Teraz jest 26 lis 2024, 23:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 maja 2006, 17:28 

Qrwa właśnie się dowiedziałem dlaczego tak cicho na forum tym i turniejowym o ostatniej bitwie. Jak to możliwę, że EJOD przegrało? Co się wydażyło? Kto dał dupska? Mam nadzieję, że nie PIS !!!

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 18:59 

Melisy sie napij, spokojnie, nikt nie pali ludzi zywcem zeby taka burze wzniecac.

Przegralismy, bo z zalozenia mielismy przegrac. Plan byl, by jak najbardziej wkurzyc ARRC, a ze byli dobrze przygotowani, to nie bardzo wyszlo. Nie mielismy normalnej taktyki, kazdy robil co mogl zeby przezyc, wiec wyszlo jak wyszlo. Przegralismy my przez pomysl Mavericka i przez nasza (EJOD) niezdolnosc do dzialania samodzielnie/bez planu.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 19:18 

Sorry wybacz, ale mnie wqrza takie podejście do tematu. Co to ma znaczyć :
Cytuj:
Przegralismy, bo z zalozenia mielismy przegrac.

Nagle się Maverikowi poprzestawiało w głowie i polubił przegrywać?
Może nie było cie na treningach na których dziamgał, że on nigdy nie przegrywa, nigdy nie przegrał w realu i nie zamierza w PR.

Do dzisiaj myślałem, że to tylko Polacy lubią wcześniej odpuścić a tu się okazuje, że jankesi/brytole też... Cóż jesteśmy bliżej Europy niż myślałem :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 20:49 

Trzeba bylo byc na ostatnim treningu, wiedzialbys jaka jest sytuacja. Chcial wkurzyc ARRC, w najgorszym przypadku mialby byc remis, wiec nic do stracenia nie mial. Nie powiedzialem ze Maverick chcial przegrac, ale chcial zrobic polewke z ARRC, wiec to samo z siebie oznacza pzregrana.

Co do odpuszczania... wybacz, ale to Polacy nie odpuszczaja, w przeciwinstwie do reszty europy. Plujesz we wlasna brode. Z takim podejsciem kazdy Polak ostatnio chodzi. Ze Polak najgorszy, ze Polak be. Dziwicie sie ze na nas zle mowia, jak sami o sobie zle mowimy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 20:59 

Cytuj:
Co do odpuszczania... wybacz, ale to Polacy nie odpuszczaja, w przeciwinstwie do reszty europy. Plujesz we wlasna brode. Z takim podejsciem kazdy Polak ostatnio chodzi. Ze Polak najgorszy, ze Polak be. Dziwicie sie ze na nas zle mowia, jak sami o sobie zle mowimy.

No nie wybiegaj tak w przyszłość. Ja nie pluję w swoją brodę, bo napisałem tylko że myślę, a nie mówię. Nie wiem skąd masz ten stereotyp, ale ja nigdy nie słyszałem nic złego o Polakach, a studiowałem w Danii.

Na treningu nie byłem, bo ostatnio tak się działo, że kiedy ja byłem na oficjalnych treningach to prawie nikt się nie pojawiał. Zresztą chyba też byłeś na jednym z takich treningów (jeśli mnie pamięć nie myli).

Ogólnie peace.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 23:45 

Offtop sie troche zrobil :P Mowie tu o stereotypie "Polak zlodziej" za zachodzie. jesli sie nie spotkales to bardzo dobrze :)
Przepraszam za ten maly atak, ale za duzo Polakow spotkalem mowiacych o samych sobie zle rzeczy.
Co do treningow, zycie ustala reguly, to tylko gra. Ale za to jaka ! :wink:

Rowniez peace.

Strefa czasowa: UTC + 2