Teraz jest 22 lis 2024, 05:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 maja 2007, 23:52 

ja jadę na 4 GB szybkiego ramu, ale od 2 GB wgórę praktycznie nie ma różnicy (może lepiej chodzi tylko mapa Al Basrah), procesor mam na zegarze 3,5 GHz (c2d 6700), ale to w grze już też nie robi różnicy, za to przydaje się w obliczeniach na photoshopie, niestety jeszcze jadę na starym 32 bitowym systemie

tak czy siak 8800 jeśli masz dobry sprzęt to się przyda, ja brałem 8800gtx, ale na Armed Assault (wcześniej błędnie wpisałem Americas Army) wymiękł... i to nie tylko grafika, ale cały sprzęt nie dał rady w full detalach pociągnąć tego

Ostatnio edytowano 8 maja 2007, 09:03 przez MichelCat, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 07:17 

Jesli masz przy 4 GB ramu 32 bitowy system (XP jak sie domyslam), to tylko 3 GB jest wykorzystywane przez system, wiecej po prostu nie jest przystosowany ;)

A co do AAO. Mi na 8800 gts smiga na pelnych ustawieniach. Moze to kwestia sterownikow.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 09:02 

Przepraszam, chodziło mi o Armed Assault, myślałem o jednym, wpisałem drugie, już poprawiłem. AAO chodzi bardzo dobrze i na starszym sprzęcie.
Co do wykorzystania 4 gb ramu to fakt, być może stąd nie ma wielkiej różnicy, ale na tym komputerze jest też vista home premium 64 bity, więc tam pamięć na programach wykorzystuję, nie instalowałem jeszcze bf2 z PR, więc pora spróbować

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 10:16 

To fakt.

Nawet OFP na pelnych ustawieniach i pelnej widocznosci tez nie bedzie to chodzilo plynnie ;) Tak to jest jak sie ma zrenderowania te xxx km2

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2007, 17:13 

ja mam Intel core duo 2 6300 wiec taki sobie.... to jak polecacie to co wyzej napisalem?

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2007, 03:37 

Sorry panowie, ale mam problem. Myszka umiera gdy gram w PR. Dokładnie w momencie pojawienia się spawn menu kursor przestaje się poruszać, chociaż przesuwam myszą. W związku z tym nie mogę zacząć grać! <załamany> Ktoś miał podobny problem, czy tylko ja jestem takim farciarzem? Dodam, że problem występuje tylko gdy włączę PR, na podstawce wszystko działa ok.

Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2007, 21:43 
Spamer!

mialem to samo ale w BF 2142... moze ci pomoze ustaw wszytkie ustawienia grafa , dzwiek , sterowanie etc na domyślne ;) powinno pomoc ;D

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2007, 16:18 

Pomogło ustawienie na domyślne-konfiguracji klawiszy, bo z niewyjaśnionych przyczyn wcześniejsze wyparowały.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2