Teraz jest 20 sty 2018, 11:25

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 lis 2013, 21:40 
Offline

Dołączył(a): 29 lis 2013, 20:38
Posty: 1
Podczas instalacji moda pokazuje się błąd "An error occurred while trying to capy file:The source file is corrupted " (dodam że gra oryginał i że wersja gry 1.5 )
Mój sprzęt
Procesor Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20 GHz 2.20GHz
2 GB RAM-u
System Win 7 Home Premium 32 bitowy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 gru 2013, 19:54 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Najprawdopodobniej masz uszkodzoną instalkę. Ściągałeś z torrentów czy normalnie? Ponowne ściągnięcie powinno pomóc.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL