Teraz jest 18 wrz 2018, 23:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 paź 2013, 17:40 
Offline

Dołączył(a): 7 paź 2013, 16:19
Posty: 4
Cześć, chciałbym zrobić coś takiego ,aby można było by wybrać 2 bronie w jednej klasie coś takiego ma zastosowanie mod o nazwie Forgotten Hope. Z gory dziekuje za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2013, 17:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Stwórz jeszcze pare tematów pls

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2013, 17:46 
Offline

Dołączył(a): 7 paź 2013, 16:19
Posty: 4
Nie wiem dlaczego tyle tematów stworzyło -.-


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2013, 20:12 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Dodanie większej ilości kitów do menu wyboru klasy jest dość skomplikowane i nie chce mi się osobiście tego analizować aby tobie wytłumaczyć. Wykorzystywane jest to także w Alpha Project jako customizacja kitów oraz Project Reality (wybór pomiędzy wersją std i alt). Po prostu zobacz jak zrobiono to w tych modach i spróbuj to przenieść do swojego. Odradzam raczej korzystanie z wersji z Project Reality, gdyż ze względu na spory rozmiar(17 stron konfliktów, większość w kilku wariantach) system jest dość skomplikowany(BD pracował nad nim ponad pół roku).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL