Teraz jest 23 lis 2024, 02:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 19:51 

Michausz napisał(a):
Musisz mieć nieźle zawalony system - u mnie na 6600gt Bartonie 2500+ i 1GB ramu spokojnie śmiga na medium z AAx2 i w 1280x1024 i to Project Reality jescze lepiej chodzi niż normalny bf. Troche przycina tylko na nocnych mapkach jak wbiegne np. w dym z granatu.
Powyłączaj wszystkie zbędne programy w tle, zeskanuj adaware'em, jakimś skanerem rejestru i antywirem, a jak nie pomoże to reinstall, bo na takim sprzęcie powinno spokojnie iść.

Ale napisalem ze bf2 chodzi normalnie. Formacik byl bardzo niedawno. W ogole jak jeszcze mialem gf2, to zauwazylem ze fh mi sie tnie, kiedy 1942 juz nie, ale od tamtych czasow nie zostala ani jedna czesc, tylko obudowa :P Nie wiem co jest grane :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 23:27 

To wyrzuć obudowę!!!
A poważnie to:
Spróbuj zainstalować sterowniki do garfy wersję 81.89 -takiej właśnie używam. Oprócz tego przetestuj z różnymi ustawieniami dxwiękowymi, tzn. najlepiej ustaw dźwięk w bfie na hardware i medium, ewentualnie high, w każdym razie nie software, bo to dodatkowo obciąża ram i procesor. Właśnie dźwięk może być przyczyną Twoich problemów, bo w PRMM jest on znacznie lepszej jakości niż w zwykłym bfie.
Co do FH to miał on znacznie wyższe wymagania niż bf1942 - międzty PRMM a BF2 aż takiej różnicy nie ma.

Tytuł: .
PostNapisane: 19 maja 2006, 14:03 

hmm, wszystko fajnie, tylko czego snajper ma celnosc gorasza od kolesia z m16? to takie "reality" jak z koziej dupy trąba...

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2006, 14:50 

Widocznie nie umiesz ze snajperki strzelać. Jeszcze kiedy byla wersja 0.26 to mogleś tak nażekać, ale teraz w 0.3 snajper trafia zawsze tam gdzie chce, no chyba, że nie umie się strzelać.

Tytuł: .
PostNapisane: 19 maja 2006, 23:38 

pewnie nie umiem...
zrobiłem mały test - w sp znalazłęm bota stojacego nieruchomo, i ze sredniego dystanu z pozycji lezacej wycelowałem mu w brode - odczekalem chwilke i strzeliłęm... bot zyje wrrr zrobiłem dto samo jescze raz , strzał iii bot zyje :| dopiero za 3cim razem po zrobieniu dokladnie tego samego odstrzeliłęm mu głowe :(

w dc pod starnkiego bf1942 snajper to był snajper :/ wrr

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 00:13 

Tutaj snajper jest znerfiony.
Bf2 jest na tyle zlym silnikiem, ze nie ma w nim ogranicznika klasy. Dlatego zamiast ograniczyc ilosc snajperoww, ograniczyli jego zdolnosci. Zapytasz : to jaki sens snajpera w takim razie. Cos musieli zrobic, a bylo to rozwiazanie na tyle lagodne na ile sie dalo. Z M24 spokojnie mozna sciagac ludzi z 250 metrow co sam robilem na mapie z tama (nie Kubra dam). SWD/Typ85 tu sytuacja jest inna, bo sa to snajperki pol-automatyczne, wiec oslabili celnosc i moc.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 09:25 

ja bym powiedział że przed patchem m24 była zwalona a SVD wymiatała. Teraz snajperki strzelają b.fajnie ( trafia się żadziej ale same strzelanie sprawia przyjemność :P ) Szkoda tylko że snajper ma tak mało amunicji ;( ( tylko nowa snajpa USMC ma większe możliwośc i z racji tłumika i dużego magazynka )

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 10:12 

Ale zooma to ma tragicznego :P Ledwo mozna zobaczyc czy kto czyta gazete, a z M24 mozna zobaczyc co czyta ;]

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2006, 14:00 

Co do snajperki - pamietajcie zeby strzelac odrobine nad celem w ktory mierzymy. W BF2 naprawde jest cos takiego jak "balistyka".
Ale ogolnie jedno jest dziwne - jeden strzal z M16 w korpus -dead. Jeden strzal ze snajperki w korpus - nawet nie "krwawi".

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2