Teraz jest 1 sie 2025, 22:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 wrz 2008, 11:11 

Tak, tylko u mnie na tych mapach chwilami grać się nie da właśnie, szczególnie na Ramiel.

PostNapisane: 1 wrz 2008, 11:31 

Mam podobnie, musiałem mocno ograniczyć ustawienia grafiki by działało. I o ile Muttrah jeszcze ujdzie to na Ramiel (no ale miasto 2 razy większe od Basry robi swoje) i Korengalu jest faktycznie słaabo

PostNapisane: 1 wrz 2008, 11:45 

Czyli jednak, żeby pograć na przyzwoitych ustawienia trzeba będzie odświeżyć komputer, ech.

PostNapisane: 1 wrz 2008, 13:16 

Mi zaś strasznie Koregal i Kashan laguje.

Obrazek

PostNapisane: 1 wrz 2008, 14:04 

mi klatkuje tylko ramiel, co jest dosyc dziwne, bo na reszcie map mam 60+ FPS na maksymalnych ustawieniach (8800GTS, athlon 5600x2 i 2gb ram) a na korengal jeszcze nie gralem, malo serwerow ma ta swietnie wygladajaca mape w rotacji :/

PostNapisane: 1 wrz 2008, 15:12 

W 0.7 miałem ustawioną minimapę na 100% przezroczystości, żeby w razie potrzeby móc zorientować się w terenie bez obawy, że wpadnę w biegu na drzewo. Teraz nie widzę takiej opcji i po otwarciu minimapy cały ekran mam skutecznie zasłonięty. Czyżby kolejna poprawka?

I jeszcze medyk. Adrenalina w klatkę piersiową i wszystko działa, pacjenci sie nie skarżą. Po kiego grzyba więc jest możliwość robienia masażu serca? W manualu odpowiedzi nie znalazłem (swoją drogą ma wiele białych plam), chyba że czytałem zbyt szybko, bo spieszno mi było do testowania 0.8 w boju. Za odpowiedź odwdzięczę się plastrem samoprzylepnym i gazą z jodyną.

PostNapisane: 1 wrz 2008, 15:25 

Jak gość leży w miejscu w którym nie da się go "podnieść" wtedy używasz właśnie masażu serca ;) (nic innego jak stary trick z opatrunkami)

"Sua sponte!"

PostNapisane: 1 wrz 2008, 16:41 

ja bylem bardzo poirytowany kiedy jako rifleman oberwalem kulke i musialem sie sam leczyc. rzucilem opatrunek, wciagnelo go na sucho i nie pomoglo ale to nic bo mam ammo. wyrzucam paczke, przytulam sie do niej zadowolony ze zaladuje mi sie od nowa paczka i opatrunek jak to bywalo wczesniej a tu niespodzianka: paczka znika a ja bez nowego ammo ani nawet bez nowego opatrunku... WTF?

btw: mialem tak 3 razy juz

PostNapisane: 1 wrz 2008, 18:01 

Może zrobili kolejny krok w stronę realizmu i trzeba będzie więcej się bawić w stałe zaopatrzenie - w postaci supply crates. Rifleman rzeczywiście przenosi tylko ammo do broni ręcznej. Mi się to nie podoba, wolę tak jak było.

A co do pilotowania gunshipów - potwierdzam, niektóre śmigłowce można pilotować nawet z kitem riflemana.

PostNapisane: 1 wrz 2008, 18:57 

Danio napisał(a):
Jak gość leży w miejscu w którym nie da się go "podnieść" wtedy używasz właśnie masażu serca ;) (nic innego jak stary trick z opatrunkami)

Jak obiecałem - masz u mnie bandaż gratis.

PostNapisane: 1 wrz 2008, 19:52 

Dzięki zawsze o takim marzyłem :)

"Sua sponte!"

PostNapisane: 1 wrz 2008, 20:27 

Bad1n napisał(a):
ja bylem bardzo poirytowany kiedy jako rifleman oberwalem kulke i musialem sie sam leczyc. rzucilem opatrunek, wciagnelo go na sucho i nie pomoglo ale to nic bo mam ammo. wyrzucam paczke, przytulam sie do niej zadowolony ze zaladuje mi sie od nowa paczka i opatrunek jak to bywalo wczesniej a tu niespodzianka: paczka znika a ja bez nowego ammo ani nawet bez nowego opatrunku... WTF?

btw: mialem tak 3 razy juz

To jak raz nie podziałało to czemu próbowałeś 3 razy(czy na paczce riflemana widać jakieś miejsce w którym mogły by być schowane opatrunki).
Trzeba bardziej szanować opatrunki, siebie i załatwić jakiegoś medyka w składzie.

PostNapisane: 1 wrz 2008, 23:59 

Skoro więc w paczce z amunicją nie ma plastrów, to czemu ta paczka znika? Za karę?

PostNapisane: 2 wrz 2008, 00:48 

to mi sie zdarzylo w duzym odstepie czasu, nie próbowalem po kolei. nie wiem czy grales w 0.75 ale tam jak sie wyrzucalo paczke to dodawalo opatrunek i nowa paczke - stad ta proba. wydaje mi sie ze zazwyczaj daje opatrunek a czasami odrazu znika. dzisiaj sie upewnie

PostNapisane: 2 wrz 2008, 02:50 

Niestety mala paczuszka zachowuje sie jak chce... Jednym razem naladuje Ci opatrunek, druga paczuszke i nawet czasami lekka rure. Drugi raz potrafi zniknac zaraz po wyrzuceniu. Dzialania malej paczuszki z amunicja nikt nie potrafi przewidziec:)

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2