FouriX napisał(a):
Chłopie... myślisz, że będę zwracał uwagę na to co ktoś pisze na czacie, albo czy ktoś dołącza jak do okoła nas koktajle i rury latają? Podaj adres to, Ci cukierki wyśle w ramach przeprosin...

moim skromnym zdaniem tak powinno byc
masterceo napisał(a):
prawda jest taka, ze pl squady sa zakladane po to by brac limitowane kity i pojazdy

kompletnie nie masz racji, uwazam ze polskie składy są tak samo dobre albo często lepsze niż naszych "dobrych graczy" np z IGI
GoLyPL napisał(a):
Stwierdzenie że co po niektórzy z polskiej sceny grają niczym vanillarze raczej nie jest zdziwieniem dla większości z nasz, podobnie jest z innymi narodowościami. W wersji 0.7 tyle serwerów nie było zapełnionych, przeciętnie było to 3-4 pełne serwery obecnie to już 7-8 w pełni zapełnionych plus kilka po pięćdziesiąt kilka osób. I znaczna większość z nich uważa PRa za fajny dodatek z kilkoma nowymi pojazdami i brońmi. Jest jednak jeden plus nie trwa to wiecznie, po 2-3 miesiącach od wyjścia sytuacja się normalizuje

dokładnie (na szczęście nasze)
Najgorsze jest to ze z gry tacy już "wymiatacze" przenoszą się i na nasze skromne forum...
Cytuj:
Wujek naprawdę zrobił tu świetną robotę z tego co słyszałem był jednym z pierwszych graczy w PRT wraz z kilkoma innymi osobami z PC więc jednak należy mu sie trochę szacunku. W każdym razie tak owy należy się nawet za to ze w sposób "normalny" odpowiada na zaczepki a ty pomimo dobrych chęci pyskujesz jak gówniarz.
odnośnie szacunku to TO miejsce dzieki niemu ma taki klimat a nie inny. niestety tak jak niektorzy twierdzą "relacje" troche sie zmieniają co nie jest zbyt dobre. Ja odnoszę wrażenie, że dołączając do jakiegos skladu z "wyjadaczami" PL nawet bez mikrofonu zawsze bylbym/bylem przyjety "cieplo" (ciekawe slowo szczegolnie pasuje na tym forum

)min przez to ze ludzie mnie widzą na serwerach przynajmniej od wersji 0.5....
skoro ktos jest niemile widziany bo akurat w dany dzien nie ma mikrofonu to brak mi słow...
narazie tyle,mam nadzieje ze nie wtracilem sie do rozmowy za bardzo