z przykroscią musze stwierdzic ze czekam na pacza

celowanie jest do dupy doslownie: czesto ide z lunetą przy oku w ciasnych uliczkach, czasem zobacze np kogos na dachu, ulicy.. wszystko jedno, natepnie odczekam ok 2-3 s az sie "ustabilizuje" i strzelam ---> i dupa oczywiscie bo na 40m trafia sie jakby slepy strzelal. z tym przykladaniem celownika do oka jest wporządku,ale tylko dla tej broni z mniejszą lunetą (medyk, mechanik itp). co do dluzszej lunety jest to troche idiotyczne niestety :/
odnosnie biegania z jednej strony jest dobrze, ale z drugiej czas jego ladowania jest porazką!
albo mi sie wydaje albo jest mniej pojazdow w stylu humvee itp i jak dochodzi do tego ograniczenie biegania to gra staje sie mozolna i wnerwiająca.
plusem są nowe mapki szczegolnie ramiel, tryb insurgency jest poprawiony, dobrze ze granat wywala skład amunicji, podoba mi sie budowanie, ale z tymi wymienionymi glupimi rozwiazaniami jest porazka... -->
wykwalifikowany zolnierz... 600m przebiegnie w 4 minuty (mając np 10 strzykawek, jedną "butelke" z apteczką, plecak z 7 magazynkami... - sorry,ale już defibrylatora juz nie ma!) ---> nastepnie po przejsciu pielgrzymki widzi wroga ,przyklada lunete do oka ponad 2 s, potemnamierza go 3-4s, strzela i ....za cholere nie moze trafic (chyba ze ma szczecie), potem znikąd dostaje kulke i tylko wnerw z zapytaniem : DLACZEGO NIE TRADIŁ JAK CELOWAŁEM TAK DŁUGO??!!
sytuacja z dzś: spawn, przbiegłem za róg od rally (jakies 50m) -> stojąc słysze APC, posluchalem czy jedzie w moją strone, wyszło ze tak to na to ja "UPS, musze spadac" _> zaczynam biec a tu dupa!! (pasek miałem naładowany na jakoś 4 kreski), próbuje biec i nic! oczywiscie dostałem bo moj zolnierz nie mial sily przebiec kila metrow za róg (ok20m)
WTF??