BLOOD, to, że masz w jakiejś dziedzinie większą wiedzę o innych, nie upoważnia Cię do obrażania innych, a to właśnie zrobiłeś. Po co ten głupi, i nie potrzebny, moim zdaniem post:
BL00D napisał(a):
Gorące Pozdrowienia dla wszystkich dzieci neostrady dla ktorych swiat sie wlasnie skonczyl z chwila wydania nowego patcha!
Niech wam Serwer lekkim będzie dla waszego i naszego dobra psychicznego

Z Panem Bogiem Internetem
Czy on coś wnosi? Raczej nie. Pokazuje tylko Twoją pogardę dla mniej doświadczonych.
Jak napisałem wcześniej forum jest po to, między innymi, żeby się dokształcać, zadawać pytania i otrzymywać sensowne odpowiedzi, a jeśli trzeba dzielić się z innymi doświadczeniem. Czy się mylę?
Twój następny post:
BL00D napisał(a):
Chyba nie do końca zrozumiałeś aluzje no ale cóż jak mówi stare polskie przysłowie uderz w stół a.. o resztę zapytaj tatę albo wikipedie
Dzieci neostrady to nie tyle przytyk do młodego wieku ale raczej do swoistej mentalności dziecka spuszczonego ze smyczy o ilorazie inteligencji szympansa (zdarza sie to rowniez takim emerytom jak ty

)
I nie jest to zamierzona obelga w stosunku do twojej osoby a jedynie jedna z wielu definicji opisująca to zjawisko.
A teraz juz bez zbednych palpitacji przeczytaj sobie spokojnie manuala do gry oraz nowego change loga, przeinstaluj PRa jeśli trzeba a potem zgłaszaj problemy z gra w odpowiednim do tego temacie.
również mnie obraża, tym bardziej, że jakbyś przeczytał wszystkie moje wypowiedzi, zauważył byś, że z problemem, który zgłosiłem, poradziłem sobie sam i podzieliłem się tym z innymi. To wszystko. Nie widzę powodu, że by dalej prowadzić tę dyskusję.
Pozdrawiam.