Dobra, mamy nasz squad - Foxtrot, dostałem właśnie potwierdzenie od Mavericka. Nie wiem jeszcze jaka będzie nasza rola na meczu, bo do tej pory nie było szóstego squadu, ale pewnie przed środowym treningiem coś się wyklaruje.
Tak czy inaczej, ważne jest żebyście się wszyscy przenieśli z Delty do Foxtrota - poniżej macie nasze podforum, gdzie możemy gadać po naszemu
http://tournament.realitymod.com/forumdisplay.php?f=47
wpiszcie się w roster i do wątku z obecnością na pierwszym meczu. Gdy dowiem się ilu nas będzie mogło grać w pierwszym meczu dam znać kto wystąpi - decydować będzie kolejność zgłoszeń do turnieju, ci którzy się nie załapią na pierwszy mecz zagrają w drugim, bądź też w drugiej rundzie pierwszego - się zobaczy.
Fajnie by było gdybyśmy jutro spotkali się wieczorkiem na jakimś serwerze i poćwiczyli taktykę przemieszczania się squadem i takie tam pierdoły, po środowym trenie będziemy wiedzieli już co i jak, więc w czwartek lub piatek spotkamy się jeszcze raz na chwilę, żeby obgadać naszą rolę i tym podobne, i tak dalej
aha, jak ktoś umie i ma talent, to niech nam zrobi jakieś fajne sigi z liskiem (w końcu FOXtrot) z biało-czerwoną flagą
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
potem się je wstawi na forum
EDIT: nie wiem czy wszyscy nasi czytają to forum, więc przydało by się wysłać PM na tym realitymodowym, żeby każdego powiadomić - nie wiem czy jutro będę miał czas rano, więc oficjalnie składam ten obowiązek na ręce Wujka
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
i tak się nudzi w pracy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)