Teraz jest 26 lis 2024, 23:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 wrz 2008, 23:04 

Grało się świetnie, pełny serwer, fajne towarzystwo, PR 0.8, git mapy, a maszyna chodziła bez zarzutów przy 64 graczach, czego chcieć więcej od gry(no morze prócz braku bugów) :D .

PostNapisane: 12 wrz 2008, 23:37 

niniejszym dziekuje wszystkim za dzisiejsza gre, to byla najlepsza runda jaka gralem na muttrah :)

PostNapisane: 13 wrz 2008, 00:13 

ja nie mogę znowu 2 godziny pieprzenia się z PB :|

PostNapisane: 13 wrz 2008, 00:14 

No fakt Mutthra była bardzo fajna. Ale EJOD już nie. (chyba za dużo już Hania miałem we krwi :):))

Damian>|PL napisał(a):
Grało się świetnie, pełny serwer, fajne towarzystwo, PR 0.8, git mapy, a maszyna chodziła bez zarzutów przy 64 graczach, czego chcieć więcej od gry(no morze prócz braku bugów) :D .

Czy dobrze rozumiem, że tęsknisz za bugami??:)

PostNapisane: 13 wrz 2008, 02:26 

a mi siad zasilacz :oops:
chwile tylko pograłem ale i tak grało sie bardzo przyjemnie :wink:

PostNapisane: 13 wrz 2008, 09:07 

Bardzo mi się podobało, dziękuję za grę. Muszę jeszcze poćwiczyć SL-owanie, bo na EJOD jakoś tak sztywno było.

PostNapisane: 13 wrz 2008, 10:25 

Dzięki panowie za grę, Pająk nie było tak źle tylko troche graliśmy jak jakiś long range fireteam. Na Muttrah świetnie było, udało mi sie dwa birdy ustrzelić z mg :D . Liczę dziś na powtórkę o 20:00.

Pozdrawiam, DeathDiller

Edit. Aha, stawianie firebaseów ma przyszłość panowie :wink:

PostNapisane: 13 wrz 2008, 13:40 

Raport bojowy nr2 z Plackowego grania zorganizowanego :)
Mutrah był świetny pomimo iż Bloodowi w połowie znudziło się dowodzenie(:P) i ja dostałem
(dowodzenie sq z 3 bardzo dobrymi sq leaderami jako zwykłymi memberami:) co w przypadku w PL jest dość trudnym zadaniem do opanowania
[jak zaczynałem w pr-a i dostawałem PL sq w spadku wydawało mi się że prowadzę sq w którym mam 6SL-i {i to ja jestem tym najmniej ważnym:P} ale już mi to wrażenie minęło :)])
w spadku 1 drużynę ale dzięki temu miałem M9 w kieszeni :)
zaczynając od początku zaczęło się od teamów 7-8 ludzi (my mieliśmy 3-4 piechoty reszta w helkach lub sniperzy)
ale potem zrobiło się KUL serw się zapełnił atakowaliśmy flagę za flagą
przegrywaliśmy ok30 ticketami a wygraliśmy 27:) bardzo fajnie broniło mi się east city center tylko nasz sq a mec miał vodniki ,apc i piechotę zewsząd
utrzymując przez dłuższy okres czasu 2 kwadraty budynków (kamienice?) zatrzymywaliśmy ich wsparcie dla west niestety zepchnęli nas do innego budynku na NW od flagi i tuż przed zakończeniem rundy east było białe reszta sq w budynku i ja idący z rp wpakowałem się na arabów :( wpierw myślałem że to tylko 1 gość zdjąłem go a tam w budynku jeszcze z 5 ostrzeliwanych przez apc które zostało pogonione przez wrogie apc wspierane przez jeszcze 3 gości którzy zaczęli umacniać się(wraz z innym arabskim sq) na naszych starych pozycjach koło meczetu gdy apc zaatakowało dalej
wrzuciłem im granty zabijając ze 2 lecz mieli meda po rzuceniu wszystkich granatów wychyliłem się z m9 i załatwiłem 3ego w drzwiach wskoczyłem za róg budynku 4ty z lat próbował się wycwanić i zdjąć mnie (wpierw z g3)leżąc lecz zobaczyłem jego cień spadający z daszku i posłałem mu pięć kul z m9 po chwili wychylił się tylko jego łeb i rura wystrzeliliśmy w tym samym momencie on z rury ja z m9 (dla dramatyzmu wszystko zwalnia:P)strzelamy 1 kula z m9 i dźwięk naciskanego spustu (pusty mag!!!) rakieta mija mnie i trafia z 4 metry dalej tylko lekko mnie raniąc obraz się ściemnia a ja widzę tylko zarys araba który pada trupem bo dostał heda ostatnią kulą !!! 8) na kilka sekund przed końcem rundy :)

Wnioski:
-Jest lepiej niż tydzień temu :)
-M9 RLZ!! wiem czemu Rangersi z nią biegali tydzień temu:)
-nie jestem pewny czy już jest ale battlerecorder na serwie bo miał bym już 2 fajny filmik(dowód!!) z pr-a dla "szpanu' przed innymi graczami z mojej klasy:) (nie naszej klasy :twisted: )
bo uważają że to co im opowiedziałem czyli kilka fajnych akcji to tylko wyobraźnia taka jaką ma mój kumpel który "biegał z sniperką 50 i 2 uzi na al barash w 0.75" a była by okazja załatwić kilku nowych graczy z mojego regiony tylko potrzeba mi filmików propagandowych :|

PS. Ja się też na dziś piszę!! i THX za GG!!
po zorganizowanym graniu będę dowalał takiego :evil: :twisted: posta tylko jeszcze screeny dowalę jak na razie mam już kilka fajnych na xfire:)
(dlaczego? bo na oficjalnej pr-a mają "PR Tales from the Front" a ja aż tak dobrze po angielsku nie sprecham by tam to pisać:P)

PostNapisane: 13 wrz 2008, 14:27 

Trzeba faktycznie przyznać, że Muttrah było bardzo udane, wreszcie się dorwałem do granatnika (niesamowita siła ognia i przydatność na polu walki), dziś trzeba powtórzyć.

Przepraszam rangersów za crash serwera (chyba się zniechęciliście, bo już nie wróciliście), cały czas próbuję to rozpracować by zapobiec takim wypadkom.

BR zostanie uruchomiony w najbliższej przyszłości.

^Trochę lakonicznie, ale się spieszę. Kolejny raz: dzięki za grę

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 13 wrz 2008, 14:28 

Hej, gramy dzisiaj wieczorkiem? :)

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

PostNapisane: 13 wrz 2008, 14:32 

cholerka co oni z tym EJODem zrobili ? :lol: MECowskie BRDMki to tragedia w starciu ze Strykerami. CO do Muttrah to przyznam że było fajnie, ale pod koniec to już się katorga lekka zrobiła a z EJODa to po pierwszej akcji wszyscy pouciekaliśmy :P

Ps. Podoba mi się animacja HAT i to jak ładnie w Strykera wlatuje :mrgreen:

PostNapisane: 13 wrz 2008, 15:44 

Dziekuję wszystkim za wczorajszą grę. Zwłaszcza mojej drużynie z Muttrah City.

Dla mnie Ramiel było świetne. Próbowaliśmy stosować prostą taktykę (formację?) przy przemieszczaniu się składu, ale nie do końca się udawało. Daleko jeszcze do podziału składu na pododdziały (fireteamy). Podobnie zresztą na kolejnej mapie.
Muttrah było przydługie. Nie mieliśmy komendanta - nie było koordynacji składów. (Boneless_Swed się zgłosił pod koniec rozgrywki i nie wykazywał inicjatywy).
Gratulacje dla US za świetną grę. Pierwszy raz byłem świadkiem zwycięstwa świniojadów na tej planszy.

Wiem, że nie gra się dla punktów ALE:
Najlepsze drużyny na Muttrach.
Obrazek

Wyniki indywidualne.
Obrazek

PostNapisane: 13 wrz 2008, 19:33 

Było i Ramiel co mnie bardzo ucieszyło. Walka tam była naprawdę emocjonująca, szczególnie obrona gdy w pięć osób broniliśmy się przed dwoma squadami "wiernych". Potem małe nieporozumienie między drużynami i niestety, flaga padła.

Przedtem graliśmy na Qwai, gdzie nasze dwa czołgi świetnie radziły sobie z Marines (mimo to przegraliśmy na punkty).

Co do Muttrah - świetne dowodzenie w squadzie (nie ma to jak rozumieć wszystko co powie SL :P). Później zrobiło się trochę nudnawo, ale to chyba i tak najlepsza gra w jaką grałem w 0.8.

PostNapisane: 13 wrz 2008, 21:03 

mil3k napisał(a):
Damian>|PL napisał(a):
Grało się świetnie, pełny serwer, fajne towarzystwo, PR 0.8, git mapy, a maszyna chodziła bez zarzutów przy 64 graczach, czego chcieć więcej od gry(no może prócz braku bugów) :D .

Wprost przeciwnie, jakie miałeś IQ, a może czytasz tylko to co jest w nawiasach.

PostNapisane: 14 wrz 2008, 00:41 

Damian>|PL napisał(a):
mil3k napisał(a):
Damian>|PL napisał(a):
Grało się świetnie, pełny serwer, fajne towarzystwo, PR 0.8, git mapy, a maszyna chodziła bez zarzutów przy 64 graczach, czego chcieć więcej od gry(no może prócz braku bugów) :D .

Wprost przeciwnie, jakie miałeś IQ, a może czytasz tylko to co jest w nawiasach.

Zrobiłeś sobie wroga swoim zadufaniem. Nie licz, że podniosę cię kiedy dostaniesz kulkę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2