Teraz jest 18 sty 2018, 17:35

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 kwi 2013, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Witam. Mam pytanie odnośnie map w AirModzie, a mianowicie w folderze z mapami mam ich kilka, natomiast gdy odpalam grę nie mam żadnej... Miał ktoś już taki problem wcześniej lub wie jak go rozwiązać? Dodam że dodanie innych map nie naprawia problemu...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 kwi 2013, 20:51 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Sprawdź wszystkie tryby, oraz zarówno singleplayer, jak i multiplayer create local.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2013, 12:09 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Sprawdziłem oba, nadal map nie widać


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2013, 18:25 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
A czy są w folderze Battlefiled2/mods/nazwamoda/levels?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2013, 19:09 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Tak. Bladego pojęcia nie mam czemu ich nie widać.... Gram też na modzie Aix 2.0 i tam też wrzuciłem w identyczny sposób mapy i wszystko śmiga aż milo... Próbowałem odinstalować moda Aix 2.0, ale i tak AirMod wtedy nie działa:/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2013, 20:24 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Spytaj się na ich oficjalnym forum, wątpię by komuś tutaj chciało się ściągać tego moda i sprawdzać dokładnie dlaczego nie wyświetla map.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2013, 21:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
Ile waży folder jednej mapy, jakie pliki się w nim znajdują?

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2013, 21:36 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Foldery z mapami mają od 60 do 120mb, w nich znajdują się foldery:client, server, objects_client, info


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2013, 07:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
Nie wiem co to może być, sprawdź czy faktycznie folder Levels nazywa się Levels. Wrzuć jedną z tych map do innego moda, czy nawet do bf2 i zobacz czy ją widać. Oczywiście tak, żeby się nie nałożyła na żadną inną.

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 kwi 2013, 19:29 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Odinstalowałem go, po czym zainstalowałem moda na nowo, wrzuciłem mapkę "Warlord" i ją widać w grze jednak gdy próbuję ją odpalić wywala mnie do pulpitu...


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL