Teraz jest 23 wrz 2018, 14:11

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 cze 2009, 15:08 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2008, 11:21
Posty: 7
Ja usunęłem z przyzwyczajenia starego PR i pobrałem core i levele z strony PR. Niby 0.86. Zainstalowałem i nie działa pisze że że nie poprawnie zainstalowane i nie może odnaleźć pilku i wyst. błąd z pr.exe. Odinstalowałem, wrzuciłem d nowa batka z patchem i dalej nie działa. Poza tym przy instalacji Net framework 3.5 sp1 pobiera tylko 2mb wtyczke a po jej instalacji reszty już nie. Macie może jakieś pomysły ? Z góry dzięki za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 15:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 31 sty 2009, 12:57
Posty: 16
-usunąć katalog ...\Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache

Może to?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 15:35 
Offline

Dołączył(a): 14 maja 2006, 22:56
Posty: 380
Lokalizacja: Lublin
Cytuj:
Poza tym przy instalacji Net framework 3.5 sp1 pobiera tylko 2mb wtyczke a po jej instalacji reszty już nie.

Spróbuj może samemu pobrać i zainstalować frameworka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 cze 2009, 18:42 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2008, 11:21
Posty: 7
Zainstalowałem net framework ręcznie, odinstalowalem BF. Znów zainstalowałem zpatchowałem, zainstalowałem pr, dla odmiany teraz wychodzi normalne okno wystąpił błąd z pr wyślij raport i nie wysyłaj. W szczegółach dalej pisze że to coś z pr.exe.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 11:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2009, 14:10
Posty: 43
mam usunąć ten folder "Cache" albo tylko jego zawartość :
Cytuj:
Moje dokumenty\Battlefield 2\mods\bf2\cache
?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 12:19 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2007, 16:14
Posty: 326
Lokalizacja: Olecko
wystarczy zawartość

_________________
Obrazek
Obrazek
"Rangers lead the way!"
"Sua sponte!"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 12:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2009, 14:10
Posty: 43
Dzięki :wink: a w
mods/xpack/cache
też usunąć bo mam jednostki spec.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 17:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2007, 16:14
Posty: 326
Lokalizacja: Olecko
jak usuniesz to nic sie zlego nie stanie :D

_________________
Obrazek
Obrazek
"Rangers lead the way!"
"Sua sponte!"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 cze 2009, 21:42 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2008, 11:21
Posty: 7
A ja znalazłem powód moich błędów z PR.
BF instaluje się domyślnie wszędzie takm gdzie EA Games i tym sposobem pliki z PR miałem w sims 3 :oops: .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 17:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 cze 2009, 14:10
Posty: 43
Czuję że będzie super :D

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 29 wrz 2009, 21:16 przez tomekan, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 21:47 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2008, 11:21
Posty: 7
A ja nie mam folderu cache :shock:
Obrazek

Tak to wygląda przed instalacją PR


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 22:05 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
Masz Vistę?... to częściowo tłumaczyłoby twoje problemy :roll:


Przeglądnij ten dział, być może odnajdziesz tam odpowiedź na swój problem: http://www.realitymod.com/forum/f27-pr-support

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 cze 2009, 22:12 
Offline

Dołączył(a): 14 sty 2008, 11:21
Posty: 7
Mam tylko skórke od Visty - Vista inspirant. Tylko problem w tym że wszystko wcześniej banglało ;/

Coś mam : http://www.realitymod.com/forum/f27-pr- ... blems.html zaraz spróbuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 cze 2009, 21:47 
Offline

Dołączył(a): 27 cze 2009, 21:36
Posty: 5
Witam.
Pobrałem wszystko bez problemu ze stronki PR z serwerów filefrontu - CORE i LEVELE.
Zainstalowałem na czytego BFa 2 + 1.41.
Podczas instalacji CORE ściągnął mi się NET FRAMEWORK 3.5 SP1 bez problemów.
Zainstalowałem LEVELE.
Niby wszystko ok.
Właczam, jestem w battelfieldzie w menu i cokolwiek bym nie wybrał WIELU GRACZU / JEDEN GRACZ wywala mi do windowsa bez żadnego błędu.
Z czym może byc problem ?

Inne mody chodzą bez problemu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 cze 2009, 12:05 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2007, 12:59
Posty: 913
Lokalizacja: Świnoujście
rdw napisał(a):
Właczam, jestem w battelfieldzie w menu i cokolwiek bym nie wybrał WIELU GRACZU / JEDEN GRACZ wywala mi do windowsa bez żadnego błędu.
Z czym może byc problem ?


1. Wygląda na to że nie uruchamiasz PRa poprzez skrót "Project Reality 0860" który powinien być na twoim pulpicie po zainstalowaniu LEVELS tylko poprzez normalny skrót do bf2.

2. Czy na pewno ściągnąłeś PR 0.86?

3. Czy na pewno zainstalował ci się NET FRAMEWORK 3.5 SP1? Instalator w czasie instalacji ściąga pliki z serwerów microsoftu i czasami niektórzy mają problem z nawiązaniem połączenia przez co instalacja nie jest kompletna.

_________________
Obrazek
REKRUTACJA OTWARTA


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL