Teraz jest 16 lut 2025, 14:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, 03:15 

Jezu wy na prawdę nie macie nic do roboty tylko szczekać na siebie o dosłownie gówno. Czytać to już mi się odechciało po drugim poście tej głupawej szopki. Takiego syfu w tym dziale to jeszcze chyba nie widziałem, jak wujaszek wróci to wam nogi z dupy powyrywa. Ragni weź to olej i wyjaśnijcie sobie to na prive

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2008, 06:15 

$towarzysz$ napisał(a):
Jezu wy na prawdę nie macie nic do roboty tylko szczekać na siebie o dosłownie gówno. Czytać to już mi się odechciało po drugim poście tej głupawej szopki. Takiego syfu w tym dziale to jeszcze chyba nie widziałem, jak wujaszek wróci to wam nogi z dupy powyrywa. Ragni weź to olej i wyjaśnijcie sobie to na prive

Well said Towarzyszu! Wydawało mi się, że ten dział na forum.battlefield.pl jako jednyny trzyma się jakichś standardów, a tu taki numer wywijacie.

Posprzątałem. Pokasowałem posty i nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego akurat te a nie inne. Chcecie pogadać o polityce to załóżcie oddzielny temat i tam się wyzywajcie i się kłóćcie, ale nie obrażać się na siebie i nie wynosić tego poza ten temat. Może być nawet na naszym PRowym podforum - bo działa już prawie jak samodzielne forum. ;)

No... peace and love! koniec waśni na moim forum! ;)

BTW.
tytuły takie jak prezydent, premier zachowuje się dożywotnio. Taki Wałęsa nie pełni funkcji prezydenta RP, ale dalej jest prezydentem.

BTW 2.
pozdrowienia ze służbypodoficera dyżurnego kompanii. godzina 5:15 rano. :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2