Teraz jest 22 wrz 2018, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 paź 2013, 16:59 
Offline

Dołączył(a): 7 paź 2013, 16:19
Posty: 4
Cześć, chciałbym zrobić coś takiego ,aby można było by wybrać 2 bronie w jednej klasie coś takiego ma zastosowanie mod o nazwie Forgotten Hope. Z gory dziekuje za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 paź 2013, 21:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2009, 17:23
Posty: 74
Standardowa kombinacja z grzebaniem w plikach odpowiedzialnych za zmiane ekwipunku klasy kończy się w podstawce tym, że podczas wczytywaniu mapy wyjrzuci Cię do pulpitu przy 15 % :D
Możesz za to skonfigurować parametry broni takie jak szybkostrzelność, odrzut, ilość naboi w magu i dmg.

_________________
Białko!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2013, 18:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 wrz 2008, 19:57
Posty: 620
kreinor1009 napisał(a):
Standardowa kombinacja z grzebaniem w plikach odpowiedzialnych za zmianę ekwipunku klasy kończy się w podstawce tym, że podczas wczytywaniu mapy wyjrzuci Cię do pulpitu przy 15 % :D

A to dlatego, że każda broń ma swój index(nr) 1,2,3,4,5,6
Jeśli w kit'cie się dubluje index lub jest "dziura" to gra nie wie jak ma poukładać sloty i wywala.
Trzeba po prostu zmienić ten index, a najlepiej skopiować broń, zmienić co trzeba, żeby była inną bronią i poustawiać indexy jak się podoba.

_________________
http://www.xfire.com/profile/szq1/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL