Teraz jest 22 lis 2024, 22:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sty 2009, 01:40 

Lt Mic napisał(a):
Karbala no comment.... żal

ktos chyba dostal baty od apache'a :o

PostNapisane: 25 sty 2009, 01:51 

Kozielsk po prostu wymiata. Tyle powiem! A teraz pokażę:

Obrazek

Swoją drogą ciekawy jestem jak teraz wygląda PR na DOBRYM kompie i max detalach... :roll:

PostNapisane: 25 sty 2009, 03:30 

mniej więcej tak :P

Obrazek

Red Alert ? :shock:

PostNapisane: 25 sty 2009, 10:36 

U mnie wygląda całkiem normalnie :), Kilka screenów z wczoraj:
Kozelsk
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Oraz punktacja na EJODzie po zdobyciu stacji i epickiej obronie przed US. Kto był ten wie co się wyprawiało tam :). Nie mówiąc już o tym iż jako SL po tych kilku piwach nie dość że byłem podchmielony to do tego nakręcony jak ruski zegarek i już sam nie pamiętam co tam na Voipie wykrzykiwałem :D.
Obrazek

Ostatnio edytowano 25 sty 2009, 12:06 przez Wyspa, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 25 sty 2009, 11:29 

Obrona była oczywiście epicka, nie epiczna, ale Wyspa był "po tych kilku piwach, nie dość że podchmielony, to do tego nakręcony jak ruski zegarek i już sam nie pamięta co tam na Voipie wykrzykiwał". :twisted:

Byo genialnie. Po raz 10 powtarzam - Kozielsk jest przegenialny! Brakuje mi tylko 2 rzeczy na tej fladze Po pierwsze trochę mniejszych zasięgów flag, bo nie lubię decyzji "o jestesmy już w zasięgu flagi, to siedzimy i czekamy, zamiast wykurzyć z niej przeciwnika". Po drugie wolałbym, żeby cele były określone trochę bardziej konkretnie. Walczę o tynele, to niech celem będą tunele i ewentualnie kilkadziesiąt metrów ziemii od wyjść, a nie pół lasu... :roll:

Druga brakująca rzecz to nowy kompurter, bo PR jest coraz ładniejszy, a ja muszę grać na coraz niższych detalach... :evil:

EDIT:
i ja wrzucę zdjęcie, bo można powiedzieć, że jest prawie, że "epiczne" ;)
EDIT2:
chodzilo mi o to zdjęcie, które wrzuciłem 2 posty wyrzej... widać, że i ja w nocy po grze byłem zmeczony, skoro nie pamiętałem, że już go tu wrzucałem. :oops:

PostNapisane: 25 sty 2009, 11:36 

Pytanie bardziej techniczne. Jeśli ściągnę już nową wersję to poprzednią należy odinstalować czy można zainstalować na aktualną? (zarówno core jak i levels?)

PostNapisane: 25 sty 2009, 11:51 

Zapraszam do tematu Project Reality 0.856 - linki i instalacja krok po kroku.
Tam znajdziesz miedzy innymi:
Uncle Blues napisał(a):
- przed instalacją PRM 0.85 należy usunąć wszystkie poprzednie wersje PR'a!

PostNapisane: 25 sty 2009, 13:15 

No no! Pierwsze wrażenia? Jest bardzo dobrze! Co mnie cieszy najbardziej to poprawa celowników w AK i G3 (bo w G3 w poprzednich wersjach to przez nie nic nie było widać...) i najbardziej, szybsze dostawianie lunet do oka! Wreszcie nie trzeba czekać naprawdę długiego czasu, żeby dobrze przymierzyć... Mniej mi się podoba usunięcie oznaczenia pola widzenia z mapy, no ale trudno, w końcu to Project REALITY. Z nowych map to wczoraj grałem na Asad Khal (bardzo fajna) i Karbali (ale tam mało, pozatym nie lubię Insurgency :) ) Dwa pytania: pewnie zauwazyliście nowy sposób operowania bandażami, żołnierz je rzuca tak jakby pod nogi i stąd moje pytanie: czy będzie można rzucić bandaż koledze? Bo wczoraj próbowałem, ale bandaż od razu zniknał, tak jakbym sam sie uleczył. I drugie pytanie: pod jakim klawiszem są te nowe granaty Incendiary Grenades bo za cholerę ich nie moge wypatrzeć?

Pozdrawiam
PR-owy MaskedChakal

PostNapisane: 25 sty 2009, 13:38 

pod 9 w konwencjonalnych armiach :)

a tam takie nudy były że z nudów jeździłem motorkiem wokół głównej us by ich znaleźć
apache i lb spadały od naszych aa carów :)

lub obrona skrzynki przez 1 insurgenta(ja z ak74su) przed apachem, lb ,hummerem, 2 sq piechoty i truckiem logistycznym....
w sumie to dopiero desant z lb mnie wykończył z całej ich grupy ocalało mioże 2 i apach....

PostNapisane: 25 sty 2009, 14:35 

No nie ukrywam, że 0.85 wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Wzrost dynamiki gry moim zdaniem całkowicie na plus. Generalnie to zakochałem się w w AK74SU. Nie wiem dlaczego ale dodatkowej miodności dodaje mi to jak z tego AK rozwalam ruskich (uprzedzenia czy co:D). Generalnie zauważyłem że podkręcili milicjantów, ciekawi mnie tylko czy ze względu na to, że walczą z ruskimi;] Kozelsk ładna mapa ale chyba trochę źle zbalansowana. Na 10 meczyków tylko jeden wygrali ruscy (chyba że to akurat tak wychodziło jak ja grałem). Ciekawi mnie tylko jeszcze jak będzie wyglądał skirmish.

PostNapisane: 26 sty 2009, 14:05 

A ja jeszcze ponarzekam, że system punktacji nie pomaga w zabawie w logistykę.
Wczoraj jeździłem truckiem na Kashanie przez blisko godzinę, z moich skrzynek zostały postawione 2 bunkry, kilka skrzynek dostarczyłem do rp żeby ludzie mili skąd kity brać, naprawiłem dwa unieruchomione czołgi i kilka z mniejszymi uszkodzeniami i skończyłem rundę z 2 punktami.

PostNapisane: 26 sty 2009, 15:10 

tu przyznam powinno się dostawać za logistykę więcej punktów co najmniej tyle ile kierowca apc...

w niedziele na TG "Kozielsk" graliśmy z Cichym niemalże jak 2 osobowy sq broniąc
zabudowań 1 flagi i utrzymaliśmy się do końca mimo iż kilka razy nas wybielili to
i tak dostawali łupnia jak się zbliżyli no i screeny na dowód niestety nie mam BR
a fajne frag movie by było :)
(grałem na początku riflą z optyką a potem magiczna zamiana w czeczeńskiego medyka ak74su
a przy okazji w dziwny sposób nie miałem czarnego ekranu po podniesieniu przez innych medów)

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/7821e66a5a4d126b90b1ba8948b6d9671b6aaa45.png

PostNapisane: 26 sty 2009, 16:05 

ładnie Mic - 20 - 0 bilans :) najnowsza wersja jest niesamowita, nic dodac nic ując. niestety ja wole glownie mapki miejskie i tylko z Marines (albo to USArmy czy jakos tak), ale w sumie jak jest taka grywalnosc to kazda lokacja jest przy tym niesamowita :)

PostNapisane: 26 sty 2009, 16:42 

Czy często wywala wam crasha np. podczas ładowania kolejnej mapy ? Bo mnie i owszem :| Nie wiem czy to przypadkiem nie wina Visty 64 jak dalej się będzie kopsało to zainstaluje na XP na drugim dysku. Do tego dochodzą jeszcze dziwne problemy z gafą (czerwone obiekty), mam nadzieję że to był jednorazowy przypadek.

PostNapisane: 26 sty 2009, 17:30 

Lt Mic napisał(a):
...magiczna zamiana w czeczeńskiego medyka ak74su...

Ej, bo robię się zazdrosny o mojego kałaszka :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 115 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2