Synek, młody jesteś to nie będę na ciebie krzyczał
Bad1n napisał(a):
- jak juz towarzysz wspomnial znika amunicja w apc (ang) czasami na samym poczatku jazdy nie ma ciezkiej ammo. ale na to mam sposob bo wystarczy wdusic klawisz odpowiedni za zmiane typ kul.
Ja najczęściej Warriorem jeżdżę jako kierowca i z tym się jeszcze nie spotkałem. Kondzio (częśto siedzi na mojej wieżyczce) nic takiego nie meldował. W becie nie mieliśmy nigdy takich problemów. Wczoraj też nic takiego nam się nie przytrafiło.
Bad1n napisał(a):
- bezsensowne znikanie zwlok. jak pierwszy raz to zobaczylem to chcialem screena robic zeby mi kumple dali wiare ;D
Nie wiem o co biega?? Czy masz tu na myśli, że po jakimś czasie trupy stają się przeźroczyste??
Bad1n napisał(a):
- absolutnie mi sie nie podoba pomysl z cywilami. choc pomysl swietny ale moze wykonanie. jak mozna bylo ustalic zasady ze cywila trzeba zabijac z noza? to jest smieszne moim zdaniem. gdzie tu realistyka? zle to wplywa na przebieg gry bo brytole zamiast strzelac sie i kryc to calymi stadami tocza poscigi na srodku ulic z nozami w reku. to nie pasuje do tej gry.
Cywile są najlepszą zmianą wprowadzoną do PR od czasu zablokowania delfinków. Po prostu nie umiesz jeszcze nimi grać. Są dla ciebie czymś obcym jak Wierzejskiemu rozum. Narazie jest multum vaniliarzy, którzy nie mają pojęcia, że za zabicie cywila jest -8pkt dla zespołu i +8 dla Insurgensów. Pograsz dłużej to zobaczysz jakie zajebista akcej można robić z cywilami i jak są ważni.[/quote]
Bad1n napisał(a):
- moze to i nie blad, ale bardzo nie podoba mi sie fakt ze zabrali uksf'owi graphin hook. moja ulubiona zabawa brytami to zdobywanie twierdz
Ma ją teraz inżynier pod 8 lub 9.
- nie podobaja mi sie pustynne mapy. sa puste, nudne i bardzo brzydkie - szczegolnie ta taka przesadzenie wielka z brzydkimi teksturami podloza.
ja miłośnikiem Kaszana też nie jestem, ale po akcji z Veresem, kiedy dwoma M95 (czy jokośtak) sialiśmy zagładę niczym Legion, polubiłem ją.
Bad1n napisał(a):
- nie podoba mi sie tez nowy widok z czolgisty. po co to zmieniali skoro bylo super? teraz kierowca czolgu ma widok z dowodcy czolgu. moim zdaniem bez sensu i psuje to realistyke.
Pograsz, przyzwyczaisz się i przestaniesz narzekać. W innym wypadku, nie będziesz nam zabierał czołgu
Bad1n napisał(a):
- kolejna rzecz ktora baaaardzo mnie zabolala to rifleman. nie dosc ze maja karabiny marksmana (w zasiegu i celnosci) to jeszcze amerykanski rifleman ma zwykle m16 ktore zoom'uje jak m24! dla mnie totalna porazka i krok w tyl. mogli dac chocby m4 ale ten pomysl mi sie nie podoba.
Musieli jakoś wyrównać szanse z G3 i T95 (czyjakośtak), które mają optykę w standardzie.
Bad1n napisał(a):
- zmienili wystrzaly m16. tez mi sie nie podobaja tak jak z v0.5. teraz jest nieco "cienszy"dzwiek
No commetns...
Bad1n napisał(a):
- narazie nie podoba mi sie insurgency, ale to chyba tylko dla tego ze na serwerach jeszcze nie mozna pograc z jakims pojeciem bo wszyscy jeszcze testuja
Testują tylko łosie
Prawdziwi fani PR grali już dawno w bety.
Bad1n napisał(a):
- nie trafionym pomyslem wydaje mi sie tez fakt ze na swietnym al basrah sa brytole zamiast amerykanow. nie pasuja tam... to musi byc klimat jak w black hawk down
W Iraku to Brytyjczycy są odpowiedzialni za Basrę i tak też zrobiono w PR. USMC tylko na początku zdobywało ten rejon.
Bad1n napisał(a):
- odczucie bardzo osobiste- moj komputer nie jest w stanie uciagnac al basrah na minimum detali. strasznie podniosly sie wymagania moim zdaniem a mapy wczytuja mi sie po 5 - 10 minut o.O
Masz wakacje, zarób pieniądze i zmień komputer.
Bad1n napisał(a):
- nie podobaja mi sie tez klasy wojakow. 4 klasy bardzo wypakowane i ograniczone kity lekkiego przeciwpancerniaka i granadiera. dla mnie przesada.
Mnie też to denerwuje, ale nie płaczę. po prostu gram dalej.
Bad1n napisał(a):
- zniszczenie klasy marksmana. nie przez jakies zmiany bo takich nie widzialem ale jak juz wspomnialem przez riflemana ktory ma zasieg z np m16 jak svd.
Tylko nie jest tak celny jak Marksman.
Bad1n napisał(a):
- wydaje mi sie ze gra jest bardzo niestabilna, wiesza sie czesto, rozlacza i tekstury nie sa dopracowane - skacza, migaja, nakrywaja sie na siebie.
Tutaj się zgodzę. Nie miałem w żadnej becie tylko CTD co w obecnej wersji. Prawdę mówiąc to w becie miałem CTD tylko raz i to w ostatnim jej wydaniu.
Bad1n napisał(a):
- brakuje najfajniejszych map! muttrach city to jedna z najlepszych z poprzedniej czesci, nie wiem jak mogl jej nie dac. mao valley, airport i jeszcze czegos mi brakowalo...
Za Muttrą i Masthurem też tęskię.
Bad1n napisał(a):
- bron u czeczenow- niby nowosc fajnie itd... ale czuje sie jak bym gral w coda a nie bfa. na prawde maja tam wspolczesnie takie uzbrojenie? nie mozliwe... mogli dac jakies ruskie kalasze. szczegolnie nie podoba mi sie ta polsnajpa nosin czy jakos tam.
Przyzwyczaisz się.
Bad1n napisał(a):
- ubogie wyposazenie rebeli. to juz nie jest takie fajne jak po basrah nie biega stado gosci z rpg'ami
a nad glowa nie przelatuja ci a10 i cobry. wiem ze to wrazenia z insurgency ale jakos nie mialem okazji zagrac cq.
Kto ci powiedział, że nie na Basrze niema RPGów. Jest ich od pyty, tylko trzeba znaleźć
Bad1n napisał(a):
- budowanie commandera... myslalem ze to bedzie jedna komenda z konsolki i juz schron gotowy a tu commander biega po polu bitwy, za nim wataha gosci z lopatami i staraja sie cos wybudowac w beznadziejnym miejscu. dla mnie tez wcale nie potrzebny bajer z tym budowaniem. jeden schron i wystarczy a nie teraz jak sie jest komanderem to jak by sie gralo w simsy :/
Synek przestań *********
Jak nie umiesz grać zespołowo to wracaj do vanilli.
Bad1n napisał(a):
- przerobienie niektorych baz mnie rozwalilo. wszystko na jedno kopyto, wysokie mury, druty, blokady - przesada.
Bo wykorzystują tylko modele standardowe. A pozatym to kto siedzi w bazie??
Bad1n napisał(a):
- medyk nie moze sie sam leczyc o.O czemu nie? trzymanie przycisku przy leczeniu to tez przesada. po co bawia sie w zmienianie takich detali skoro jest wiele nie dopracowanych rzeczy.
Też na to narzekałem, ale się przyzwyczaiłem i chłopków podnoszę. A leczyć się możesz patrząc na swoje nogi.
Bad1n napisał(a):
- muzyczka z sw w bombowych autkach ;D swietna zabawa byla wczoraj gdy gonilo mnie takie a mialem na pokladzie full wiary. muzyka za nami, wszyscy panikowali i bylo bardzo zabawnie. tyle ze chyba nie o to chodzilo w pr.
Wcześniej była o wiele lepsza. Ta ze Starwars jest do bani.
Bad1n napisał(a):
- nowe (na razie moze nowa
) super mapa. 7 gates
Za mało jest tam flag do zdobycia.
Bad1n napisał(a):
- swietne apc brytoli (challenger ponoc
) bardzo fajnie jezdzi, daje rade po stromych gorach i fajnie wyglada.
Koleś to nie jest APC tylko WARRIOR. Chellenger to czołg, którego jeszcze niema.
na resztę nie dałem rady już odpisać, bo za dużo..