wróciłem do domu z drugiej strony Polski i..... i okazuje się, że nie zdążyłęm się zapisać...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
No szkoda. Veres dobrze prognozuje, pewnie niedługo zapisy zostaną ponownie otwarte - Veres miej oczy otwarte i raportuj!
Letnia edycja? To pewnie będzie już C6 i nie ma bata - zapisuję się! C6 będzie już pewnie rozgrywana na PRrze w wersji 0.6, a jako tester, jako tako, wiem jakich zmian możemy się spodziewać. C6 będzie najlepsza ze wszystkich kamapni!
BTW
mam pewne chody u wysokiego dowództwa MEDI i mogę postarać się stworzyć polski skład poza kolejnością. Pewnie nie byli byśmy wykorzystani w pierwszej bitwie, bo przygotowania do niej - o ile mi wiadomo - już ruszyły, ale nie było by problemów z późniejszymi zapisami.
Mogę zobaczyć co da się zrobić, ale
ale najpierw muszę mieć pewny skład. przynajmniej 8 osób. Nie mam zamiaru robić z siebie człowieka nieobowiązkowego i niepoważnego. Więc czekam na na PEWNE osoby. Pewne to złe słowo - naprawdę chętnych. Nie chcę osób, które myślą "eee zapiszę się zobaczę co to, powygłupiam się" a później bez słowa znikną.