Teraz jest 29 lis 2024, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 sty 2009, 00:22 

niektore wersje nie maja a niektore posiadaja odslonieta "piedziesiatke"

EDIT:wlasnie zobaczylem TO zdjecie i okazuje sie, ze niektore m113 maja oslonieta pozycje strzelca.

PostNapisane: 12 sty 2009, 01:00 
Moderator forum

WilsonPL napisał(a):
W 0.85 ma nie byc ciezarowek transportowych, zamiast tego maja byc lekkie apc z mg.
I teraz jak to bedzie wygladac w roznych armiach: USMC ma Strykera, MEC Brdm2 (slabszy ale ujdzie), China ?, US Army ?, GB ?

Jak będzie w PR 0.85 to trudno powiedzieć... ostatnio pojawiają się sprzeczne informacje ;)

Wiadomo że na mapach insurgency pozostanie bez większych zmian...

US Army - Striker
MEC - hmmm... ja słyszałem że m113 :? może brdm2 to tylko placeholder :roll:
USMC - ??? nie mam pojęcia.... mam nadzieję że w przyszłości aav7 :P
China - ???
GB - słyszałem że nie będzie posiadać takiego pojazdu... to chyba w wywiadzie z dbzao było...

WilsonPL napisał(a):
btw. jak na forum pr poczytacie dokladniej temat o BMP3 to napisane jest ze BTR90 zostanie usuniety.

Tak, zostanie usunięty. Prawdopodobnie będzie pojawiał się na map z US army jako przeciwwaga dla bradleya (np. kashan desert).

PostNapisane: 12 sty 2009, 09:37 

Ragni napisał(a):

USMC - ??? nie mam pojęcia.... mam nadzieję że w przyszłości aav7 :P

Właśnie, ciekawe czy zdecydują się kiedyś na wrzucenie jakiegoś granatnika automatycznego (jak Mk.19 z AAV7).
Póki co byłby chyba zbyt skuteczny.

PostNapisane: 12 sty 2009, 13:08 
Moderator forum

Pająk napisał(a):
Właśnie, ciekawe czy zdecydują się kiedyś na wrzucenie jakiegoś granatnika automatycznego (jak Mk.19 z AAV7).
Póki co byłby chyba zbyt skuteczny.

Było już kilka dyskusji i sugestii na ten temat na forum PRa... (jedna z nich rozpoczęta przezemnie btw), o ile kiedyś panowało podejście "OMFG!-To-będzie-ownować-piechote", to dzisiaj zeszło ciśnienie i większość osób zauważyła że taka broń w działaniu miałaby podobną skuteczność jak amunicja odłamkowa w IFV z tą różnicą że lot pocisku byłby inny i trochę większy rozrzut.

PostNapisane: 12 sty 2009, 13:45 

o małej pecetce pisali że mec dostanie btr-60 do czasu otrzymania nowej - własnej :)

PostNapisane: 12 sty 2009, 19:04 

Eee to juz bym brdm wolał, mniej zolnierzy zabiera i ma slaby pancerz ale moznaby to zbalansować ilością.

PostNapisane: 13 sty 2009, 00:34 

Ciekawe co sniemcy będą mieli jako lekką APC. Oni mają same opancerzone grube kloce.

PS Moim zdaniem niemcy pojazdy mają fajne, ale żołnierze są za czyści.

PostNapisane: 13 sty 2009, 01:22 

Za lekkie APC będzie prawdopodobnie będzie robić Wiesel http://www.realitymod.com/forum/f202-german-forces-mod/46255-vehicle-wiesel.html,
a za ciężkie APC najprawdopodobnie Puma http://www.realitymod.com/forum/f202-german-forces-mod/40671-vehicle-puma-7.html

To już nie mam pomysłu na ich lekkie APC... na razie z tego co szukałem to nie robią chyba nic takiego co mogło by podchodzić pod lekkie APC

Ostatnio edytowano 13 sty 2009, 02:22 przez GoLyPL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 13 sty 2009, 01:32 
Moderator forum

Wiesel? :shock: Chyba raczysz żartować :lol: Jak ty tam zmieścisz 8 osób??? To jest malutkie przecież, taki opancerzony fiat 126p :D To coś może co najwyżej robić za odpowiednik scimitara :)

BTW. Drugi link "z pumą" masz nieprawidłowy w poście ;)

PostNapisane: 19 sty 2009, 03:14 
Moderator forum

News na temat nowych mapek ;)

http://www.realitymod.com/forum/f196-pr-dev-journal/52236-map-asad-khal-wip.html

http://www.realitymod.com/forum/f196-pr-dev-journal/52237-map-kozelsk-wip.html

PostNapisane: 19 sty 2009, 09:44 

A jak tam te wasze? polskie?

PostNapisane: 19 sty 2009, 12:43 
Moderator forum

Gapis napisał(a):
A jak tam te wasze? polskie?

Nie to forum....

News na temat wydania daty PR 0.85!!!
http://www.realitymod.com/forum/f12-project-reality-news/52239-project-reality-v0-85-release-date.html

Blues: Założyłem nowy temat dotyczący 0.85. Tam pogadajmy o nowej wersji, a tu zostawmy miejsce na "ogólna dyskusję". :)

PostNapisane: 7 mar 2009, 17:05 

Mam problem z precyzyjnym celowaniem - celownik nawet po delikatnym ruchu myszą przeskakuje o kilka pikseli więc mam problemy z celowaniem nawet na średnie odległości. Co proponujecie? Jak zmniejszę czułość myszy to jest lepiej, ale znowu gorzej się steruje. Na jakich ustawieniach czułości wy gracie?

PostNapisane: 10 mar 2009, 22:00 

Na Default :D choć faktem jest że ja raczej nie trafiam we wroga- nie zależy mi na tym. ja jestem od walenia ARką na full auto gdzie popadnie, szczególnie na tyłach wroga. to czy trafisz czy nie, nie robi różnicy- i tak czmychnie po paru seriach, no niestety, większość wraca potem w dużo większym gronie :(

średni dystans? czyli rozumiem Broń szturmowa z optyką?
mi się tam na normalnych dobrze strzela i jakiegoś "skakania" celownika o parę rządków pikseli raczej nie zaobserwowałem.
[Jeśli precyzyjne celowanie oznacza coś w deseń "one shoot one kill" to to nie wina myszy]

Co do posta niżej[żeby nie nabijać niepotrzebnie punktów]- spokojnie, To był oczywiście żart, gram w PR od 0,7 więc coś tam zaczynam kumać :P i jakoś sobie radzę.[ps: "Hordy"]]

Ostatnio edytowano 12 mar 2009, 16:44 przez Gapis, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 11 mar 2009, 11:00 

Gapis napisał(a):
Na Default :D choć faktem jest że ja raczej nie trafiam we wroga- nie zależy mi na tym. ja jestem od walenia ARką na full auto gdzie popadnie, szczególnie na tyłach wroga. to czy trafisz czy nie, nie robi różnicy- i tak czmychnie po paru seriach, no niestety, większość wraca potem w dużo większym gronie :(

średni dystans? czyli rozumiem Broń szturmowa z optyką?
mi się tam na normalnych dobrze strzela i jakiegoś "skakania" celownika o parę rządków pikseli raczej nie zaobserwowałem.
[Jeśli precyzyjne celowanie oznacza coś w deseń "one shoot one kill" to to nie wina myszy]

Odpowiedź wyczerpująca i na pewno bardzo pomogła Pająkowi. czujesz sarkazm?. Powiem ci tak, jeśli jesteś od walenia ARką na full auto gdzie popadnie to uwierz mi nie jest to dla ciebie jeśli nie umiesz z tego precyzyjnie ściągnąć kilku biegnących kolesi. Wyrób sobie riflemana tak że będzie "one shot one kill"(oczywiście nie zawsze) następnie zobaczysz że umiejętności z riflemana przydają się też przy ARce. Jeszcze jedno, na czym to ci zależy jeśli nie na likwidowaniu chord przeciwników?.>< Pająk, próbowałeś reinstala, począwszy od PRa aż po całego BFa? ustawienia resetowa...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2