Teraz jest 15 maja 2025, 15:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 lut 2009, 19:47 

Ludzie.. za kogo wy sie uważacie? a wyobraź sobie mój drogi przedmówco że wiem do czego służy łopata...

Mil3k, człowieku, Ty myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy świata?

Field Dressing rzadko kiedy się przydaje, jak wiemy jest po to by zatamować krwotok. Jest takie stwierdzenie "Strzelaj tylko wtedy, kiedy jesteś pewien że trafisz" (Oczywiście w innych przypadkach jest inaczej, m. in. kiedy wróg zna twoją pozycję)

Stwierdzenie "field dressing nie jest potrzebny w helikopterze" nie jest śmieszne, myślisz że jesteś mega super pro że naśmiewasz się z ludzi którzy wiedzą mniej od Ciebie? :shock: Ile Ty masz lat? Zakładam że jesteś osobą pełnoletnią, a jak mi wiadomo człowiek dorosły, poprawnie myślący raczej powinien służyć radą a nie wywyższać się nad nowymi (w moim przypadku mniej wiedzącymi od Ciebie) Powiedz, sprawa Ci to przyjemność?

A co do tego "można powiedzieć że jestem nowy" - na szybko to pisałem i nie chciało mi sie tłumaczyć że opanowałem wszystkie podstawowe kity, i sądzę że czas najwyższy zabrać się m. in. za snajpera.

PostNapisane: 17 lut 2009, 22:49 

squron napisał(a):
Zakładam że jesteś osobą pełnoletnią, a jak mi wiadomo człowiek dorosły, poprawnie myślący raczej powinien służyć radą a nie wywyższać się nad nowymi (w moim przypadku mniej wiedzącymi od Ciebie) Powiedz, sprawa Ci to przyjemność?

a czy takowych ci nie dawał, nikt w tym temacie się z ciebie nie nabija ale zacznie jeśli nie zmienisz swojego podejścia. Obraża cię że jesteś traktowany jako nowy i sam zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie umysły PR community.

BTW. Field dressing przydaje się gdy w pobliżu nie ma medyka, przekonasz się o tym nie raz. Co do snajpera to z góry uprzedzam że jego zadaniem nie jest strzelanie do wszystkiego co się rusza i bieganie z drużyną, od tego jest marksman.

PostNapisane: 17 lut 2009, 23:06 

Dobra, nie rozumiecie. Temat do skasowania.

PostNapisane: 18 lut 2009, 00:24 

Wiesz proponuje byś przeczytał manuala. Nawet jest przetłumaczony na polski gdzieś na tym forum (nic że do 0.8 ale przynajmniej będziesz wiedział do czego służy field dresing i jak bardzo jest przydatny). Ja się chłopakom nie dziwię. Na debilne pytania masz debilne odpowiedzi. Jakbyś nie był leniem ś.... to byś przeczytał tego manuala i było by po kłopocie.

PostNapisane: 18 lut 2009, 15:03 

squron napisał(a):
Ludzie.. za kogo wy sie uważacie?

Ja za Boga... a ty nie:?:

squron napisał(a):

Ja nie pozjadaem... ale moja matka tak, Ja tylko je wyssaem z jej cycka.

squron napisał(a):
Field Dressing rzadko kiedy się przydaje, jak wiemy jest po to by zatamować krwotok.

To dobrze, ze tak uwazasz :) przytnajmniej nie bedziesz o nie prosil czlonkow druzyny, a oni beda mogli pograc dluzej :):)

PostNapisane: 18 lut 2009, 15:04 

squron napisał(a):
Stwierdzenie "field dressing nie jest potrzebny w helikopterze" nie jest śmieszne,

Reka do gory kto sie zasmial. :mrgreen:

squron napisał(a):
myślisz że jesteś mega super pro że naśmiewasz się z ludzi którzy wiedzą mniej od Ciebie? :shock:

Kolega tylko lekarzowi nie mowi o sobie w liczbie mnogiej, bo moze skonczyc w pokoju z miekkimi scianami i bez klamek :mrgreen:

squron napisał(a):
Ile Ty masz lat? Zakładam że jesteś osobą pełnoletnią, a jak mi wiadomo człowiek dorosły, poprawnie myślący raczej powinien służyć radą a nie wywyższać się nad nowymi (w moim przypadku mniej wiedzącymi od Ciebie) Powiedz, sprawa Ci to przyjemność?

Ja sie nie wywyzszam, pozostaje na tym samym rownym poziomie to ty sie ponizasz z kazdym kolejnym postem :lol:

squron napisał(a):
A co do tego "można powiedzieć że jestem nowy" - na szybko to pisałem i nie chciało mi sie tłumaczyć że opanowałem wszystkie podstawowe kity, i sądzę że czas najwyższy zabrać się m. in. za snajpera.

hahahahhaa... ja to tez pisze naszybko :D:D:D i nie mam czasu wiecej tlumaczyc, bo dostalem czkawki ze smiechu i lzy mi tak oczy zalewaja, ze nie widze ekranu. Dzieki squron za pojawienie sie na forum. :D

PS. sorry za dwa posty pod soba, ale max 3 cytaty w poscie mnie do tego zmusily :D

PostNapisane: 22 lut 2009, 19:33 

chcą ci pomóc. Fun [czytaj Milek] Jest lekko nerwowy musisz mu to wybaczyć, nie obrażaj się jakby cię tu Poniżano. Wszystkie Poprzednie uwagi [prócz twoich niestety] są jak najbardziej na miejscu i myśle że rozwiążą twoje problemy, jak i pozwolą żyć w zgodzie z resztą polskiego Community. Fun jak już ktoś pisał- Gra w PRa praktycznie od początku [tj Kilka lat] wiec raczej trzymaj się jego niż go do siebie zrażaj :lol:

PostNapisane: 22 lut 2009, 21:23 

Masz rację, trochę mnie poniosło. Wielkie dzięki za pomoc i przepraszam za moje zachowanie.

PostNapisane: 3 mar 2009, 19:59 

mil3k napisał(a):
squron napisał(a):

Ja nie pozjadaem... ale moja matka tak, Ja tylko je wyssaem z jej cycka.

O faaaaaaaaaaaak. Ciężki kaliber :/

PostNapisane: 3 mar 2009, 20:35 

Zacznijmy od tego że zanim komukolwiek odpowiemy na jego pytania powinniśmy się tej osoby spytać czy przeczytała manuala. Jeżeli nie... zapraszamy za 15-20 min po przeczytaniu lektury. Ja czytam każdego kolejnego manuala wraz z wyjściem nowej wersji dopiero później pytam.... obecnie jest ułatwienie w postaci przetłumaczonej wersji dzieki uprzejmości Joziego...lektura dostępna na forum...a jeżeli sie nie che czytać to **** a nie odp. powinieneś dostać...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2