Teraz jest 22 lis 2024, 22:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 17:10 

Bug - W wersji polskiej widac kto kogo zabil itp.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 17:38 

M24 jest zrypane - pewnie to poprawią :) fajnie się grało, choć na początku za cholerę nie można było wyrównać składów :( dopiero ostatnie rundki były niezłe, szczególnie ten Dalian i kilkukrotne przechodzenie flag z rąk do rąk :) im więcej gram w PRMM tym bardziej mi się on podoba :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 17:42 

Świetny modzik. Bardzo miła odskocznia od zwykłego bf2. Dość trudny z początku, ale za to gra sprawia o wiele więcej przyjemności i bardziej wciąga.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 17:50 

Mi się najbardziej podobała rundka na tamie. Gdzie nie moglismy wyjść z ostatniej flagi, co doprowadziło do wyniku ok. 10 do ok. 100 i dobrze poprowadzony taktycznie kontratak, ktory poprowadził nas ku wielkiemu zwycięstwu (6-0)! :D 8)

Podsumowując:
Ludu z naszego forum było dużo. Było by pewnie więcej, gbyby ustawka była później.* Chyba wszystkim się podobało. Wieczorami więcej osób gra w PRM. jak jeszcze dojdzie ekipa z naszego forum, to skrypt będzie wczytywał ciągle mapki 32 ( 16+ osób).

Dalsze ustawki organizujcie sami... :wink: Chyba udało mi się już rozreklamowac modzik. 8)

*
Przyznać się muszę, że ustawkę tę zrobiłem trochę pod siebie... po prostu miałem dziś czas tylko do 17... :roll:

BTW: temat o PR przebił popularnością kiczowaty temat o dachu w Karkandzie. :wink: :lol:

Ostatnio edytowano 12 sty 2006, 17:58 przez Uncle Blues, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 17:52 

Wujek, ty się sesją miałeś zająć, a nie tu ściemniasz... :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:00 

Blood napisał(a):
Świetny modzik. Bardzo miła odskocznia od zwykłego bf2. Dość trudny z początku, ale za to gra sprawia o wiele więcej przyjemności i bardziej wciąga.

no i na mapach prawie same medy i supporty przez ten respawn 45 sekund, a nie asfalci i specopsi bez przerwy :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:31 

zainstalowalem moda..i niewiem czym sie tu zachwycac czy tym ze niema celownika przy strzelaniu bez celowania muszka szczerbinka czy tym ze w meni wszystko jest pomieszane przy wyboze snajpera widac broc suporta, respy na mapie sa prawie nie widoczne niewiadomo gdzie zaznaczyc swoje pojawienie sie, przy chelikopterach niema zyroskopu to znaczy cos tam jest jakies resztki co zniego zostaly, latajac Mi28 widzimy tylko polowe celownika niewiadomo ile mamy amo itp itp...ogulnie mod ten wygloda jak z tylka wyjety...bezkitu wizualne niedorubki obrzydzaja mi całą gre(a na szczeguły zwraca wielka uwage)jedynie co mi sie podoba w tym mosdzie to intro nic wiecej resza szajs kompletny :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:45 

fishunwl napisał(a):
zainstalowalem moda..i niewiem czym sie tu zachwycac czy tym ze niema celownika przy strzelaniu bez celowania muszka szczerbinka czy tym ze w meni wszystko jest pomieszane przy wyboze snajpera widac broc suporta, respy na mapie sa prawie nie widoczne niewiadomo gdzie zaznaczyc swoje pojawienie sie, przy chelikopterach niema zyroskopu to znaczy cos tam jest jakies resztki co zniego zostaly, latajac Mi28 widzimy tylko polowe celownika niewiadomo ile mamy amo itp itp...ogulnie mod ten wygloda jak z tylka wyjety...bezkitu wizualne niedorubki obrzydzaja mi całą gre(a na szczeguły zwraca wielka uwage)jedynie co mi sie podoba w tym mosdzie to intro nic wiecej resza szajs kompletny :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTFL

nie graj, jak ci się graficzka nie podoba :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:47 

to jeszcze raz ja....przedchwila prubowalem pograc w tego moda na servie aopalilem gre zapomoca tego programiku ladnie pieknie gra sie uruchomila ,zaczelo juz mi ladowac mape doszlo do 100% i zonk wyje...mnie do wina...Mod naprawde ExTrA jak najwiecej takich :lol: wole jednak czekac na forgoten hop niż psuc gre instalujac jakieś MoDy sklepane w pobliskiej szopie

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:51 

fishunwl napisał(a):
to jeszcze raz ja....przedchwila prubowalem pograc w tego moda na servie aopalilem gre zapomoca tego programiku ladnie pieknie gra sie uruchomila ,zaczelo juz mi ladowac mape doszlo do 100% i zonk wyje...mnie do wina...Mod naprawde ExTrA jak najwiecej takich :lol: wole jednak czekac na forgoten hop niż psuc gre instalujac jakieś MoDy sklepane w pobliskiej szopie

Może nie masz zainstalowanego patcha do tego moda- wtedy mogą się pojawić podobne zonki.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:54 

fishunwl napisał(a):
wole jednak czekac na forgoten hop

A co to takiego?

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:55 

Polowy z tych rzeczy co napisal fishunwl w ogole nie dostrzeglem moim okiem, ale to moze dlatego ze grma bez okularow ;] Brakuje mi za to zaznaczonej na mapie, ktora flage mozna zaatakowac, a ktora jest zablokowana. Ale to tylko takie marudzenei nowicjusza ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 19:00 

_OskaR napisał(a):
fishunwl napisał(a):

Może nie masz zainstalowanego patcha do tego moda- wtedy mogą się pojawić podobne zonki.

Nawet na 100% ma niezainstalowanego patcha... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 19:51 

Chłopaki nie moge odpalić moda przez ten programik. :(
Może mam wpisane złe hasło z podstawki - podajcie linka gdzie moge sprawdzić hasło?

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 19:52 

zainstalowalem pacza i tera dobrze wyglada wszystko..wszedlem na ten reklamowany przezwas serwer GloryHoundz-prmm-AAs i rzeczywiscie ping zabujczy do takiego stopnia ze w nic pocelowc nie moglem ...zreszta co tu mówic o celowaniu jak sie poruszac ledwo dało...gra z pingiem powyzej 90 sprawia troche problemu ale z pingiem 200 i wyzej mozna zapomniec o grze z kimś kto z przeciwnej druzyny ma mniej niz 100..przy takim pingu niemówi sie o grze lecz o strasznych meczarniach jakie przechodzi gracz....jednak wole tradycyjnego bf_A tam bynajmniej mozna pograc a jak wyjdzie nowy pacz to niebedzie asz tak żle...zreszta jezeli chodzi o mody do bf to najlepsze mody jakie widzialem to mody do bf1942 są naprawde profesjonalne lepsze niz sam tradycyjny bf1942..jezeli chodzi o bf2 to przyjdzie nam jeszcze poczekac z dobre 1.5 lub 2 lata zanim mody beda naprawde na poziomie w raz z serwerami których niepowinno brakowac....bo co to za mod do którego przypisane sa mniej niz 10 serwerów i to jeszcze tak odległe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2