Teraz jest 28 lis 2024, 00:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2011, 12:55 

rufinPL napisał(a):
Aleś Ty mądry dziecko drogie :stupid:
Dzieckiem to Ty mógł byś być moim (z racji wieku) i chyba jesteś, bo widzę, że szkoły jeszcze nie skończyłeś, skoro nie umiesz pisać po polsku.

Obrazek

PostNapisane: 19 lip 2011, 16:02 

Chyba nie do końca zrozumiałeś aluzje no ale cóż jak mówi stare polskie przysłowie uderz w stół a.. o resztę zapytaj tatę albo wikipedie :wink:

Dzieci neostrady to nie tyle przytyk do młodego wieku ale raczej do swoistej mentalności dziecka spuszczonego ze smyczy o ilorazie inteligencji szympansa (zdarza sie to rowniez takim emerytom jak ty :D )
I nie jest to zamierzona obelga w stosunku do twojej osoby a jedynie jedna z wielu definicji opisująca to zjawisko.

A teraz juz bez zbednych palpitacji przeczytaj sobie spokojnie manuala do gry oraz nowego change loga, przeinstaluj PRa jeśli trzeba a potem zgłaszaj problemy z gra w odpowiednim do tego temacie.

PostNapisane: 19 lip 2011, 19:14 

BLOOD, to, że masz w jakiejś dziedzinie większą wiedzę o innych, nie upoważnia Cię do obrażania innych, a to właśnie zrobiłeś. Po co ten głupi, i nie potrzebny, moim zdaniem post:
BL00D napisał(a):
Gorące Pozdrowienia dla wszystkich dzieci neostrady dla ktorych swiat sie wlasnie skonczyl z chwila wydania nowego patcha!
Niech wam Serwer lekkim będzie dla waszego i naszego dobra psychicznego :)

Z Panem Bogiem Internetem

Czy on coś wnosi? Raczej nie. Pokazuje tylko Twoją pogardę dla mniej doświadczonych.
Jak napisałem wcześniej forum jest po to, między innymi, żeby się dokształcać, zadawać pytania i otrzymywać sensowne odpowiedzi, a jeśli trzeba dzielić się z innymi doświadczeniem. Czy się mylę?
Twój następny post:
BL00D napisał(a):
Chyba nie do końca zrozumiałeś aluzje no ale cóż jak mówi stare polskie przysłowie uderz w stół a.. o resztę zapytaj tatę albo wikipedie :wink:

Dzieci neostrady to nie tyle przytyk do młodego wieku ale raczej do swoistej mentalności dziecka spuszczonego ze smyczy o ilorazie inteligencji szympansa (zdarza sie to rowniez takim emerytom jak ty :D )
I nie jest to zamierzona obelga w stosunku do twojej osoby a jedynie jedna z wielu definicji opisująca to zjawisko.

A teraz juz bez zbednych palpitacji przeczytaj sobie spokojnie manuala do gry oraz nowego change loga, przeinstaluj PRa jeśli trzeba a potem zgłaszaj problemy z gra w odpowiednim do tego temacie.

również mnie obraża, tym bardziej, że jakbyś przeczytał wszystkie moje wypowiedzi, zauważył byś, że z problemem, który zgłosiłem, poradziłem sobie sam i podzieliłem się tym z innymi. To wszystko. Nie widzę powodu, że by dalej prowadzić tę dyskusję.
Pozdrawiam.

PostNapisane: 19 lip 2011, 20:18 

Ojej, przytulić cię ? :(

PostNapisane: 19 lip 2011, 20:27 

Obrazek

PostNapisane: 19 lip 2011, 23:16 

$towarzysz$ napisał(a):
Ojej, przytulić cię ? :(

Od razu widać, że nie masz nic do powiedzenia i skąd masz tyle postów. Pisać bzdury, nie na temat, potrafi 6-latek :stupid:
Chcesz coś napisać? Napisz, nie krępuj się :lol:

PostNapisane: 20 lip 2011, 00:05 

Po pierwsze bede punktował i wyśmiewał idiotyczne posty tak jak mi sie to podoba tym bardziej ze nikogo konkretnie nie obrażam a i wulgaryzmów nie używam pod niczyim adresem!

Po drugie i najważniejsze od tego co wolno a co nie jest moderator i reguły forum a nie ty kolego.
Apropo admina na jego miejscu juz dawno bym kilka postów ocenzurował z ostrzeżeniami lub cały temat zamknął gdyby nie była to "dyskusja ogólna" czyli takie ple ple o niczym.

Zresztą zajrzyj sobie na forum PRa ile jest podobnych komentatorów którym sie co i rusz coś nie podoba szczególnie po nowym patchu i zobacz jak sie z nimi "delikatnie" obchodzą sami użytkownicy i moderatorzy. Wszyscy maja tego po dziurki w nosie i jak sie nie umiesz zachować to sam jesteś sobie winien.

Proponuje żebyś juz sie tak nie stresował moim żartobliwym postem i najlepiej zaparz sobie herbatki i zagraj w pasjansa albo sapera ;)

PostNapisane: 20 lip 2011, 10:45 

Kurcze rozbita mać, czy to jest temat " wyżyj się i przypierdol" czy Project Reality-ogólna dyskusja? Devowie nie wrzucili jeszcze takich zmian o których wy mówicie (sic!), więc halt die Klappe i omawiajmy PRa- bez bezsensownych kłótni i przepychanek na słowa poziomu końca podstawówki...

Ym.... czy mi się wydaje, czy Hellfire dla OH-58D jest tylko na normalnych serwerach? Na botach takiego nie zauważyłem...

Let's rock&roll...

PostNapisane: 20 lip 2011, 15:14 

rufinPL napisał(a):
Od razu widać, że nie masz nic do powiedzenia i skąd masz tyle postów. Pisać bzdury, nie na temat, potrafi 6-latek :stupid:

No, tobie to nieźle wychodzi. Jak tak czytam twoje posty to dochodzę do wniosku, że masz jakieś kompleksy na punkcie wieku.

PR śmiga jak śmigał, wystarczy trochę poczytać o zmianach.

PostNapisane: 20 lip 2011, 16:19 

Hej chciałbym wiedzieć to jak w końcu bez awaryjnie pograć w 0.966? Muszę mieć wywalone wszystko co było z 0.95? I po dokładnym posprzątaniu blaszaka można już installa robić nowej wersji? Niech mi ktoś to wytłumaczy ;D

PostNapisane: 20 lip 2011, 16:58 

skalpel93 napisał(a):
Hej chciałbym wiedzieć to jak w końcu bez awaryjnie pograć w 0.966? Muszę mieć wywalone wszystko co było z 0.95? I po dokładnym posprzątaniu blaszaka można już installa robić nowej wersji? Niech mi ktoś to wytłumaczy ;D

Masz 2 możliwości:
1. Wywalić 0.955, "posprzątać" i zainstalować 0.966 FULL.
2. Wywalić 0.955, "posprzątać" i zainstalować 0.955 part 1,2,3 + patch do 0.966
Pozdrawiam

PostNapisane: 20 lip 2011, 18:29 

Dobra, działa wszystko without error ;>

PostNapisane: 21 lip 2011, 15:35 

A jeszcze inna bardzo ważna sprawa, niech mi ktoś poradzi gdyż wprawdzie mam blaszaka dobrego to ku mojemu zdziwieniu przy pingu 70 gra strasznie haczy i nie mam jakiegoś komfortu gry, a wy znaleźliście na to jakieś lekarstwo? Dokładnie chodzi mi o to na jakich ustawieniach gracie, jaką rozdziałkę macie i jakie detale macie na max a jakie nie? Z góry dziękuję! IMO coś się chyba pogorszyło z tą nową wersją, bo odczuwam czasem, że więcej bubli mam w rozgrywce niż w tym 0.95 ;/

PostNapisane: 21 lip 2011, 16:46 

U mnie przy pingu 120+, rozdziałce 1650x1050(60Hz) i max. detalach ciął się, nie zawsze ale się cięło. Przy pingu niższym tych problemów już nie miałem ( ale automatycznie zszedłem do średnich ustawień grafiki przy starej rozdzielczości ).

Let's rock&roll...

PostNapisane: 21 lip 2011, 18:38 

Acha, no rozumiem - ja już chyba odpowiednie ustawienia max/średnie znalazłem ale chciałem zapytać jeszcze czy ten sanitariusz stracił możliwość samego uleczania się? Oczywiście wiadomo ma 5 fieldów i tym może każdy ale first aidem już chyba nie ;/ dla mnie to jednak nie jest dobry krok.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2