Lailonn napisał(a):
-crash, bieg z bazy na front, crash, crash, proba walki z nieistniejacym wrogiem(skampili w bazie), crash, bieg. Nie dalo rady w ogole zobaczyc co nowego w modzie!! Co do bugow to wystarczylo napisac, ze wersja 0.5 boryka sie z pewnymi bledami jednak tworcy juz pracuja nad ich wyeliminowaniem i bylby wilk syty i owca cala.
zabawne, ale chyba już z 15 czy 20 godzin grałem w nowego PRa i z crashem serwera spotkałem się może ze dwa razy (dwa inne przypadki to były restarty admina, który miał dość danej mapy) - za to z sześć czy siedem z flagbugiem

a o problemach nie pisałem, bo zanim ci ludzie ściągną 0.5, to będzie już fix serwerowy
Cytuj:
Zdajesz sobie sprawe, ze wy tutaj(fani pr) jestescie wlasnie takimi fanboyami PR i udajecie, ze tych wszystkich problemow nie ma? Piszac o obludzie mialem wlasnie na mysli to, ze juz za 1 razem powinienes napisac, ze gra jest NUDNA(znaczy sie Oblivion) ja takie zdanie wypracowalem po 1h nie calej w grze. Nie wierze, ze tobie to zajelo tyle czasu(az do dodatku)
a są jakieś problemy?

no i przeczytaj moją recenzję Obliviona i napisz mi jeszcze raz, że nie wspomniałem w niej, że gra jest nudna

poza tym, gdybym był fanbojem PRa, to teraz zwyzywałbym cię od idiotów, baranów, lamerów nie mających pojęcia o czym mowa i ogólnie zrobiłbym z siebie prawdziwego idiotę, jak to zwykle czynią fanboje. Fan to nie fanboj.
Cytuj:
Niech teraz ktos kto uwierzy w te zawsze idealna rozgrywke sciagnie PR i okaze sie, ze zostal oszukany. Myslisz, ze zainteresuje sie jeszcze jakimis modami?
szczerze? nie obchodzi mnie to - bo na każdego takiego malkontenta będzie dziesięciu tych, którzy PR zachwyci całkiem odmienną, o wiele lepszą niż w vanilli rozgrywką. I o to chodzi.
Cytuj:
IMO recka Keysera jest faktycznie mocno entuzjastyczna
taka miała być w założeniu. Mod to nie jest zwykła komercyjna gra, więc nawet jak zbytnio go pochwalę i zareklamuję, to nikt nie straci 100 zlych kupując bubla. To raz. A dwa, że jak już pisałem, mody trzeba reklamować i upowszechniać, a najłatwiej to zrobić zarażając innych entuzjazmem. Całkiem prawdziwym zresztą i uzasadnionym w tym przypadku.