Martin5_PL napisał(a):
Dziwi mnie za to, że nie dostrzegacie spadającej popularności moda. Co z tego, że są nowe serwery, skoro są puste.
Wiesz... serwery nie powstają tak po prostu z powietrza. Ktoś je wynajmuje albo stawia, w obu przypadkach ponosi się koszty. Więcej serwerów oznacza więcej osób zainteresowanych PRem którzy chcą płacić kasę za posiadanie serwera.
Owszem w obecnej chwili zaludnionych jest ok 4-5 serwerów, biorąc pod uwagę ogólną ilość serwerów nie jest to ilość zadowalająca. Nie oznacza to jednak że popularność moda spada. Kilka postów wcześniej napisałem już że jest to typowy dla tego okresu deficyt graczy (i nie jest to mój wymysł tylko potwierdzony fakt), zawsze ok. 1-2 miesiące przed wydaniem nowej wersji ilość graczy spada. Do tego dochodzą wyjazdy na wakacje i związane z tym przerwy w graniu.
Druga sprawa. Istnienie stref czasowych na świecie sprawia że nie jesteś w stanie spotkać wszystkich graczy PRa wtedy gdy akurat ty grasz (oczywista oczywistość).
Martin5_PL napisał(a):
Zapełnionych jest ledwie kilka - w tym połowa to ten nieszcześny Kashan.
...a jak ja chcę grać w PRa to zawsze połowa serwerów ma Qwai River albo jakieś inne bieganie po krzaczorach
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)