruchomic na co-op . to samo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 wrz 2012, 09:31 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Nie o to mi chodziło. PoE 2.5 zostało wydane w 2008, patch 1.5 w 2009, więc ten mod wymaga patcha 1.41, lub jeszcze wcześniejszego, nie 1.5. Jeśli chcesz w niego pograć poszukaj jakiejś nowszej wersji, albo usuń BFa i zainstaluj ponownie tylko z patchem 1.41.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 wrz 2012, 09:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
Moszeusz6Pl napisał(a):
Nie o to mi chodziło. PoE 2.5 zostało wydane w 2008, patch 1.5 w 2009, więc ten mod wymaga patcha 1.41, lub jeszcze wcześniejszego, nie 1.5. Jeśli chcesz w niego pograć poszukaj jakiejś nowszej wersji, albo usuń BFa i zainstaluj ponownie tylko z patchem 1.41.

Najpierw zrób kopie BFa 1.5 potem usuń, zainstaluj odnowa do 1.41 wraz z modem. Jak będziesz chciał pograć po sieci na 1.5 to przekopiowujesz.

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL