Teraz jest 14 sie 2018, 19:06

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Autobalance
PostNapisane: 1 cze 2014, 18:13 
Offline

Dołączył(a): 1 cze 2014, 18:07
Posty: 1
Witam mam dwa pytania :)
1. Czy jest możliwość wyłączenia autobalance w BF2 single player tak aby było (Ja)1 vs 16(Botów) , itp...
2. Jak ustawić by boty używały tylko noży ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Autobalance
PostNapisane: 28 paź 2014, 16:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
1. Włącz multiplayer lan, w później sobie skonfiguruj grę,
2. było, musisz wyłączyć bronie w kitach klas w server i client object

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL