Teraz jest 16 lut 2025, 19:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 lis 2008, 12:35 

Cytuj:
Kilku osobom nie podobało się, że CATA sobie gra na serwerze to teraz jest pusty...

Psy ogrodnika? :)

PostNapisane: 9 lis 2008, 23:02 

osobiście powiem że nie zważając mamy rąbniętą sprawę ze sceną przez osobistą wendettę jednego rangersa na cata za to ze go do sq na treningu nie wzięli...
tego dnia mi się zwierzył że jeden sl z caty jest już nie fajny a potem o dziwo byłem na treningu a owy rangers nie wstąpił do naszego sq (z to inny który z żalem ale jednak wyraził tak mi się wydaje zrozumienie do naszego treningu) i oskarżył o wyzwiska na voipie... od jednego z caty anglika chyba padło lub to było na innym serwie propozycja do pomocy jako przeciwnicy (chyba nawet było coś w rodzaju może wasi rodacy nam pomogą-na chacie do nusura) i tak jakoś nie ma atmosferki jakby sie graczy unikali bądz zmieniali serw jak ktoś wchodzi by pograć sam o tym że z małego incydentu (żart Funa o banach) doszło do niemalże upadku sceny możemy podziekować jednemu człowiekowi który użył broni obusiecznej = zabił i taliba(jego wróg) i cywila(dobra atmosfera na serwach) :(
nie wiem jaki jest wynik sprawy pl4fc ale jak ktoś chce mogę zeznać to i owo bo sprawa to tylko vendetta jednego gracza:( nie chce urażać rangersów ale pewnie sprawę znają o 180 stopni inaczej niz z mojego punktu widzenia szanuje ich jak i placki grające w pr-a(mieszanie sie vanilarzy w nasze pr-sprawy jest trochę jak głuchy sędzia bez języka migowego) ale nie mogę po prostu zdzierżyć takiej zmiany wydarzeń i wykorzystanie tego do własnych niecnych celów= wiem że to mówiąc pewnie nie zagram już z Rangersami lub plackami bo bedą mi dawac kiki lub ignorować ale licze na waszą dojrzałość bo nie zawsze starszy ma racje)

edit:dzieki Gapis że zobaczyłeś te zmianę kolejności zdań :)

Ostatnio edytowano 9 lis 2008, 23:13 przez Lt Mic, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 lis 2008, 23:10 

Pięknie! brawo dla tego pana![żeś się rozpisał :D ]

PostNapisane: 9 lis 2008, 23:30 

czyli dalej sprawe ciagniemy szkoda myslalem ze ja juz placki zakonczyly ale wyglada ze nie.

PostNapisane: 9 lis 2008, 23:37 

Osobiście jako chwilowo nieobecny ale jednak SL składu "Nusur Bid" chciałbym prosic o niekomentowanie tego wydarzenia gdyż sprawa została zamknięta między CATA i PL4FC, więc nie ma już o czym mówić. Powiem też iż wojny nie ma ;).

Co do zachowania Fun'a to chyba każdy kto go zna wie iż Fun gada co gada kiedy żartuje a kiedy mówi poważnie mimo jego ciętego języka. Osobom które go nie znają powiem iż nie zawsze powinny brać to tak do siebie. Jest jednym z starszych graczy PR grał w pierwszych turniejach i ja osobiście ani chyba każdy kto dłużej go zna nie ma nic mu do zarzucenia.

Wracając do tematu sytuacje kiedy kikujemy bądź zamykamy skład:
Kiedy skład nosi pełną poprawną nazwę "Nusur Bid" oznacza to iż właśnie odbywa się trening (może być to trening pub'owy) trenujemy "na sztywno" pewne sytuacje, formacje czy też sposoby ataku na pewne flagi. Sam jako SL wprowadziłem zasadę zamykania składu z prostego powodu, członkowie naszego składu muszą być w tym momencie zgrani, panuje cisza radiowa, obowiązują nas tylko proste komendy i pełne posłuszeństwo wobec SL'a więc raczej oczywiste jest iż skład jest zamknięty dla osób spoza Nusur Bid, nie chcemy też nikogo faworyzować także bez względu na "znajomości" nie dopuszczamy nikogo spoza CATA.

Proszę nie brać tego do siebie... w każdej innej sytuacji kiedy widzicie składy typu "PL Squad", "Kotki CATA", "Świstaki" bądź jakąkolwiek inną nazwę składu chętnie zapraszamy do nas gdyż gramy wtedy "For fun".

Z tego co pisał do mnie Blood który pod moją nieobecność dowodzi składem mogą wystąpić również sytuacje gdy Nusur chętnie potrenuje z członkami gildii "Polish Squad" bądź innymi polakami. Jednakże na pewno zostaniecie wtedy wcześniej zaproszeni i nastąpi jakaś ustawka.

Proszę także na przyszłość os zrozumienie sytuacji kiedy sobie spokojnie trenujemy i chcemy wykonać pewne czynności. Sprawa z serwerem została jak mówiłem wyjaśniona. Zar wyjaśnił całą sprawę i z tego co się orientuje zostały ustalone pewne warunki na których CATA możne od czasu do czasu zrobić tren na serwie.

Prosiłbym także o używanie języka angielskiego wobec członków CATA spoza składu Nusur Bid. Dowództwo CATA które było podczas zdarzenia obecne na serwerze nie miało o całym zajściu najmniejszego pojęcia gdyż konwersacja toczyła się w języku polskim. Proszę się w takich wypadkach nie dziwić brakiem reakcji.

PostNapisane: 9 lis 2008, 23:42 

Jak juz napisal Wyspa ja rowniez Prosze wszystkich czlonkow Nusur Bid o niekomentowanie zajscia z ostatniego treningu CATA na Plackach.
Sprawa z tego co wiem jest juz rozwiazana i mam nadzieje ze CATA zagosci ponowie na Plackowym serwerze.

PostNapisane: 10 lis 2008, 00:32 
Moderator forum

Aby dopelnic obrazu calej sytuacji chcialbym poinformowac ze po krotkiej dyskusji w klanowym gronie uznalismy ten drobny incydent za zwykle nieporozumienie niewarte dalszej dyskusji i zamknelismy temat. Czlonkowie klanu ktorzy brali udzial w tym zajsciu zostali pouczeni aby unikac takich niepotrzebnych sytuacji w przyszlosci.

Apeluje do wszystkich o nie rozbijanie i tak niewielkiej polskiej sceny PRa ;)

Ragni, Lider Klanu Rangers Polska.

PS. Czy CATA bedzie trenowac na serwie PL4FC w jakims okreslonym przedziale czasowym w sobote i czy sobotnie treningi zostaly juz ostatecznie zatwierdzone?
Chcialbym wiedziec aby uniknac podobnych nieporozumien w przyszlosci ;)

PostNapisane: 10 lis 2008, 01:52 

No, po buziakach sobie dajcie :P

Treny zamknięte prawdopodobnie będą się odbywać raz w tygodniu, w soboty lub środy, soboty od ok 20.00 nawet do 02.00, środy od ok 20.00 do 22.00.

Reszta to czyste FFA, na które zapraszam wszystkich.

Sprawa zamknięta, duże nieporozumienie, nie wspominajmy już o tym.

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 10 lis 2008, 02:03 

To fajno, moze sie kiedys przelamie i zaczne grac z Polakami na PL4FC. :-)

PostNapisane: 10 lis 2008, 02:40 

zachęcajcie resztę CATA do grania na pl4fc :P

PostNapisane: 10 lis 2008, 09:07 

no ja o rozporządzeniu Caty nie wiedziałem(o tym żeby nic nie mówić bo jestem jeszcze ciągle na sing up liście = ni rekrut ni ryba :() ale dobrze jest że wszystkie strony się wypowiedziały i "niewarty incydent" już rozwiązany zależało mi tu najbardziej na stanowisku oficjalnym Rangersów :) przepraszam że naderwałem moim postem zapewne gojącą się ranę sprawa zamknięta polubownie rozumiem :)
do zobaczenia w PL SQ na PL4FC!

PS.co do tych sq to tu trzeba przyznać że każdy klan(Rangersi, Placki) i grupa turniejowa(CATA,NATA) ma największe prawo do grania tylko w swoim towarzystwie obyście korzystali z tego prawa jak najrzadziej :P

PostNapisane: 10 lis 2008, 11:01 

może jakaś mniejsza gra infantry dziś na placku?

PostNapisane: 10 lis 2008, 11:09 

Ja nawet nie muszę czekać do wieczora - po południu można.

PostNapisane: 10 lis 2008, 13:34 

Może wreszcie sobie pogram z Polakami :) Po 8 jestem dostępny.

PostNapisane: 10 lis 2008, 14:42 

ja też bym chętnie dziś wieczorkiem pograł z Polakami :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 487 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2