Teraz jest 22 lis 2024, 22:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 11:39 

Ognacemu chodzi chyba o patch 1.2, ktory ma niebawem wyjsc :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 11:47 

Nie cos mu się porąbało tak jak i mi jak czytałem jego post i post wujaszka :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 12:17 

Modzik jest bardzo fajny trzeba tylko umieć się przestawić z normalnego bfa i mieć troche cierpliwości. Szkoda, że tak mało modów wychodzi niektóre dopiero się rozkręcają :) A i tak najbardziej ludzie czekają na fh2 i poe.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 12:22 

PRMM pod jednym względem przewyższa FH2 i POE razem wzięte! :!:

W PRMM możesz już zagrać i mieć niezłą radochę. Jeśli chodzi o FH2 i POE możesz tylko pooglądać screeny...

Bardzo możliwe, ba! jest to prawie pewne, że POE i FH2 będą wręcz genialne i jak tylko wyjdą, to je poinstaluję i będę w nie nałogowo grał, ale jak narazie 4 screeny co 2 tygodnie do dla mnie za mało... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 12:34 

Zapomnieliśmy także dodać o tym, że w PRMM spadochron ma tylko specops :) nie można już skakać z wysokiego budynku bo będzie gleba :) Podoba mi się to, że to ile mamy ammo w pojeździe wyświetla się na hudzie. Pistolet ma tylko snajper i specops. AT wogle nie ma nic poza rurą, a mechanik dostał 2 rodzaje amunicji do wyboru zwykły śrut (buckshot) i sluga czyli pojedynczy pocisk aby mógł być skuteczny na średnich dystansach. Jest to zrobione jakby miał 2 strzelby jedną z taką a drugi z taką. Gra się super szkoda tylko, że mało ludzi :/

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 12:49 

PotulnY napisał(a):
Pistolet ma tylko snajper i specops. AT wogle nie ma nic poza rurą,
nie przesadzajmy... :wink: ma pistolet jeszcze :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 12:52 

Tak. I jest on bardziej skuteczny. Wystarczą 2-3 strzały na kila.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 14:51 

Ikasprzak napisał(a):
Zapodaj jakieś screeny jakbyś mógł...
Z wersji 0.2 w którą możemy już grać. W wersji 0.3 ma być więcej takich rarytasów. 8) :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 15:22 

mnemic napisał(a):
Ognacemu chodzi chyba o patch 1.2, ktory ma niebawem wyjsc :)

Tak właśnie. Z tego co widzę, to ma wyjśc na przełomie stycznia i lutego (czyli w marcu... ;-) - więc może jednak to dzisiaj ściągnę i namówię reszte składu, w którym gram. To co widzę tu i czytam wygląda super.

pozdrawiam,
Ognacy

Edit: zainstalowałem. Zacznę grać, jak się reszta składu zupgraduje - bo sam jako ATk się boję, tak bez broni i bez medyka latać ;-)

Ostatnio edytowano 11 sty 2006, 15:44 przez ognacy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 15:36 

pasqdnick napisał(a):
Tak. I jest on bardziej skuteczny. Wystarczą 2-3 strzały na kila.

tutaj ze wszystkiego 2-3 strzały to kill :) z medykowego M16 wystarczają dwa, czasem jeden :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 15:46 

Ech. Mi się marzy taki AH6 uzbrojony w dwa miniguny. Widziałem screeny z jakiegoś innego moda. W tym modzie byle dłuższa seryjka sciąga heli więc dużo szkód by nie narobił ale jak fajnie by się tym latało :D A i tym jak fajnie wczoraj zrobiłem sobie rajdzik tuż nad ziemią, pomiędzy drzewami, aż nadziałem się na rakietę z TOWa

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 16:01 

hmmm... wyglada smacznie... jak przebrne przez instalacje serwera, to moze postawie na tym modziku male_co_nieco do uzytku publicznego i testow 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 16:16 

screeny mniam :shock: chyba sie skusze ;]

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 16:22 

Ciekawe, że czegoś takiego w bf2 podstawce nie zaimplementowali jak w tym PRMM. Otóż siedząc jako pilot w bh lub innym śmigłowcu z którego pilot nie ma czym strzelać po naciśnięciu jednego albo drugiego fajera pilot (postać) obraca głowe w lewo albo prawo. Prawdopodobnie po to aby mógł się lepiej ustawić gunnerowi :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 16:30 

Hej ho

Coś nie mogę wyszukać tych serwerów, które się pojawiają w wyszukiwarce ABR. Wlazłem na jakiś PRMM, który nie figurował w niej w ogóle, a tych GreyHoundz w przeglądarce BFa oczywiście nie ma (tj. pewnie są, ale to gówniane wyszukiwanie nie działa nigdy w sposób przewidywalny).

Połaziłem - fajnie. 2 strzały AT ściągają czołg. Koniec z bezmyślymi tank whores ;-) Trudno utrafić w coś granatnikiem z początku - a pod nogi "lepiej" sobie nie strzelać. Bardzo fajnie, że poważniejsze obrażenia skutkują tym, że człowiek się zaczyna wykrwawiać. Ciekawe wrażenia.

Bardzo mi się również podoba to, że nie można kraść wrogiego sprzętu - co prawda ma to tę wadę, że nie trzeba będzie wystawiać warty na niektórych flagach, ale mi się to podoba. Nie lubię ani tych rund gdy mój zespół ukradnie wszystko wrogom i tylko ich kosimy, ani tych, gdy to mojemu zespołowi ukradną i tylko nas koszą :-) Helikopterek transportowy bardzo fajny - co prawda mało wytrzymały ale co tam.

Zmiany w heli bojowych - hm, ciekawie. Co prawda nie znosze latać z kokpitem przed nosem, ale jak realizm to realizm. Zastanawiam się czemu Mi28 dostał 40 (czy coś koło tego) rakiet niekierowanych. Nie bawiłem się w gunnera działkiem, ale jeśli to działa tak jak działalo to brr... Pilot kobry, z 16ma hydrami, będzie się naprawdę musiał napracować na killa. Nie zauważyłem zmian w manewrowości heli, Mi28 jest tak mułowate jak było a kobra tak samo zwrotna. Odpaliłem pare razy z telewizorka i kieruje się nimi tak samo.

Zmiany w czołgach też mi się podobają. Nie bardzo wiem jaka jest różnica między tymi dwoma typami amunicji - ale wyraźnie zmieniła się parabola pocisków i prędkość lotu. No i jeśli się nie mylę to jeden strzał w czołg i po sprawie. Biedne tank whores. Zostaną tylko najlepsze ;-)

Szkoda tylko, że serwerów kilka i puste. Może byśmy się tu kiedyś na tym forum umówili na jakiś wspólny wjazd na jakiś konkretny serwer? Ja chętnie potrenuję strzelanie bez celowniczka :-) Mogę sie zgłosić na ATka lub medyka (lub pilota heli, jak na heli whore przystało).

pozdr,
Ognacy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2