Teraz jest 24 lis 2024, 09:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Następna strona

Czy polskie klany powinny grać przeciwko sobie w CB ?
TAK! zdecydowanie TAK ! 50%  50%  [ 179 ]
TAK, ale po wcześniejszych ustaleniach na privach 22%  22%  [ 78 ]
NIE! w niczym to nie pomoże a tylko pogorszy sytuację ! 29%  29%  [ 104 ]
Liczba głosów : 361
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 17:51 
Moderator forum

bcj napisał(a):
i wlasnie uwazam, ze granie w cb pomiedzy polakami bedzie zdrowym objawem... bo czasami lepiej jest sie wyzyc na polu walki w bf.. niz walczyc piorem na forum !

Przejawów walki na forum najwięcej było w czasach ligi polskiej. (nie licząc pradawnych scysji). W innych sytuacjach panowała raczej zgoda i jaki taki porządek. Wymiana informacji o klanach zagranicznych, te sprawy. Przedsmak tego, co będzie się działo, mielismy zatem podczas Ligi, pomnóżmy to razy dwa lub trzy (trzy razy więcej klanów) albo nawet i więcej (wszak głównie nowe klany "walczą piórem na forum") i będziemy mieli obraz tego, co zapanuje na polskiej scenie BF.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 19:43 

EST_PL napisał(a):
Przejawów walki na forum najwięcej było w czasach ligi polskiej. (nie licząc pradawnych scysji). W innych sytuacjach panowała raczej zgoda i jaki taki porządek.

bo widac niektorym puszczaly nerwy, ze udowodnic wyzszosc skillem nad innym klanem moga tylko raz w roku i to jeszcze na mapce wybranej z gory, byc moze nie pasujacej jednej ze stron... majac swiadomosc "trudno odbijemy sobie w cb" sytuacja mogla by wygladac inaczej.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 20:18 

Tylko zeby sie nie okazalo, ze po tej sondzie beda tylko wyzwania miedzy polskimi klanami :D.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 08:55 

maTTi napisał(a):
Tylko zeby sie nie okazalo, ze po tej sondzie beda tylko wyzwania miedzy polskimi klanami :D.

jak masz dobrego WA to żadno wyzwanie ci nie straszne.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 09:19 

Raix napisał(a):
maTTi napisał(a):

jak masz dobrego WA to żadno wyzwanie ci nie straszne.

Hmm, no to zobaczymy czy sobie poradze, bo to ja jestem WA :).

A tak powaznie: na prawde zaczynam sie martwic, ze z tej malej dyskusji wyrosl spor, ktory zakonczy sie wynikiem sondy na "TAK" i posypia sie wyzwania miedzy polskimi druzynami.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 10:10 

Jestem za Tak, przecież to jest drabinka nie tylko PL , i jest to nie logiczne, Kraj kontra Kraj, i jak by rozwiązać kwestie pierwszego miejsca w drabince ??
1 miejsce Polski Klan
1 miejsce Holenderski Klan
1 miejsce Niemiecki Klan
ITP ITD ... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 11:13 

Seba_PL piękny post. szkoda że nie wiesz o czym piszesz.

wg mnie po wypowiedziach paru osób można przyjąc iz niepisana zasada wylądowała w koszu.
Pozostaje nam mieć nadzieje że nasi WA wykażą sie i przynajmniej na początku będą dogadywać takie wyzwania na GG by nie było jazd tu na forum typu : "oni mnie zwyzywali, a myśmy nie chcieli z nimi grac".

Jeżeli moderatorzy podzielą moje zdanie prosze o zamknięcie tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 12:02 

Wybaczcie, nie czytalem calego topicu.
Wydaje mi sie jednak, ze taka zasada miala by miejsce, gdy w BF2 graloby mniej klanow, badz miedzy ludzmi na scenie byloby mniej konfliktow. Szczerze mowiac, gdy gralem w kTx'ie, Niemcy baaardzo podziwiali te nasza polska zasade i nie mogli zrozumiec 'jak my sie tak dogadalismy'? Prawdopodobnie sekretem byl maly rozmiar sceny, ale to sprawialo, ze jako spolecznosc bylismy podziwiani w jakis tam sposob przez innych, poniewaz bylo cos sympatycznego miedzy Polakami, czego nie bylo nigdzie indziej. Aktualnie wszystko sie zmienia, mam wrazenie, ze scena nie jest tak spojna i zgrana jak byla za czasow 1942 i V, zatem regula ta nie ma miejsca bytu. Osobiscie chetnie podtrzymalbym taka umowe, lecz wiem, ze byloby to bez sensu.
Zaglosowalem na opcje srodkowa.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 17:24 
Moderator forum

bcj napisał(a):
EST_PL napisał(a):
Przejawów walki na forum najwięcej było w czasach ligi polskiej. (nie licząc pradawnych scysji). W innych sytuacjach panowała raczej zgoda i jaki taki porządek.

bo widac niektorym puszczaly nerwy, ze udowodnic wyzszosc skillem nad innym klanem moga tylko raz w roku i to jeszcze na mapce wybranej z gory, byc moze nie pasujacej jednej ze stron... majac swiadomosc "trudno odbijemy sobie w cb" sytuacja mogla by wygladac inaczej.

Azaliż sparringi albo mecze w innych niz drabinka cb ligach/cupach/pucharach nie wystarczają ?

Raix napisał(a):
wg mnie po wypowiedziach paru osób można przyjąc iz niepisana zasada wylądowała w koszu.

Wg mnie niekoniecznie. Po pierwsze nikt wcześniej nie pokusił się o kryteria, jakimi rządzi się ew. zmiana "złotej zasady" po drugie do głosowania dopuszczono wiele osób, które nie mają z tym nic wspólnego.
Po trzecie żadna z opcji nie uzyskała znaczącej przewagi (ponad 50 %).

Raix napisał(a):
Pozostaje nam mieć nadzieje że nasi WA wykażą sie i przynajmniej na początku będą dogadywać takie wyzwania na GG by nie było jazd tu na forum typu : "oni mnie zwyzywali, a myśmy nie chcieli z nimi grac".

Możesz liczyć na to i na jeszcze gorsze rzeczy. W każdym razie zapomnij o jakiejkolwiek solidarności naszej sceny.

PS: PRGK-42 właśnie bezproblemowo dogadało kolejny - trzeci juz nadchodzący mecz z klanem Patriots. Dlatego nadal jestem zdziwiony tym, że "nie można znaleźć przeciwnika". Inna sprawa że staramy się umawiac mecze z tygodniowym albo dwutygodniowym wyprzedzeniem. Ale to chyba nic dziwnego, wydaje mi się, że do oficjalnych meczy każdy chce się przygotować. Jeżeli wyzywa się przeciwnika za dwa trzy dni, to trudno liczyć na pozytywne przyjęcie.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 18:10 

Co do meczy to sie z Estem zgadzam bo siedzimy w tym narazie i jak naprawde człowiek chce to umowi meczyk w CB a nawet dwa :) !!

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 21:08 

bomber_man napisał(a):
Co do meczy to sie z Estem zgadzam bo siedzimy w tym narazie i jak naprawde człowiek chce to umowi meczyk w CB a nawet dwa :) !!

Czyli jest szansa na podtrzymanie tej umowy, ktora jednak wyrozniala nas sposrod spolecznosci battlefieldowych innych panstw. Analizujac problem co raz bardziej przychylam sie do podtrzymania umowy, tak jak wspomnialem wczesniej byla to bardzo mila zasada...
Pozatym na prawde milo jest pochwalic sie za granica, ze w Polsce mamy pewne zasady i tradycje w BFie, np; nie wywolujemy sie w CB. Takich Niemcow na przyklad to bardzo zadziwilo, ale jeszcze fajniej poczulem sie jak powiedzieli mi, ze na Niemieckiej scenie na bank by sie to nie przyjelo 8) ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:47 

Witam

Jak wojna to wojna nie ma sentymentów i kolegów. Dzielenie się taktykami!? Sory ale jak ktoś nie potrafi sam zadbać o swój klan to niech ginie, odrobinę inwencji i samodzielności! Co do nienawiści między klanami, emocje są przyczyną powstawania błędów co nieraz pozwala pokonać przeciwnika.
3xTAK

Zawsze wierny BF 1942
PZD

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:47 

jestem ZA!

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:11 

sit venia verbo... NIE .... Solidarność .... mało wam przeciwników ?? Klany założone jeszcze za czasów 42 powinny trzymać się tej zasady.... takie jest moje zdanie.... być może rzucam perły między wieprze... :roll:

ps. Niech każdy Polski klan grający w CB wystawi jednego swojego przedstawiciela... zróbcie spotkanie na priv lub TS i zagłosujcie w demokratyczny sposób...

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 07:46 

nie widze powodu żeby polskie klany miały NIE grać przeciwko sobie.Co to jakaś solidarność?Klan jest klan,co za różnica czy polski czy ruski czy albański.Głosowałem na tak

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2