Teraz jest 22 lis 2024, 05:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2006, 01:37 

:lol: niezle komentarze!

a tak na marginesie sry ze mnie nie bylo problemy z laczem mialem raz byl internet raz nie. masz ci los, akurat dzis testowali u mnie nowe ustawienia serwerow czy czegos tam innego... :(

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2006, 12:22 

bylo dobrze, mi sie przyjemnie gralo, tylko faktycznie lagi straszne.

btw uwazam, ze nasz komander to lajza. mielismy atakowac flage na plazy razem z jakims innym teamem, a atakowalismy wlasciwie sami.

myslalem, ze jak jest jakis dowodca, to bedzie on w stanie po pierwsze wykorzystywac mape, a po drugie wydawac precyzyjne rozkazy, jak "idzcie tutaj, zbierzcie sie wszyscy, poczekajcie na team BRAVO i dopiero razem atak". czulem sie trochu samotnie, brakowalo dynamiki i rozkazow. jedynie jakie dostawalismy, to bron flagi albo atakuj flage. PR wymaga czegos wiecej, bo ja wiem: wiaz ogniem, a koledzy z teamu A zajda ich tylu, macie wsparcie naszego heli, a przed chwila byl nalot wiec powinno byc czysto. moze jest to jednak za trudne, sam nie wiem.

uwazam, ze nasz team (ktory btw byl naprawde niezly na tle innych) nie zostal nalezycie wykorzystany. szkoda:(.

pzdr
zaleski

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2006, 13:01 

co do wsparcia heli to najpierw wchodziliśmy my i gineliśmy a potem wlatywało nasze heli :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2006, 18:05 

neuro napisał(a):
btw uwazam, ze nasz komander to lajza.

Śmiem się nie zgodzić.

neuro napisał(a):
myslalem, ze jak jest jakis dowodca, to bedzie on w stanie po pierwsze wykorzystywac mape, a po drugie wydawac precyzyjne rozkazy, jak "idzcie tutaj, zbierzcie sie wszyscy, poczekajcie na team BRAVO i dopiero razem atak". czulem sie trochu samotnie, brakowalo dynamiki i rozkazow. jedynie jakie dostawalismy, to bron flagi albo atakuj flage.

A skąd wiesz, że tak nie było? Może Twoje pretensje powinny być kierowane do SL'a a nie commandera. Żeby było bardziej reality celowo nie ma funkcji commandera jak w vanilii, co nie znaczy, że nie ma dowodzenia. Maveric ma zakichany obowiązek dynamicznie informować SL'ów o pomysłach i ruchach, a ci niżej przekazywać rozkazy dla szwejów takich jak Ty i ja. Wszystko via TS, a nie BF2. Jeśli nie wiedziałeś co robić to tylko dlatego, że jeszcze nie jest dopracowna ww. komunikacja. Pewnie dodatkowo bariera językowa dokłada tu swoje 3 grosze.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2006, 21:16 

I nie bywanie na nieodbywających się treningach...

BTW przez te ostatnie 2 tygodnie to szlak mnie trafiał, że nikogo na treniengach nie było... włącznie z Mavem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2