Teraz jest 16 lut 2025, 20:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lut 2009, 23:21 
Witam.
Ustalenia po spotkaniu:
Data- 06.03.2009
Godzina- 21.00

Wkradł się mały błąd...
godzina 21:30 czasu polskiego

PostNapisane: 15 lut 2009, 15:15 

Jak już napisałem w poprzednim poście, 6 marca odpada, bo mamy już zarezerwowany mecz z IGI.
Ja w poprzednim poście też zrobiłem błąd i wyszło masło maślane :( Już go poprawiłem.

PostNapisane: 15 lut 2009, 20:18 

Zaczynam być już trochę poirytowany tym całym "meczem".

PostNapisane: 15 lut 2009, 23:43 

Kolejny pogrom przez GCA.
Ofiarą był klan PR.IT.
Na Muttrah City ulegli nam 281-0 :twisted:

PostNapisane: 16 lut 2009, 01:00 

My się tak łatwo nie poddamy, jozi :) Czyżby znów demokratyczne głosowanie a.d. daty spotkania? :P

Obrazek

PostNapisane: 16 lut 2009, 06:43 

może 27.02 ? :roll:

PostNapisane: 16 lut 2009, 19:18 

panowie z GCA, zbytnio sie chyba podniecacie tym, jacy to wy fajni jestescie. z checia zobacze jak iGi + WNP dadza wam lekcje pokory :)

PostNapisane: 16 lut 2009, 19:19 

Z doswiadczenia wyniesionego z Community Matches, PRT oraz innych organizowanych meczach chce was uprzedzic ze konieczna jest lista rezerwowa graczy ktorzy sa zaintreresowani dolaczeniem do gry w razie jakby komus cos wypadlo lub zwyczajnie nawalil net.
Taka lista moze liczyc nawet 10 osob bo sytuacja w ktorej osoby zgloszone nie pojawiaja sie na meczu nie jest zadnym wyjatkiem i zdaza sie praktycznie zawsze przy okazji takich spotkan.
Ilosc osob ktora sie nie pojawi w dniu meczu jest nie do ustalenia wiec lepiej miec wiecej zgloszonych kandydatow ktorzy pozniej niestety nie zagraja :( (decydowac powinna kolejnosc zgloszen na forum) niz grac mecz w oslabieniu co ma wplyw nie tylko na wynik ale tez na morale calego zespolu.

PostNapisane: 16 lut 2009, 20:17 

masterceo napisał(a):
panowie z GCA, zbytnio sie chyba podniecacie tym, jacy to wy fajni jestescie. z checia zobacze jak iGi + WNP dadza wam lekcje pokory :)

Owszem cieszymy się z każdej wygranej ale najważniejsze jest coby woda sodowa do głowy nie strzeliła.
GCA jest tym czym jest dzisiaj bo jeszcze w PRT jako CATA parę razy dostaliśmy łupnia i powiedzieliśmy sobie "nigdy więcej".
Dlatego mimo iż jak na razie wygrywamy kolejne mecze po każdym z nich analizujemy co zrobiliśmy a oficerowie spisują raporty na temat tego co było zrobione dobrze a co można by poprawić i w następnych meczach dowództwo to uwzględnia w planowaniu. Na pewno nie "spoczywamy na laurach" nasza dewiza to zostanie najlepszą grupą w PR i przyjmujemy każde wyzwanie od każdego klanu który uważa i che udowodnić iż jest inaczej. Jak to powiedział Socketman na forum PR:
Cytuj:
If you are a PR clan, a team, a community or even an individual (R-xxx's or just any community member) that thinks GCA is not the best this is your only chance to prove that. Challenge us and make me eat my words.

GCA ma duże doświadczenia wyniesione z PRT, własne sposoby organizacji, podział na plutony i squady, drabinkę dowodzenia w której każdy ma swoją funkcję i zakres obowiązków. Po za tym bardzo duże morale i poczucie przynależności do grupy jaką jest GCA.
Myślę iż to nasze zalety i dla tych zalet siędzę tu a nie gdzie indziej ;).

A osobiście chciałbym aby jedynymi którzy ewentualnie taką lekcję nam dadzą było właśnie polskie community :D

PostNapisane: 16 lut 2009, 20:20 

BL00D napisał(a):
Z doswiadczenia wyniesionego z Community Matches, PRT oraz innych organizowanych meczach chce was uprzedzic ze konieczna jest lista rezerwowa graczy ktorzy sa zaintreresowani dolaczeniem do gry w razie jakby komus cos wypadlo lub zwyczajnie nawalil net.
Taka lista moze liczyc nawet 10 osob bo sytuacja w ktorej osoby zgloszone nie pojawiaja sie na meczu nie jest zadnym wyjatkiem i zdaza sie praktycznie zawsze przy okazji takich spotkan.
Ilosc osob ktora sie nie pojawi w dniu meczu jest nie do ustalenia wiec lepiej miec wiecej zgloszonych kandydatow ktorzy pozniej niestety nie zagraja :( (decydowac powinna kolejnosc zgloszen na forum) niz grac mecz w oslabieniu co ma wplyw nie tylko na wynik ale tez na morale calego zespolu.

Spokojnie... chętni się znajdą nawet bez listy.

masterceo napisał(a):

re5pect! :wink:
+1 master

PostNapisane: 16 lut 2009, 21:59 

masterceo napisał(a):

tu masz racje WNP grają jak z aimbotami :P lub Ruski naprawdę są PRO :P
w 0.8 jeden z nich bunnyhopował mi w celowniku w odległości 5m ja wywaliłem do niego 3 magi z ak47 kucając(na pewno trafiałem w typa) a on się odwrócił i zabił mnie pierwszą kulą :(
dystans był na tyle krótki że widziałem czerwony tag WNP :P ale np tydzień temu na igi widziałem jak gdy grali po jednej stronie wnp miało staty od 30:5, 15:3
gdy najlepsi przeciwnicy mieli 13:10 i 10:16 a żaden z pozostałych nie miał więcej niż 3 kile i 16 śmierci :P

a wygraną z PR.IT wręcz wstyd się chwalić oni na razie nie wygrali żadnego meczu najbliżej mieli do Herosów chyba przegrali 36:0 EJODA w 0.8 :)
a na nasz mecz mieli świeżych rekrutów lub tzw. najemników czyli graczy spoza klanu ściągniętych na mecz by dopełnić skład klanu (do 30) :)
jak na razie chyba są najsłabsi na scenie klanowej spośród tych pokonanych przez GCA :?
co do reszty Herosi przegrali z nami mimo upadku planu i ich przewagi 4 graczy :) GATKA o GCA poza meczami z PL.COM. do tematu o GCA :P
Jozi ten spam to twoja wina zły temat wybrałeś .....

JOKE:
O PRT należy już zapomnieć CATA I przeszła do podziemia niech bracia Pandy się trzymają bo przeciwko mają 3 wrogie armie :P
mnie w CATA nie było podczas żadnej porażki :P byliśmy na dobrej drodze lecz tu pozostawmy to bez komentarza i offtopu :P
A ostatnio wymyślono nazwę dla dezerterów z CATA2 którzy chcieliby dołączyć do GCA :
SPA = Silver PANDA Alliance :P no więc już nie offtopuje i nie denerwuje pro-NATO-wców
i tych którzy nie wierzą jak to Admin postanowił usunąć armię która walczyła skutecznie by C7 wygrało NATO :P
2 pierwsze bitwy ponoć CATA 2 przegrało tragicznie Natowcy żartowali że uwinęli się poniżej godziny :P
Co czeka 3 armię składającą się w 75% z rekrutów chcących walczyć w NATO po pierwszej bitwie ?

wracając do tematu nie chce was poganiać ale termin też musicie ustalić nowy co nie?

PostNapisane: 16 lut 2009, 22:40 
Witam
Napisze bardzo prosto.
Wyszliście z inicjatywą rozegrania meczu.
Odczytaliśmy to(przynajmniej GDW) jak "wyzwanie".
Skoro Wasza inicjatywa i nie zgadzacie się z Naszym terminem to....sorry.
Staraliśmy się zebrać kilka klanów i kilku "obcych" sobie ludzi na jeden termin.
Było trudno ale się powiodło.
Skoro Wam nie pasi to "tłuczcie" się z "większymi" przeciwnikami :mrgreen:
To stanowisko GDW.

PostNapisane: 16 lut 2009, 23:08 

Well chyba muszę się wypowiedzieć jako jeden z SL'i GCA.
Z inicjatywą wyszła polska strona klanu GCA, byliśmy i jesteśmy chętni ma mecz z Polskim community, dostaliśmy również zgodę od dowództwa GCA na przeprowadzenie takiego meczu.
Oczywiście chcielibyśmy wam dać dowolny termin z prostej racji iż w teorii GCA możne szybciej się zebrać i grać w jakimkolwiek terminie jednakże problemem jest to iż GCA obecnie ma dość napięty grafik.
Z naszej strony padły różne propozycje, mecze mogą odbywać się wcześniej bądź później niestety data 6.03.09 odpada bo na ten dzień przypadło wyzwanie iGi.
My dalej jesteśmy chętni i gotowi jednakże wszystko zależy od was.
Chyba zrozumiałe jest iż nie jesteśmy w stanie rozegrać 2 meczy w ciągu jednego dnia.
GCA ze swojej strony stara się jakoś to wszystko upakować w kalendarzu i niestety jeżeli ktoś zarezerwował termin przed wami nie możemy nagle stwierdzić "ok srki ale jednak nie możemy grać z wami wtedy i wtedy" i odwoływać meczu.
W tym przypadku o wyborze terminu decyduje kolejność a tak się składa iż niestety iGi zarezerwowało sobie ten termin zanim wy dogadaliście się co do daty.

Zastanówcie się jeszcze w końcu tak bardzo się chyba nie spieszy a na pewno nie nam bo GCA jest gotowa walczyć w każdy (i tu powinienem dodać) "wolny" weekend.
Na dzień dzisiejszy daty zarezerwowane przez inne klany/grupy to 28.03 i 6.03. Każdy inny termin jest w teori wolny jednakże nie mogę zagwarantować tego iż za kilka dni znowu ktoś sobie jakiś zarezerwuje. Więc im szybciej doszlibyście do porozumienia i wyboru nowego terminy tym większe prawdopodobieństwo iż zdążycie sobie zarezerwować termin wam bardziej odpowiadający.
Niestety mimo iż inicjatywa wyszła z naszej strony nie mogliśmy sobie raczej pozwolić na blokowanie terminów z powodu tego iż po prostu nie wiedzieliśmy który z nich będzie wam odpowiadał...

Z naszej strony zapewniamy serwer na mecz i gwarancje gry na wysokim poziomie zgodnie z ustalonymi regułami. Do tej pory nikt nie skarżył się na nas a i my zachowywaliśmy zasady fair play. Również dotrzymywaliśmy danego słowa i nawet gdy nie byliśmy w stanie wystawić pełnego 32 osobowego składu a przeciwnik zebrał taką ilość osób graliśmy mimo małych braków bo po prostu cenimy sobie wcześniejsze ustalenia i nie uznajemy żadnych wymówek.

Ostatnio edytowano 16 lut 2009, 23:29 przez Wyspa, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 lut 2009, 23:24 

zajęte są 6-8.03 IGI, 21-22.03 RIP, 28.03 MIF
14.03 wolny weekend!!
a z kim walczmy 28.02 bo widzę że MiF zmienił na 28.03 czy ten nie jest też wolny?
pozostaje mi tylko powiedzieć szkoda ale GCA się nie rozdwoi ...

EDIT:mogę się mylić co do wolnego ale dowództwo nie umie dodawać dat do kalendarza i tyle co zebrałem z tematów dostępnych szeregowym :P

PostNapisane: 16 lut 2009, 23:29 

Sprostowanie, rzeczywiście masz racje...
czyli jednak ten miesiąc jest jeszcze wolny z kolei następny obłożony.
Czyli to są prawidłowe zarezerwowane terminy:
Cytuj:
6-8.03 IGI, 21-22.03 RIP, 28.03 MIF

Szczerze to o RIP nawet nie wiedziałem póki w kalendarz nie zajrzałem...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2