Teraz jest 26 sty 2021, 17:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 145  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 11:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
"Otóż nie wiem czemu programiści użyli do realoadu broni animacje z chińskiej snajperki, kiedy idealnie by do tego pasowała animacja z Famasa "

Chcesz przez to powiedzieć, że Chinole jako sajperkę mają FAMASa?! :shock: :lol:

oni mają takie coś - Type 88 (QBU 88:
Obrazek
a FAMAS wygląda tak:
Obrazek

Też bullpup, ale to nie znaczy, że to to samo. ;)
BTW. Z tego co wiem, to w BF2 wcale nie ma FAMASa... :roll:

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 14:31 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 cze 2006, 18:08
Posty: 3819
Lokalizacja: Ozorków
ETCS Uncle Blues napisał(a):
BTW. Z tego co wiem, to w BF2 wcale nie ma FAMASa... :roll:


jest ale w Euro Force i jest to jedno z największych G w całej grze

_________________
http://www.arma2coop.pl/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 17:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
Dla tych co mają mało miejsca na dysku dobrą drukarkę, wolne pudełko i nagrywarkę DVD.

http://img253.imageshack.us/img253/8461 ... veryi8.jpg

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 20:48 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
Hehe zaraz sobie wydrukuję, wypalę i postawię na półce :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 21:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
masz więcej do wyboru: :twisted:
http://realitymod.com/forum/t12501-pr-v ... sspan.html

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 22:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sty 2006, 19:56
Posty: 465
Lokalizacja: Lowestoft, UK
ETCS Uncle Blues napisał(a):
mil3k jest teraz w Londynie, ciężko pracuje na swojego prywatnego koma na którym mógłby z nami grać w PR'a. Wierzę, że kupi go już niedługo i że jak tylko to zrobi to odezwie się do mnie jako stary znajomy. Dopiero wtedy będziemy poważniej myśleć o stałym, dużym, polskim serwerze PR na angielskim łączu. Na razie to wszystko to tylko spekulacje i życzenia. :)


Nie jestem w Londynie :) Anglia to nie tylko Londyn ale i prowincja. Jestem w Lowestoft, najbardziej na wschód wysuniętym mieście UK.
Niestety nici z serwera, bo mój dom jest za daleko od centrali BT i moge miec tylko na maxa 1Mb łacze. A to stanowczo za mało. Jeżeli już jakiś zrobię to raczej będzie jakiś 16 i to tylko dla weteranów PRTournament.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 00:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
FUN wrocil! Masz juz kompa?! :D Wracasz na stale? Dolaczasz do ETCS? Czego na xfire nie wbijasz? Czego na gadu cie nie ma? Gdzie ty wogole jestes? :D Wracaj! Tęsknimy... :mrgreen:


Ostatnio edytowano 12 lut 2007, 09:50 przez Uncle Blues, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 09:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
Lailonn napisał(a):
Wiadomo cos juz o ewentualnym fixie?

Wiadomo. Na zwykłego fixa do klienta nie ma co liczyć, bo trzeba by robić po prostu nowego klienta (następne 1.5 GB). Ale też nie ma się co załamywać. Będzie tak jak z 0.4. Po prostu będzie nowy serwer - 0.507. "Egg i załoga" już nad nim pracują. Zródło:
:arrow: http://realitymod.com/forum/t15152-pr-v ... sspan.html

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 13:03 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
Omg znowu ściąganie fulla? Chyba ich za przeproszeniem posrało :/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 13:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 lip 2005, 11:21
Posty: 2210
Lokalizacja: Warszawa
o lol. "czytaj ze zrozumieniem". ;) Właśnie nie. My nie będziemy musieli NIC ściągać. Nie będzie hot-fixa. Wyjdą nowe pliki serwera. Tylko administratorzy będą musieli ściągnąć z 200 MB i postawić na nowo serwery. luz. NO MORE 1.7 GB DOWNLOADS! :wink:

_________________
ObrazekObrazek
Rosyjscy żołdacy, won z Gruzji!


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 13:48 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
Uff - już myślałem że znowu czeka mnie speed rzędu 20Kb/s :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 16:48 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2004, 04:45
Posty: 1597
Lokalizacja: IRL
Meewosh47 napisał(a):
Uff - już myślałem że znowu czeka mnie speed rzędu 20Kb/s :D


pisalem wczesniej zebys sprobowal z fileshack.com (leci az milo) ale pewnie nie przeczytales ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 19:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Pytanie tylko czy fix server side wystarczy na te wszystkie bugi. Chociaz powinienn bo przejmowanie flag i crashe to tam siedza. Gorzej z optymalizacja map :roll:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 03:08 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lut 2004, 04:45
Posty: 1597
Lokalizacja: IRL
Pogralem dzis kilka godzin i musze stwierdzic ze ten mod OWNUJE :D nie gralem wczesniej w PR ale po tych kilku godzinach spedzonych w swietnym teamie na serwerze iGi jestem zachwycony :) tu dopiero jest teamwork !! a vanilla przy tym to drut...

_________________
Obrazek
Obrazek
http://www.teamofaces.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 13:31 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2005, 17:21
Posty: 1694
Tja tylko trzeba poczekać na fixa bo te lagi i kilka bugów psuje wrażenia :D


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 145  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL