Teraz jest 28 lis 2024, 01:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lip 2011, 18:42 

skalpel93 napisał(a):
...chciałem zapytać jeszcze czy ten sanitariusz stracił możliwość samego uleczania się? Oczywiście wiadomo ma 5 fieldów i tym może każdy ale first aidem już chyba nie ;/...

Tak jest, nie może się sam leczyć :?

PostNapisane: 22 lip 2011, 00:56 

Rufin lepiej przeczytaj manuala. Wystarczy sie polozyc i patrzec w niebo albo na stojac patrzec w ziemie oczywiscie przetrzymac LMB

PostNapisane: 22 lip 2011, 01:28 

Bunix_pl napisał(a):
Rufin lepiej przeczytaj manuala. Wystarczy sie polozyc i patrzec w niebo albo na stojac patrzec w ziemie oczywiscie przetrzymac LMB

A sam próbowałeś? Nie wszystko można wyczytać z manuala, w change logu tego tez nie ma ale nowej wersji medyk sam się nie może leczyć, co nie każdemu sie podoba.

PostNapisane: 22 lip 2011, 12:31 

Jest tak jak pisze poprzednik - nie wszystko zerżniesz z manuala, wiele rzeczy trzeba sprawdzać w rozgrywce.

PostNapisane: 22 lip 2011, 14:50 

Racja nie ma tego wydaje mi sie to zbyt oczywiste i pewnie omijalem strone poswiecona medykom

PostNapisane: 25 lip 2011, 22:07 

skalpel93 napisał(a):
A jeszcze inna bardzo ważna sprawa, niech mi ktoś poradzi gdyż wprawdzie mam blaszaka dobrego to ku mojemu zdziwieniu przy pingu 70 gra strasznie haczy i nie mam jakiegoś komfortu gry, a wy znaleźliście na to jakieś lekarstwo? Dokładnie chodzi mi o to na jakich ustawieniach gracie, jaką rozdziałkę macie i jakie detale macie na max a jakie nie? Z góry dziękuję! IMO coś się chyba pogorszyło z tą nową wersją, bo odczuwam czasem, że więcej bubli mam w rozgrywce niż w tym 0.95 ;/

Wyczyść kompa takim programikiem jak CCleaner i SpyBotem. Miałem podobnie i mi pomogło. Jeśli i to nie pomoże, to format komputera już powinien.

Aha, i paradoksalnie gdy ustawiłem sobie większy anty-lasing to gra zaczęła lepiej chodzić.

PostNapisane: 27 lip 2011, 13:17 

michaelo napisał(a):
skalpel93 napisał(a):
A jeszcze inna bardzo ważna sprawa, niech mi ktoś poradzi gdyż wprawdzie mam blaszaka dobrego to ku mojemu zdziwieniu przy pingu 70 gra strasznie haczy i nie mam jakiegoś komfortu gry, a wy znaleźliście na to jakieś lekarstwo? Dokładnie chodzi mi o to na jakich ustawieniach gracie, jaką rozdziałkę macie i jakie detale macie na max a jakie nie? Z góry dziękuję! IMO coś się chyba pogorszyło z tą nową wersją, bo odczuwam czasem, że więcej bubli mam w rozgrywce niż w tym 0.95 ;/

Wyczyść kompa takim programikiem jak CCleaner i SpyBotem. Miałem podobnie i mi pomogło. Jeśli i to nie pomoże, to format komputera już powinien.

Aha, i paradoksalnie gdy ustawiłem sobie większy anty-lasing to gra zaczęła lepiej chodzić.

Muszę ci teraz napisać, że AA jak dalej mam na 4 to jest spoko, natomiast poustawiałem sobie te cienie na niskie i oświetlenie na średnie i w końcu zaczęło to lepiej znacznie chodzić -> niektórzy robią nawet taki myk, że to całkowicie wyłączają i dodatkowo przy teksturach medium grali na naprawdę pełnych serwerach bez jakiś ścinek. Acha no i oczywiście CCleaner'a i np. Revo używam dosyć często do wywalania śmieci ;)

PostNapisane: 27 lip 2011, 15:28 

skalpel93 napisał(a):
michaelo napisał(a):
skalpel93 napisał(a):

Muszę ci teraz napisać, że AA jak dalej mam na 4 to jest spoko, natomiast poustawiałem sobie te cienie na niskie i oświetlenie na średnie i w końcu zaczęło to lepiej znacznie chodzić -> niektórzy robią nawet taki myk, że to całkowicie wyłączają i dodatkowo przy teksturach medium grali na naprawdę pełnych serwerach bez jakiś ścinek. Acha no i oczywiście CCleaner'a i np. Revo używam dosyć często do wywalania śmieci ;)

Ja na początku miałem AA wyłączony, ustawienia na niskich i gra mi cięła bardzo. Zrobiłem sobie nowe konto, tam automatycznie miałem większe ustawienia i gra zaczęła chodzić o niebo lepiej. Problemy wcześniej miałem szczególnie gdy na mapie patrzyłem w punkt gdzie było najwięcej graczy na mapie. Wtedy broń zaczynała skakać i miałem efekt dziwnego laga. Teraz mam wszystko ok, z ustawieniami mniej więcej na medium/high (nie które rzeczy na high, nie które nie istotne na medium).

PostNapisane: 22 sie 2011, 19:38 

Hym... wyszedł nowy patch? :)

http://www.realitymod.com/downloads

Let's rock&roll...

PostNapisane: 22 sie 2011, 23:18 

Tak

PostNapisane: 23 sie 2011, 18:39 

Wiecie co, głupia sprawa.

W czasie instalacji i sprawdzania czegośtam przez PB, antywirus ( Kaspersky Antyvirus 2011 ) wykrył, zablokował i automatycznie wywalił do kwarantanny part 3 z patcha 0.97. IMO zawirusowany. Miał ktoś podobny problem? Gdzie to można zgłosić?

Let's rock&roll...

PostNapisane: 23 sie 2011, 20:06 

residentMatriX napisał(a):
Wiecie co, głupia sprawa.

W czasie instalacji i sprawdzania czegośtam przez PB, antywirus ( Kaspersky Antyvirus 2011 ) wykrył, zablokował i automatycznie wywalił do kwarantanny part 3 z patcha 0.97. IMO zawirusowany. Miał ktoś podobny problem? Gdzie to można zgłosić?

Tzn. zawirusowany, czy tylko Kasperskiemu tak się wydaje? Ja ściągnąłem, zainstalowałem i śmiga bez problemu, ale ja używam ESET Smart Security i nigdy nie mam z nim problemów.
Nie wiem jak ci pomóc, a skąd ściągałeś?
Ja stąd: http://www.moddb.com/mods/project-reality/downloads/project-reality-bf2-v096-to-v097-patch

PostNapisane: 23 sie 2011, 20:11 

Pewnie sie Kasperskiemu cos po..balo. Po prostu go wylacz i sproboj raz jeszcze.

PostNapisane: 23 sie 2011, 20:17 

BL00D napisał(a):
Pewnie sie Kasperskiemu cos po..balo. Po prostu go wylacz i sproboj raz jeszcze.

Właśnie o tym samym pomyślałem:)

PostNapisane: 15 sty 2012, 20:55 

Trochę na luzie :lol:

http://www.realitymod.com/forum/f112-pr ... es-19.html

http://www.youtube.com/watch?v=PBEzwc2WXoY

http://www.youtube.com/watch?v=xaxkDtuK01A

http://www.realitymod.com/forum/f10-pr- ... nt-64.html

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2