bcj napisał(a):
EST_PL napisał(a):
Przejawów walki na forum najwięcej było w czasach ligi polskiej. (nie licząc pradawnych scysji). W innych sytuacjach panowała raczej zgoda i jaki taki porządek.
bo widac niektorym puszczaly nerwy, ze udowodnic wyzszosc skillem nad innym klanem moga tylko raz w roku i to jeszcze na mapce wybranej z gory, byc moze nie pasujacej jednej ze stron... majac swiadomosc "trudno odbijemy sobie w cb" sytuacja mogla by wygladac inaczej.
Azaliż sparringi albo mecze w innych niz drabinka cb ligach/cupach/pucharach nie wystarczają ?
Raix napisał(a):
wg mnie po wypowiedziach paru osób można przyjąc iz niepisana zasada wylądowała w koszu.
Wg mnie niekoniecznie. Po pierwsze nikt wcześniej nie pokusił się o kryteria, jakimi rządzi się ew. zmiana "złotej zasady" po drugie do głosowania dopuszczono wiele osób, które nie mają z tym nic wspólnego.
Po trzecie żadna z opcji nie uzyskała znaczącej przewagi (ponad 50 %).
Raix napisał(a):
Pozostaje nam mieć nadzieje że nasi WA wykażą sie i przynajmniej na początku będą dogadywać takie wyzwania na GG by nie było jazd tu na forum typu : "oni mnie zwyzywali, a myśmy nie chcieli z nimi grac".
Możesz liczyć na to i na jeszcze gorsze rzeczy. W każdym razie zapomnij o jakiejkolwiek solidarności naszej sceny.
PS: PRGK-42 właśnie bezproblemowo dogadało kolejny - trzeci juz nadchodzący mecz z klanem Patriots. Dlatego nadal jestem zdziwiony tym, że "nie można znaleźć przeciwnika". Inna sprawa że staramy się umawiac mecze z tygodniowym albo dwutygodniowym wyprzedzeniem. Ale to chyba nic dziwnego, wydaje mi się, że do oficjalnych meczy każdy chce się przygotować. Jeżeli wyzywa się przeciwnika za dwa trzy dni, to trudno liczyć na pozytywne przyjęcie.