Nie wiem czy ktos juz o tym pisal. Jesli pisal, Uncle wy****li ten temat szybciej niz go pisalem
Juz po dobrych kilkunastu godzinach gry w PR zauwazylem ze nieznosnie brakuje mi jednej rzeczy: komunikacji glosowej miedzy squad leaderami...
Niejednokrotnie, bedac SL, bardzo mi zalezalo na ustaleniu zadan miedzy danymi squadami. Jeden team to za malo by jednoczesnie martwic sie o atakowanie jednego CP i o obrone innego. Tym bardziej ze tych miejsc na mapie gdzie sa potrzebni ludzie jest w AAS2 zazwyczaj kilka. Dobrze jest wowczas sie podzielic, ktory team za co bedzie odpowiadal.
Probowalem raz sie dogadac czatem, ale wszyscy wiemy jak ulomna jest ta droga komunikacji
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Udalo mi sie dogadac z jednym innym SL, ale dwa teamy to nadal malo (tym kolesiem byl nijaki Tipsi Tipsi, ktorego polecam; bardzo czesto tworzy squad o nazwie typu "VOIP" czy "VOIP TW"; jest dobrym SL).
Sprawa raczej jest rozwiazana gdy jest komendant i wydaje rozkazy, ale prawde mowiac rzadko widze komendanta w RP
Sa dwa kanaly VOIP: z teamem i komendantem, a czemu nie ma miedzy SL'ami? Pomijajac juz fakt, ze byloby to chyba fajne, nie wiem czy nie mozna nazwac tego "reality". Czy zespol PR kiedykolwiek to rozwazal? Daloby sie wogole cos takiego zrobic??