Teraz jest 24 kwi 2018, 12:43

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 sty 2014, 21:03 
Offline

Dołączył(a): 13 kwi 2012, 18:18
Posty: 11
Lokalizacja: Wrocław
Tak więc, zauważyłem że stary mój temat olano i już nikt nie odpowiedział na pomoc ale spróbuję jeszcze raz (mam nadzieje że nie dostanę ochrzanu od żadnego MOD'a ;p).

Problem tkwi podczas tworzenia mapy w edytorze. Gdy kończy to robić nagle wyskakuje taki o to error:
Obrazek

Odpaliłem apke i przez admina jak i ustawiłem zgodność z Win XP ale nic mi to nie dało. Może ktoś pomóc? ;) Mam Win'a 7 Home Premium 64-bity.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 sty 2014, 23:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
A jak z wczytywaniem innych map?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 sty 2014, 20:02 
Offline

Dołączył(a): 13 kwi 2012, 18:18
Posty: 11
Lokalizacja: Wrocław
Ładuje ;p

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL