No cóż, wczoraj wygraliśmy pierwszy mecz w lidze infantry z klanem LUPI(włochy), tyle... że i tak pozostaje mi pewien niesmak. Bo mecz ten, wygraliśmy kilkoma ticketami, a na swojej mapie (karkand) pojechaliśmy ich znacznie
eXavs(USMC) 191 : 0 LP#(MEC)
eXavs(MEC) 151 : 61 LP#(USMC)
Natomiast jeśli chodzi o drugą mapkę(gulf), zrobił się niezły burdel... bo wyniki były następujące
eXavs(MEC) 0 : 128 LP#(USMC)
eXavs(USMC) 0 : 147 LP#(MEC)
Jeśli chodzi o pierwszą rundę, to wkurzyłem się strasznie. Bo przejęli nam wszystkie flagi, a ja i druga osoba z klanu schowaliśmy się. BA! Ja schowałem się pod skarpą na gulfie, w którym za cholere by mnie nie znaleźli, zostalo 2:30min. Moim zdaniem, wzięli commandera zeskanowali teren, zespottowali i do nas przybiegli, ponieważ jak mówił kolega który był na moim FreeCamie - koleś od połowy mapki prosto we mnie gnał, tak samo było z moim drugim kompanem po prostu zapierdzielał prosto. Padłem 23 sekundy przed końcem, 7 sekund zabrakło.

Gdy poprosiliśmy o demo.... cóż, oni nie mają?! To jest nie wybaczalne, mówili jeszcze że pokażą nam screeny końcowych wyników, że nie będzie komendant. Po prostu żal, naprawdę żal jeśli myślą, że ktoś jest taki głupi...
A w drugiej rundzie, graliśmy pod presją i już naprawdę nie robiliśmy tego co było założone i przegraliśmy to dosyć dużo, chociaż wygraliśmy cały mecz - i tak pozostaje ten niesmak... mogło być więcej i klan ten nie zagrał dość fair. Mimo tego, nie będe im tego wypominał... bo w końcu wygraliśmy.

A to cieszy, patrząc na ich mecze... bo mają na swoim koncie ponad 30 meczy ( np. wygrywali z MISS TEAM coś koło 700-0 a my - niedoświadczony klan, którego był to drugi mecz w CB - pojechaliśmy ich na naszej mapie 191-0 w ataku). Hmmm, jeśli mam coś napisać więcej, to cieszę się z tej wygranej - mimo że takiej nieznacznej. Dużo osób będzie gdakać...a ... wygrali fuksem. Ale exavs jeszcze was zadziwi, i w OpenCupie 06 (gramy w Inf i Chopper)i w CB normalnie, mamy naprawdę dobry sklad - który tylko wymaga jeszcze troche zgrania i możemy sensownie myśleć o zajęciu zadowalającego nas miejsca w CB... Jakiego? Tego wam nie zdradzę.

- możecie być pewni - do końca roku sprawimy wiele niespodzianek, do zobaczenia.
Zkropkowany, kropek.
W zasadach CB jest prosto napisane, o Demku :
Cytuj:
Examples of valid proof are demos, in-game screenshots and server logs that were obtained from a neutral party. Private logs from IRC, ICQ, etc or server logs provided by either player will not be considered to be evidence because they can easily be falsified. If a demo is used as proof of cheating or other malicious actions, you must immediately specify the exact moment(s) (down to the exact minute and second) where the cheating is proven or the conflict will be lost automatically. Supervisors will not look at entire demos.
Co oznacza, że jeśli występują jakies problemy i mamy podejrzenia co do ich gry