eJay napisał(a):
10 minutowa runda - Nie dostalem pozwolenia na mecze trwajace dluzej niz 40 minut. Wszystko ma sie rozgrywac systemem co 30 minut. Jeden mecz sie konczy, druzyny opuszczaja serwer, wchodza nastepne. Wyznaczeni arbitrzy spotkan beda skrupulatnie przestrzegac czasu. Aczkolwiek jesli zglosi sie mniej druzyn, to ten czas bedzie dluzszy. Z drugiej strony, walka na mapach 16-osobowych jest szybka. Nie bedzie zbytniego dreptania na piechote.
30min = 2x10min na mecz + 10 minut (gratis)
10 minut na zmianę drużyn, zmianę stron, poinformowanie kto ma wchodzić, ewentualne pauzy po wyleceniu kogoś = ZA mało

jakby była runda po 5 minut może by czasu wystarczyło.
eJay napisał(a):
Nie zrozumiales do konca. Turniej organizowany bedzie przez Gry-Online, ja jestem wyznaczony do wybadania sceny BF'a w Polsce oraz okreslenia zasad czy drabinki turniejowej.
Całkowicie zrozumiałem. Niestety nie masz doświadczenia w grze 'klanowej' przez co nie wiesz jakie są/były ogólnie przyjęte zasady rozgrywania meczy. Dlatego napisałem, że powinieneś dobrać sobie kogoś kto w tej materi ma większą wiedzę.
eJay napisał(a):
Wiem co to jest i z czym to sie gryzie

To skąd to pytanie?

eJay napisał(a):
Moglem olac to forum i napisac zasady takie jakie mi sie podobaja. Ale chcialem z wami przedyskutowac wazne sprawy i dlatego to robie.
Pytałeś się co scena myśli o 10 minutach na rundę, były głosy, że to za mało. W końcu napisałeś że 20 odpada i będzie 10. To jest dyskusja?

eJay napisał(a):
Wiesz ile dostalem propozycji pomocy od was?? Zaledwie jedną (na skrzynke PM).
Posty w tym temacie to co? ;p Jeśli pomocą nie są informacje przy jakich zasadach będzie największe zainteresowanie tym turniejem to co nią jest?
eJay napisał(a):
Znam wielu graczy, nie nalezacych do zadnego klanu, ale z wysokim skillem. Jest takich wielu. Nie kwestionuje umiejetnosci klanów. Ale musze zdecydowac - TURNIEJ DLA WSZYSTKICH, CZY TURNIEJ DLA KLANÓW. Czy mam zagwarantowane, ze zglosi sie 48 klanow z calej Polski??
Zrozum, że dla 'wszystkich' zasady nie grają istotnej roli. Za to klany są przyzwyczajone do określonych 'parametrów' rozgrywki, w których przyjemność z gry i rywalizacja jest na optymalnym poziomie.
eJay napisał(a):
Mam juz gotowych arbitrow.
zgred?
Exil napisał(a):
ps. ja niestety nie zagram w tym turnieju bo moją kopie bf2 sprzedałem na allegro

. Ale denerwuje mnie jak ludzi próbują coś rodzić nie mając o grze pojęcia
No nie... idź, idź i nie pokazuj się tu więcej