Teraz jest 23 lis 2024, 05:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 paź 2008, 20:49 

A ja sie pochwale iż Byłęm senseiem Khana i doradzałem mu w sprawach technicznych... widać to w niektórych momentach i mimo iż nie do końca się zastosował do moich rad to widać poprawę (np klip Nusur Bid który był tworzony po tym jak mu wyłuszczyłem pewne sprawy czy wszytskie te "shake kamery" i "zoomy" choć IMo za wolno zmieniał scenki i kamera dalej była zbyt statyczna). Ogólnie ja chciałem złożyć ten materiał ale po 1sze problem z przesyłęm danych bo nieskompresowane video są ogromne... po 2gie Khan traktował ten projekt jak swoje dziecko i nie bardzo chciał aby ktoś przy nim grzebał... Jednakże IMO jak na 1szy raz poszło mu nieźle.

PostNapisane: 9 paź 2008, 20:57 

Wyspa napisał(a):
A ja sie pochwale iż Byłęm senseiem Khana i doradzałem mu w sprawach technicznych... widać to w niektórych momentach i mimo iż nie do końca się zastosował do moich rad to widać poprawę (np klip Nusur Bid który był tworzony po tym jak mu wyłuszczyłem pewne sprawy czy wszytskie te "shake kamery" i "zoomy" choć IMo za wolno zmieniał scenki i kamera dalej była zbyt statyczna). Ogólnie ja chciałem złożyć ten materiał ale po 1sze problem z przesyłęm danych bo nieskompresowane video są ogromne... po 2gie Khan traktował ten projekt jak swoje dziecko i nie bardzo chciał aby ktoś przy nim grzebał... Jednakże IMO jak na 1szy raz poszło mu nieźle.

Na vimeo są specjalne podziękowania dla Ciebie.
Będzie dla mnie miejsce w składzie na C7?

PostNapisane: 9 paź 2008, 21:19 

mcich83 napisał(a):
Będzie dla mnie miejsce w składzie na C7?

Też o to chciałem się zapytać, bo do C7 zapiszę się na bank :)

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 9 paź 2008, 21:29 

Zobaczymy... zresztą trzeba przyznac iż chyba tym razem będzie przesiew...
Pewnie zyskacie normalnie statusy rekrutów i przez tydzień 2 będziecie testowani... Gadałem już z resztą oficerów o tym iż do Nusur Bid może być sporo chętnych i mówili że zobaczymy ile będzie.
Co ważniejsze trzeba pamiętać iż to jednak turniej i trzeba być aktywnym (obecność na treningach/meczach) bo inaczej członkowie są wywalani...

PostNapisane: 9 paź 2008, 22:28 

A wracając do treningów już jest ustalona data pierwszego luknijcie na ta śmieszną stronkę z zapisami

PostNapisane: 10 paź 2008, 15:56 

Po dłuższym zastanowieniu mam jeszcze kilka pytań na które odpowiedzi nie znalazłem na PRT:
1.Czy frekwencja na treningach(tych wt-śr-czw) musi wynosić 100%?(coś mi tam może umknęło ale treningi chodzi o podział na tylko sq i cała armia?)
Chodzi w sensie takim że byłbym bardzo chętny (na bitwy i treningi pt-pon)ale nie za bardzo rozumiem pojęcie aktywności by nie wylecieć z kampanii itp.?
2.Ile trwają bitwy ? od 21 do której? czy od 21 liczy się jeszcze czas rozgrzewki(czyli start 22) czy 21 to start samej bitwy?
3.Czy znajdzie się miejsce w "Nusur Bid"?

a wciąż jednak było by fajnie polatać z Pro nie na publicach :P

PostNapisane: 10 paź 2008, 16:35 

Lt Mic napisał(a):
Po dłuższym zastanowieniu mam jeszcze kilka pytań na które odpowiedzi nie znalazłem na PRT:
1.Czy frekwencja na treningach(tych wt-śr-czw) musi wynosić 100%?(coś mi tam może umknęło ale treningi chodzi o podział na tylko sq i cała armia?)
Chodzi w sensie takim że byłbym bardzo chętny (na bitwy i treningi pt-pon)ale nie za bardzo rozumiem pojęcie aktywności by nie wylecieć z kampanii itp.?
2.Ile trwają bitwy ? od 21 do której? czy od 21 liczy się jeszcze czas rozgrzewki(czyli start 22) czy 21 to start samej bitwy?
3.Czy znajdzie się miejsce w "Nusur Bid"?

a wciąż jednak było by fajnie polatać z Pro nie na publicach :P

1. Nie nie musi
2. od 21 do zakończenia (brak tickektów/time out) standardowo Limit ustawiony na 4h... warto zaznaczyć iż rozgrywki nie są tu tak dynamiczne i często kończy się właśnie po 4h z ticketami po obu stronach. Liczy się czas samej bitwy nie ma rozgrzewek... od tego są treningi.
3. W "Nusur Bid" miejsce jest potrzeba nam jeszcze 2-4 osób w razie większej ilości zgłoszeń pomyślimy o wystawieniu 2 skłądów/kolejce uczestnictwa. Nie wiem natomiast kogo i ile przyjmie CATA I bo aby dostać się do Nusur Bid najpierw należy się dostać tam... również nie wiem jaki okres rekrutacyjny (zazwyczaj to było chyba 2 tygodnie) zaplanuje Sztab. Dopiero po przejściu okresu rekrutacyjnego można ubiegać się o miejsce w jednym ze składów w (tym przypadku "Nusur Bid"). Być może można by przyśpieszyć ten okres na podstawie rekomendacji ale z góry zaznaczam iż tyczy się to tylko osób które dobrze znam/dużo z nimi grałem i wiem czego się po nich spodziewać. Więc proszę o niepisanie w tej sprawie do mnie... to ja ew napiszę do tych osób.

PostNapisane: 10 paź 2008, 18:56 

Wyspa napisał(a):
2. od 21 do zakończenia (brak tickektów/time out) standardowo Limit ustawiony na 4h... warto zaznaczyć iż rozgrywki nie są tu tak dynamiczne i często kończy się właśnie po 4h z ticketami po obu stronach. Liczy się czas samej bitwy nie ma rozgrzewek... od tego są treningi.

cholibcia udało mi się czas do 0.00(o godzinę dłużej niż zwykle) tylko wytargować a to się kończyłoby o 1.00 ...
a rozumiem że gracz musi być cały czas na serwerze czyli nie może skończyć godzinę wcześniej... :(

PostNapisane: 10 paź 2008, 20:22 

Właśnie byłem na forum PRT, i pojawił się zegar odliczający czas do defcon3, zostało trochę więcej niż 48h.

PostNapisane: 12 paź 2008, 22:31 

Chciałbym tylko zaznaczyć iż zapisy są już otwarte więc ludzie chętni do gry w "Nusur Bid" powinni zapisywać się do CATA 1st Army... pamiętajcie iż miejsca są ograniczone!

PostNapisane: 13 paź 2008, 10:06 

Zapisy zostały już zamknięte. Na szczęście zdążyłem i jestem w CATA1. Widzę, że Zar też dał radę.

PostNapisane: 13 paź 2008, 16:59 

Moje gratulacje dla nowych rekrutow! Do zobaczenia na piaskach KAshan i oby wielblad wam nie okulal :)

Derkka!

PostNapisane: 13 paź 2008, 17:13 

Dałem dałem, pierwszy na liście :P BTW jak długo tym rekrutem się jest?

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 13 paź 2008, 17:15 

ja się załapać nie zdążyłem całą niedzielę byłem poza domem (+ brak dostępu do neta)
a jak wróciłem to kompa mi zajęli nasza klasa itp. :(
nie dam się następnym razem za spamie cały sing up :P
mam nadzieje że na wojowanie poza C7 znajdziecie jeszcze trochę czasu na grę z innymi :(
Prosiłbym jeśli będą potrzebne uzupełnienia(ktoś się wykruszy odpadnie itp.) dajcie mi znać :|

PostNapisane: 13 paź 2008, 19:50 

Don't worry, just stay tuned. Po pierwszej lub drugiej bitwie powinni się zacząć wykruszać, ci którym formuła turnieju nie będzie pasowała i znajdą się miejsca.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2