Teraz jest 21 sty 2021, 13:47

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 145  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 20:15 
Offline

Dołączył(a): 13 sty 2007, 13:26
Posty: 9
dziekuje bardzo :))
No to czekajcie na piękne screeny : ]

pzdr


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2007, 23:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lis 2006, 00:29
Posty: 69
Lokalizacja: Ireland
ja proponuje zebys sobie zrobil binda :) tzn w konsoli np wpisujesz bind F1 renderer_drawhud 0 a pod F2 bind F2 renderer_drawhud 1 :D

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2007, 00:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
a tego bajeru to nawet ja nie znałem. :wink: Dzięki za podpowiedź traitorpl. :D

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2007, 00:49 
Offline

Dołączył(a): 13 sty 2007, 13:26
Posty: 9
A ja mam problem. W consoli zamiast liter wyskakują litero podobne znaki. Nawet w info kto kogo zabil itp. w ogóle cala moja consola to księga nie odkrytego języku. I jak ja chce wpisac moja komende to jak np. wcisne "r" to wyskakuje cos tam jakby złączone "r" i ":" .. "r:" i jak napisze cala komende to potrafie wyczytac "Wrong cos tam" . wiec mam problem ;d


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2007, 01:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
też to mam. Tylko w konsoli... :o Myślę, że to sprawa sterowników do grafiki, albo niestandardowej rozdzielczości. W każdym razie nie jest to błąd PR'a - to samo mam w vBF2. Ale wpisanie komendy "na czuja" daje efekty. Wszystkie komendy działają. Raz jeszcze sobie spisz komendę i uważnie ją wpisz - zadziała. :)

renderer.drawhud 0

EDIT:
o własnie! juz wiem w czym problem, zle podalismy ci komendy! tam nie ma "_" tylko kropka "."! :oops:


Ostatnio edytowano 22 sty 2007, 10:11 przez Uncle Blues, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2007, 10:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
nowa wersja testowa Project Reality - 0.503. Ma to być ostatnia beta z 0.5 na początku. Jednym słowem następna wersja to będzie już public release. Wierzcie - warto czekać! :twisted:

EDIT:
Dlaczego warto być testerem PR'a? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=r9P-VwMfuoE

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 15:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Rotfl :P Model podobny do jeepa z USI. Wlasciwie to od dolaczenia do BSS PR przejal prawie wszystkie pojazdy z USI.

osobiscie co mnie odstraszylo od aktualnej wersji to przegiecie w strone "realizmu". Osobiste opatrunki, ktore NIC nie daja. Jedna kulka chocby w noge a nasz zolnierz ma juz mroczki przed oczami i padaczke, ze jedyne co mozna zrobic to polozyc sie i czekac na smierc. Zdecydowanie przegieli. Ale to tylko moje zdanie ;p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2007, 17:10 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
Dobrze że nie wywaliłem jeszcze BF2 - PR wciągnęło mnie ostatnio na maxa :]

Są jakieś serwery z niskimi pingami?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2007, 17:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
głupie pytanie :) patrzysz w przegladarce i masz pingi.

Są.
Thors Brigade (64)- niemiecki serwer z niskimi pingami, ale w kółko idzie tylko pare map.

IGI (coś koło 50) - angielski, niskie pingi, wszystkie genialne mapy, ale bez ciężkiego sprzętu - mój ulubiony serwer.

i parę innych

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2007, 20:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2006, 16:50
Posty: 71
Filmik z PR - na zachete dla osob, ktore zastanawiaja sie czy warto sciagac... ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2007, 21:53 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
IMHO beznadziejny ten film. Pokazuje tylko jak powszechne jest kampienie w PR. Widzimy albo kampienie na budynku albo na moscie. Czasami dla odmiany kampienie zza murku... 0 teamplaya ot zwykle FFA. Widac jednak na nim kilka razy efekt "ogluszenia" i za kazdy mrazem konczy sie smiercia. Nawet widac, ze gracz naiwnie rzucal sobie pod nogi osobiste opatrunki i nic to nie dalo.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2007, 23:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
Opatrunek nie raz uratował mi już życie.
Poza tym zawsze możesz porosić o opatrunki żołnierzy z drużyny - dadzą ci. Przecież opatrunek nie ma cie zupełnie wyleczyć, tylko pomóc w dostaniu się do medyka.

Filmik? Raczej cienki. Nie pokazuje w tego co najlepsze w PRrze. Niewtajemniczony pomyślałby, że to vanilla zwolniona dwa razy... :wink: :lol:


Ostatnio edytowano 22 sty 2007, 10:11 przez Uncle Blues, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 00:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
a propos filmików o tematyce Project Reality:
:arrow: Jackass PRM TeamWorkNight5

:arrow: L.O.V.E.

Z testów bety 0.5:
:arrow: Tank Rodeo

:arrow: BF2 PRM Catapult

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 02:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 wrz 2005, 02:17
Posty: 248
Lokalizacja: Wałbrzych
Kiedy będzie coś więcej wiadomo o serwie o którym pisał wcześniej mil3k?

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 09:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
mil3k jest teraz w Londynie, ciężko pracuje na swojego prywatnego koma na którym mógłby z nami grać w PR'a. Wierzę, że kupi go już niedługo i że jak tylko to zrobi to odezwie się do mnie jako stary znajomy. Dopiero wtedy będziemy poważniej myśleć o stałym, dużym, polskim serwerze PR na angielskim łączu. Na razie to wszystko to tylko spekulacje i życzenia. :)

EDIT:
Obrazek

:shock: :lol:

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 145  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL