Teraz jest 22 lis 2024, 04:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Strike at Karkand 2:
to totalna porażka... 28%  28%  [ 5 ]
to genialna mapa! 28%  28%  [ 5 ]
ma potencjał i wystarczy kilka drobnych zmian, żeby uczynić z niego świetną mapę! 44%  44%  [ 8 ]
Liczba głosów : 18
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 mar 2006, 01:27 

jak w temacie:

Strike at Karkand 2 - porażka czy strzał w dziesiątkę?

Jak głosujecie to postarajcie sie chociaż jednym zdaniem uzasadnic... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2006, 16:59 

Ale z was Łosie... :wink: Zaglosowac to potraficie, a jednego zdania napisac juz nie mozecie. Co byście zmienili w tym S@K2, zeby dalo sie w niego normalnie grac w PR? Ja mam pomysl, ale powiedzialem sobie, ze zanim kilku z was nie napisze czegos to i ja nie napisze, bo jak to ma wygladac? Sam zadaję pytania, sam sobie na nie odpowiadam i na tym konczy sie dyskusja?! eh... Codzienie widuje rzesze Polaków grających na serwerach PR.* A gra pewnie wiecej, tylko nie znam waszych ksywek. Ale na forum nikt juz slowa nie powie. Skutek taki, że póżniej mówią mi, że przekłamuję fakty, że nikt w te marne PR nie gra, ci którzy mogli by dolaczyc do społeczności PR omijają nasz dział, bo nic się tu nie dzieje, tylko jakiś jeden nawiedzony moderator sam ze sobą dyskutuje. eh zezłościłem się na was wszystkich. Tyle pracy i czasu włożyłem w stworzenie tego forum, w promowanie PR w Polsce, a wy poza grą w samo PR nic mi nie pomozecie.... aaaaargh! :evil: Wstydzili byście się!

*W tej chwili na GH gra np. Bunny_1009, a wieczorami to po prostu tocza sie bitwy o te kilka slotow na serwerze!

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2006, 18:10 

Powiem tak... mapka jest bardzo dobra i tyle... Nie głosowałem w Ankiecie dlatego, bo brakuje takiej opcji... Genialna nie jest, ale nie jest też beznadziejna... Nic do niej bym nie dodawał... No kurcze trudno się wyrazić na jej temat według mnie... Ma niezły klimat czasem, jak jest dobry teamPlay :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 19:59 

W skrócie :mapka może sie podobać -duża ilośc dostępnych dachów z tego względu broniąca drużyna USMC raczej nie ma najmniejszego problemu z obroną swojej pierwszej i drugiej flagi i gra toczy się właśnie w tym obszarze reszta mapy stoi pusta. Imho MEC powinni zaczynać od pierwszej flagi USMC wtedy byłoby już dużo ciekawiej. Dlatego odpowiedź nr 3 :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 12:47 

No właśnie. Ja myślałem raczej o wyszarzeniu flag na wschód od rzeki, ewentualnie jeszcze tej jednej na zachodnim brzegu. Wtedy obie strony spotkaly by sie w ataku, a nie tak jak teraz, ze araby atakuja na mocno umocniony meczet. Chociaz istnieje tem mozliwosc okopania sie przez amerykanow na brzegu rzeki. Gdyby tak to rozwiązano to przede wszystkim byly by rozne mozliwosci, a teraz jest tylko jedna: amerykanie czekaja na dachach przy meczecie na arabow, ktory maja przej.... ekhem przerębane... :wink:

ja bym to zrobil tak:

(US) (US) (US) (SZARA) ||RZEKA|| (SZARA) (SZARA) (NIEPRZEJMOWALNA MEC)

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 13:47 

Moim zdaniem mapka troszkę nieprzemyślana. Jeśli już to owszem ale bez pozostałych flag. Mogła to być mapa typu "Walka o jedną flagę"

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 14:59 

nie moge sie z toba zgodzic. Mapka jak najbardziej przemyslalana! ale pod katem podstawki i walki w "trybie zdobywcy" (zawsze sie teym monecie trurlam ze smiechu... dobre tlumaczenie, nie powiem... :lol: ). Tworca mapki nie mogl sie spodziewac, ze araby nie beda mogly sobie przejac pierwszej lepszej flagi.

Jezeli wyszarzy sie te 3 flagi, to bedzie to jedna z lepszych mapek! Takie jest moje zdanie. A jest to mozliwe - np. w Karkandzie 16 (czy 32 nie paietam) w PRMM 0.2 amerykanie zaczynali z zajętym Hotelem. Nie wiem tylko czy zmienia sie to po stronie serwera czy klienta.

JEsli serwera - to nie ma problemu. wystarczy przeforsowac ten pomysl.

jesli klienta - to trzeba by hot-fixa... w tym wypadku nie mozemy liczyc na hot-fixa tylko z karnakdem i czekamy do 0.3...

Strefa czasowa: UTC + 2