Raport bojowy nr2 z Plackowego grania zorganizowanego
Mutrah był świetny pomimo iż Bloodowi w połowie znudziło się dowodzenie(:P) i ja dostałem
(dowodzenie sq z 3 bardzo dobrymi sq leaderami jako zwykłymi memberami:) co w przypadku w PL jest dość trudnym zadaniem do opanowania
[jak zaczynałem w pr-a i dostawałem PL sq w spadku wydawało mi się że prowadzę sq w którym mam 6SL-i {i to ja jestem tym najmniej ważnym:P} ale już mi to wrażenie minęło
])
w spadku 1 drużynę ale dzięki temu miałem M9 w kieszeni
zaczynając od początku zaczęło się od teamów 7-8 ludzi (my mieliśmy 3-4 piechoty reszta w helkach lub sniperzy)
ale potem zrobiło się KUL serw się zapełnił atakowaliśmy flagę za flagą
przegrywaliśmy ok30 ticketami a wygraliśmy 27:) bardzo fajnie broniło mi się east city center tylko nasz sq a mec miał vodniki ,apc i piechotę zewsząd
utrzymując przez dłuższy okres czasu 2 kwadraty budynków (kamienice?) zatrzymywaliśmy ich wsparcie dla west niestety zepchnęli nas do innego budynku na NW od flagi i tuż przed zakończeniem rundy east było białe reszta sq w budynku i ja idący z rp wpakowałem się na arabów
wpierw myślałem że to tylko 1 gość zdjąłem go a tam w budynku jeszcze z 5 ostrzeliwanych przez apc które zostało pogonione przez wrogie apc wspierane przez jeszcze 3 gości którzy zaczęli umacniać się(wraz z innym arabskim sq) na naszych starych pozycjach koło meczetu gdy apc zaatakowało dalej
wrzuciłem im granty zabijając ze 2 lecz mieli meda po rzuceniu wszystkich granatów wychyliłem się z m9 i załatwiłem 3ego w drzwiach wskoczyłem za róg budynku 4ty z lat próbował się wycwanić i zdjąć mnie (wpierw z g3)leżąc lecz zobaczyłem jego cień spadający z daszku i posłałem mu pięć kul z m9 po chwili wychylił się tylko jego łeb i rura wystrzeliliśmy w tym samym momencie on z rury ja z m9 (dla dramatyzmu wszystko zwalnia:P)strzelamy 1 kula z m9 i dźwięk naciskanego spustu (pusty mag!!!) rakieta mija mnie i trafia z 4 metry dalej tylko lekko mnie raniąc obraz się ściemnia a ja widzę tylko zarys araba który pada trupem bo dostał heda ostatnią kulą !!!
na kilka sekund przed końcem rundy
Wnioski:
-Jest lepiej niż tydzień temu
-M9 RLZ!! wiem czemu Rangersi z nią biegali tydzień temu:)
-nie jestem pewny czy już jest ale battlerecorder na serwie bo miał bym już 2 fajny filmik(dowód!!) z pr-a dla "szpanu' przed innymi graczami z mojej klasy:) (nie naszej klasy
)
bo uważają że to co im opowiedziałem czyli kilka fajnych akcji to tylko wyobraźnia taka jaką ma mój kumpel który "biegał z sniperką 50 i 2 uzi na al barash w 0.75" a była by okazja załatwić kilku nowych graczy z mojego regiony tylko potrzeba mi filmików propagandowych
PS. Ja się też na dziś piszę!! i THX za GG!!
po zorganizowanym graniu będę dowalał takiego
posta tylko jeszcze screeny dowalę jak na razie mam już kilka fajnych na xfire:)
(dlaczego? bo na oficjalnej pr-a mają "PR Tales from the Front" a ja aż tak dobrze po angielsku nie sprecham by tam to pisać:P)