Teraz jest 15 paź 2018, 22:29

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 wrz 2013, 12:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Witam, pobrałem właśnie modyfikacje Alpha Project 0.2 i mam problem: na niektórych mapach, po załadowaniu w momencie kliknięcia " Wejdź do gry" gra się wyłącza, tak samo na innych mapach w momencie użycia dalmierza. Nie mogę też uruchomić pierwszej mapy z listy w trybie singleplayer, wyświetla się komunikat: " Przed uruchomieniem serwera musisz wybrać mapę". Dziwi mnie także, że nie ma żadnych serwerów. :(

Proszę o pomoc i liczę na szybkie i przydatne odpowiedzi.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2013, 19:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Poszukaj łatek na tego moda.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 wrz 2013, 21:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 cze 2012, 11:58
Posty: 265
Serdeczne dzięki za odpowiedź, ale myślę, że wracam do Vanilli.

Do zamknięcia.

_________________
,,Wbrew temu, co mówiła ci mama... przemoc rozwiązuje problemy." ~Ryan Job


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL