masterceo napisał(a):
panowie z GCA, zbytnio sie chyba podniecacie tym, jacy to wy fajni jestescie. z checia zobacze jak iGi + WNP dadza wam lekcje pokory

tu masz racje WNP grają jak z aimbotami

lub Ruski naprawdę są PRO

w 0.8 jeden z nich bunnyhopował mi w celowniku w odległości 5m ja wywaliłem do niego 3 magi z ak47 kucając(na pewno trafiałem w typa) a on się odwrócił i zabił mnie pierwszą kulą

dystans był na tyle krótki że widziałem czerwony tag WNP

ale np tydzień temu na igi widziałem jak gdy grali po jednej stronie wnp miało staty od 30:5, 15:3
gdy najlepsi przeciwnicy mieli 13:10 i 10:16 a żaden z pozostałych nie miał więcej niż 3 kile i 16 śmierci

a wygraną z PR.IT wręcz wstyd się chwalić oni na razie nie wygrali żadnego meczu najbliżej mieli do Herosów chyba przegrali 36:0 EJODA w 0.8
a na nasz mecz mieli świeżych rekrutów lub tzw. najemników czyli graczy spoza klanu ściągniętych na mecz by dopełnić skład klanu (do 30)

jak na razie chyba są najsłabsi na scenie klanowej spośród tych pokonanych przez GCA
co do reszty Herosi przegrali z nami mimo upadku planu i ich przewagi 4 graczy

GATKA o GCA poza meczami z PL.COM. do tematu o GCA

Jozi ten spam to twoja wina zły temat wybrałeś .....
JOKE:
O PRT należy już zapomnieć CATA I przeszła do podziemia niech bracia Pandy się trzymają bo przeciwko mają 3 wrogie armie 
mnie w CATA nie było podczas żadnej porażki
byliśmy na dobrej drodze lecz tu pozostawmy to bez komentarza i offtopu 
A ostatnio wymyślono nazwę dla dezerterów z CATA2 którzy chcieliby dołączyć do GCA :
SPA = Silver PANDA Alliance
no więc już nie offtopuje i nie denerwuje pro-NATO-wców
i tych którzy nie wierzą jak to Admin postanowił usunąć armię która walczyła skutecznie by C7 wygrało NATO 
2 pierwsze bitwy ponoć CATA 2 przegrało tragicznie Natowcy żartowali że uwinęli się poniżej godziny 
Co czeka 3 armię składającą się w 75% z rekrutów chcących walczyć w NATO po pierwszej bitwie ?wracając do tematu nie chce was poganiać ale termin też musicie ustalić nowy co nie?

"Nobody asks to be a hero, it just sometimes turns out that way"