===killer=== napisał(a):
marcinek napisał(a):
Co do rozgrywek, to 8x8 (TWL, ESL) i 12x12 (TWL). Granie na mapach na 32 graczy bedzie malo zbalansowane, a to dlatego, ze samoloty rzadza. Jak narazie nie ma dosc skutecznej broni na nie. Sa szybkie i w rekach dobrych pilotow niesamowicie trudne do stracenia. Dlatego mysle, ze gra bez samolotow bedzie dobrym posunieciem ze strony organizatorow rozgrywek.
lol BF 2 bez samolotow

buhehe
Poczekaj a sie przekonasz, mnie tez sie wydawalo to nie mozliwe.
Garet pogralem troche, fakt ze zawsze tylko z jednej strony byli piloci, ale to nie zmienia faktu, ze podczas meczu, dobrze wykorysztywane beda niezmiernie trudne zestrzelenia. Pamietaj, ze mam na mysli caly team, np atak samolotu i helikoptera w jednym czasie, dobrze zgrany, jest smiertelny dla jednostek naziemnych. Sprzet przeciwlotniczy jakim sie dysponuje jest w tym momencie zbyt slaby. Pewnie, ze wszystko wyjdzie w praniu, ale to co napisalem powyzej i w poprzednim poscie, to jest moje zdanie i tyle

.
Co do gry w wersji ostatecznej, to mysle, ze juz niczym nas nie zaskoczy. Wersja ktora dostalismy, byla pod wzgledem zbalansowania i parametrow poszczegolnych pojazdow ostateczna.